Reiki tanfolyam tájékoztató – Budapest 

Reiki tanfolyam tájékoztató

A Jikiden reiki tanfolyam tananyaga hűen követi azt az autentikus tematikát, ahogy Chujiro Hayashi vezette a szemináriumokat az 1930-as években Japánban. A gyakorlatias képzés során olyan kezelés technikákat, elméleti hátteret fogsz elsajátítani, mellyel pozitív változásokat indíthatsz el az életedben, megőrizheted a testi-lelki egészséged és megteremtheted a vágyott harmóniát, a belső békét.

Legközelebb indul Budapesten:
2019. december 7-8.
2020. január 18-19.

Ebben a részletes tájékoztató anyagban minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz a reiki tanfolyammal kapcsolatban. Ha valamiben bizonytalan vagy, fordulj bizalommal hozzám elérhetőségeimen,

Mire tudod használni a reiki tanfolyamon tanultakat?

Szellemi oldal
 • Hozzásegít a belső harmónia megteremtéséhez
 • Támogatja a spirituális fejlődésed, tudatosságod növekedését
 • Hozzásegít önmagad megismeréséhez, a kívánt változáshoz az életedben
 • Usui sensei tanítása pozitív gondolkodásra, önmagadon munkálkodásra inspirál
 • A reiki önmagadon és másokon segítés útja és ezzel a belső béke és boldogság megteremtésének eszköze
 • A behangolás (Reiju) megemeli rezgésszinted, mely által képessé válsz az Univerzális Energia csatornázására és e képesség életed végig veled marad
Fizikai oldal
 • Különböző fizikai és pszichés problémák hatékony kezelésére
 • Stresszoldásra, energetizálásra
 • Megelőzésre
 • Fájdalomcsillapításra
 • Lázcsillapításra
 • Szellemi, fizikális teljesítmény növelésére

Összefoglalva: a reiki tanfolyam egy fontos kezdő lépés a fizikai-lelki egészséged megtartásában, javításában, a belső harmónia megteremtésébenAhogy gyakorolsz önmagadon és másokon, szerzel tapasztalatokat a módszerrel, úgy leszel egyre inkább képes integrálni a reikit a mindennapokba, mely olyan természetessé válik, mint a fogmosás.

Egy hatékony eszközt kapsz a kezedbe a különféle eredetű betegségek kezelésére, megelőzésére és a gyógyulási folyamat felgyorsítására és támogatására. A reiki terápia minden esetben hatékony és mellékhatásoktól mentes megoldás, mely hitrendszertől függetlenül működik!

Szellemi aspektusból megközelítve akár már fél-egy év gyakorlás távlatából megláthatod mennyit változik pozitív irányba az életminőséged, az emberi kapcsolataid, a látásmódod.

Mikor ajánlom neked a kurzust?

 • Ha nyitott vagy a természetes módszerekre és szeretnél könnyen, viszonylag gyorsan (2 nap alatt) elsajátítani egy hatásos önfejlesztő és gyógyító módszert, melyet sokféleképpen magad és mások javára fordíthatsz.
 • Ha hiszed, hogy boldogulásod tőled függ és hajlandó vagy tenni azért, hogy jobbá tedd életedet.
 • Ha fontos neked egészséged megőrzése, a betegségek tüneteinek enyhítése, legyen szó saját magadról vagy családtagjaidról.
 • Ha csak egy kicsit is fogékony vagy a spirituális témákra és érdekel a meditáció.
 • Manuálterapeuta vagy, sokat érintkezel emberekkel pl. valamilyen masszőr, kozmetikus és végzel arcmasszázst.

Ellenben nem neked való a Jikiden Reiki, ha:

… azt gondolod, hogy a reiki tanfolyam elvégzése önmagában csodaszerként minden problémádat egy csapásra megoldja.

… nem szeretnél munkát fektetni az elmélet, a technika vagy a meditáció elsajátításába és annak jövőbeni gyakorlásába.

Mit nyerhetsz a 2 napos reiki tanfolyam elvégzésével?

 1. Az önfejlesztés és a mások segítésének hatékony módszeréhez jutsz. Elsajátíthatsz egy olyan energetikai gyógymódot, mellyel segíthetsz magadnak és másoknak a testi-lelki problémák leküzdésében és mely kompatibilis a hagyományos és az alternatív gyógyászattal, fokozva azok hatékonyságát.
 2. Élethosszig képes leszel a reiki energia áramoltatására. A személyesen végzett behangolás, japánul Reiju, a képzés része, mely aktiválja és jelentősen felerősíti a gyógyító erőd, mely képesség életed végéig tart.
 3. Egy új, kiegyensúlyozottabb, spirituális élet kezdődhet el számodra. Ahogy elkezded gyakorolni a meditációt és a többi technikát, elindulsz egy pozitív változás útján: megújulsz, harmonikusabbá válnak a gondolataid, emberi kapcsolataid, életminőséged szinteket lép felfele, véghezviheted a rég tervezett változtatásokat az életedben, melyhez erőt kapsz.

Aki a kurzust tartja: Szabó Gábor reiki tanár

Szabó Gábor

Nemzetközi tanár képesítésemet a kiotói székhelyű Jikiden Reiki Intézet képzésében szereztem.

73. Hitelesített Shihan Képzés (Aug 8. 2012)

Hiszem, hogy mindenki képes saját kezébe venni életét, egészségét, boldogságát és ebben igyekszem támogatni a hozzám fordulókat, így téged is. Amikor 2000-ben megismertem a Reikit, a segítségével kigyógyultam sok éve tartó asztmámból és az allergiából. Aztán fokozatosan, a mindennapos gyakorlás, kezelés és tanítás által életmódommá vált. Ma már úgy érzem, ez a szellemi utam is.

 • 2009. nyarán vettem részt először Jikiden szemináriumon Budapesten, ezután nem volt kérdés, hogy ez a tradicionális szemlélet és technika az, amelyet szeretnék tanítani is.
 • 2010. decemberében szereztem meg Nishina Masaki senseinél a shihan-kaku (tanár asszisztens) szintet.
 • 2012. júniusában tanítási tapasztalataim birtokában Tadao Yamaguchi és Frank Arjava Petter senseiek szemináriumán teljesítettem a shihan (tanári szint) követelményeit is.

Eddig több mint 150 szakmai cikket publikáltam weboldalamon a reiki elméletéről és gyakorlatáról, több médiamegjelenésem volt és tucatnyi cikket írtam a témáról számos portálra. 2009. óta végzek rendszeresen terápiás reiki kezeléseket, melynek tapasztalatait szintén megosztom a reiki tanfolyamon. Büszke vagyok arra, hogy mentorálásom eredményeképpen számos tanítványom jutott el a reiki terapeuta szintre és ma már önállóan vállalnak vendégeket, segítve hatékonyan az embereknek. Te is elérheted ezt a professzionális szintet!

Nem állítom, hogy a Jikiden Reiki a te utad is. Csak azt, hogy sokaknak segített már megbirkózni a mindennapok kihívásaival és számos tanítványom élete vett már igen pozitív fordulatot.

Amiért a Jikiden Reiki képzését ajánlom

Biztos benned is felmerül a kérdés, hogy reiki tanfolyam és reiki tanfolyam közt van-e különbség? Nos, igen. Jelentős eltérések vannak van az átadott képzés tematikában, a megszerezhető tudás és készségszintek mélységében, a kurzus időtartamában, hogy milyen részletes jegyzetet és további támogatást kapsz, a kiállított oklevél elismertségét illetően, stb.

A Jikiden Reiki, tradicionális japán gyökerű reiki irányzat. Mentes a nyugati new age hatástól, a reiki eredeti formáját képviseli. Dr. Chujiro Hayashi sensei (mester) 1930-as években oktatott tanítását viszi tovább, aki a reiki megalapítójának Mikao Usui mesternek volt a tanítványa.

Ha a Jikiden Reikit választod, a reiki eredeti, japán ágát ismered meg, amely a számos szállal kötődik a japán kultúrához és mély spirituális háttérrel rendelkezik. A Jikiden Reiki az életmódoddá válhat, szellemi és fizikai oldalról is páratlan segítség tudatosságod növeléséhez, önmagad megismeréséhez, az egészség fenntartásához és megteremtéséhez.

Amiért a Jikiden Reiki képzés rendszerét ajánlom neked az alábbiak:

 • A Yamaguchi család által megőrzött számos eredeti korabeli fénykép, dokumentum, forrás anyagok segítik a kurzus során az elméleti ismeretek elsajátítását, melyek nagyon sokáig nem voltak ismertek Nyugaton és Magyarországon csak a Jikiden Reiki révén érhetőek el magyar nyelven.
 • Meglepő módon a Jikiden Reiki tananyaga ma is ugyanaz, ahogyan az 1930-as években tanították.
 • A hatékony, autentikus japán kezelés, meditációs, energia érzékelés, masszázs technikák, melyek egyszerű elgondolásokon alapulnak és világos magyarázatuk és kivitelezésük mindenki számára érthetőek és megtanulhatóak. (ezeket egyáltalán nem vagy módosítva tanítják máshol )
 • Tiszta, japán energia átadási vonal. Megfigyelheted, hogy a Jikiden Reiki tanátadási vonala igen rövid. Ez biztosítja a tanítás autentikusságát. Számos hallgató tapasztalata megerősíti a Jikiden behangolás (reiju) energetikai tisztaságát és erőteljességét, mely átható és forró ugyanakkor lágy energetikai érzetként tapasztalható a kezelések során.
 • A Jikiden Reikit világszerte egységes tananyag szerint oktatják és a tanári követelményrendszer is ugyanaz mindenhol, ami biztosítja a képzés színvonalát. A Jikiden Reiki Intézet minőségi angol és japán rizspapír oklevelet bocsát ki a hallgatók számára (pont olyat, ami Chujiro Hayashi adott a tanítványainak az 1930-as években), melyet világszerte elismernek.

Mit fogsz elsajátítani a reiki tanfolyamon?

A két napos (2×8 óra) képzés elmélet és gyakorlati aránya kb. 50-50%, mely alapos elméleti hátteret ad és magabiztos készségeket szerzel a technikák önálló végrehajtásában, melyet otthon is tudsz használni mind önmagadon, mind másokon.

Elmélet:

 • A módszer átfogó története a kezdetektől napjainkig, híres mesterek életútjának bemutatása számos korabeli fotóval, dokumentummal illusztrálva, megismered a Jikiden irányzat eredetét és célkitűzésit is.
 • A reiki szó írásjelének magyarázata és módszer eredeti japán neve, olyan fogalmakkal ismerkedsz meg mint byosen (toxinok energetikai érzékelése), reiju (behangolás), shirushi (szimbólum), kotodama (erővel feltöltött szó) anjin ryumei (elme tökéletes békés állapota), Jikiden (közvetlen tanítás), stb.
 • Japán elméleti háttér: ez mit jelent a kezelési módokban, technikákban, miért más mint a nyugati megközelítés.
 • Spirituális háttér: Meiji császár waka versei és a Gokai (öt életszabály) jelentősége, szerepe a japán megközelítésben
 • Forrás dokumentumok feldolgozása: Kokai denju (nyilvános tanítás), Ryoho Shisin (kezelési útmutató), Usui mester sírfelirata
 • A behangolás (reiju) magyarázata és szerepe a reiki átadásában
 • A kezelés elmélete és gyakorlati tudnivalói, hogyan támogatja a méregtelenítést, a gyógyulási folyamatokat, miként alkalmazd megelőzésre, stb.
 • A kéz energia-érzetek szerepe, a byosen (felhalmozott toxinok érzékelés) technika magyarázata és gyakorlata
 • Byosen shirushi (szimbólum) eredete és használata a toxinok gyorsabb feloldására
 • Önkezelés és otthoni gyakorlás tippek: tanácsok, útmutató
 • Kérdések & Válaszok

Gyakorlat:

 • Joshin Hatsurei-ho meditáció bemutatása és gyakorlása, amivel jelentősen növelheted az energia áramlásod.
 • Energia érzékelés fejlesztő gyakorlatok, hogy könnyebben érzékeld a különböző energia érzeteket
 • A toxinok energetikai érzékelése és feloldása a szimbólum segítségével, hogy már a tünetek előtt is megtaláld hol és milyen hosszan kell kezelni a leghatékonyabb kezelés érdekében
 • A reiki energia szemmel, ráfúvással közvetítése, kezelés ujjbeggyel, masszázselemek a reikiben, mely tovább fokozzák a kezelésed eredményességét
 • Japán kezelés technikák speciális esetekre: lázcsillapítás, méregtelenítés, köldökkezelés, mentális kezelés stb. mely számos gyakori és konkrét problémára ad gyors megoldást!
 • Kezelési tippek számos hétköznapi problémára: fájdalomcsillapítás, alvási nehézség, pszichés problémák, hideg végtag, fülcsengés, stressz oldás, magas vérnyomás, emésztési problémák, influenza, megfázás, allergiás panasz, stb. + amit Te kérdezel meg. 🙂
 • Ketsueki Kokan Ho (vérfrissítő masszázs) technika elsajátítása, mellyel lesöpröd a toxinokat, serkented a véráramlást és frissebb lesz a vendég a kezelés után, azaz jelentősen fokozod a kezelésed hatását!
 • A kezelés és a különböző technikák begyakorlása
 • 3 db behangolás (reiju), mely garantálja azt az élethosszig tartó képességet, hogy az energia tiszta csatornája legyél és azt erősen közvetítsd

Hogyan zajlik a képzés?

 • Kis csoportos (2-8 fős) keretek között történik a kurzus
 • Elméleti és gyakorlati részekből épül fel a tematika. Nagyjából 1-2 órás blokkokban folyik az oktatás, melyek közt 5-10 perces szünetet tartok a hallgatók igénye szerint. Az ebédszünet kb. 45 perc szokott lenni félidőben.
 • Bőséges elméleti hátteret, részletes 62 oldalas nyomtatott jegyzetet kapsz a megértéshez. Emellett számos tippet, gyakorlati alkalmazási javaslatot diktálok le.
 • Fontosnak tartom a reiki meditáció megismerését és gyakorlását, így tapasztalatot szerzel és otthon is képes leszel gyakorolni.
 • A hallgatók egymáson gyakorolva tanulják meg alkalmazni a különböző technikákat, így sokféle tapasztalattal gazdagodsz a reiki tanfolyamon milyen adni és fogadni a különböző reiki technikákat. Pl. kezelés és a különböző kézérzetek, vérfrissítő masszázs, szimbólum alkalmazása, stb.
 • Mindenkire elégséges idő és figyelem jut, így van lehetőség egyéni felmerülő kérdések megbeszélésére is.
 • Derűs, oldott hangulatban folyik az oktatás így ülhetsz pl. akár széken, földön, jógamatracon, akár babzsák fotelen ülve saját igényed szerint. Javasolt kényelmes ruhában jönnöd, melyben jól érzed magad a kurzus során.
 • Nem számít, hogy van-e ezoterikus tapasztalatod, vagy útkereső vagy, a Jikiden Reiki tanfolyam anyaga mindenki számára megérthető, elsajátítható tudás és technikák összessége, mely világnézettől függetlenül mindenkinél működik és sokrétűen alkalmazható.
 • A tanfolyam ünnepélyes oklevél átadással zárul. Míg az angol nyelvű oklevelet a tanfolyam végén kapod meg, addig a tradicionális japán rizspapír oklevelet postán küldöm el számodra. Mindegyiket a kyotói Jikiden Reiki Intézet állítja ki számodra és igazolja, hogy részt vettél és sikeresen elvégezted a kurzust.

Induló reiki Tanfolyam időpontok és helyszínek

időtartam: 2 nap, 9:30-17:30-ig
ár: 60.000 Ft (részletfizetés lehetséges)

Következő reiki tanfolyam időpontok (shoden – 1. fokozat):

BUDAPEST
2019. december 7-8. (Szo-V)
2020. január 18-19. (Szo-V)

 

Nem találod a megfelelő időpontot? Kérlek írj emailt nekem!

Helyszín: AUM Jóga Központ PEST – Budapest, VII. ker.

Mire számíthatsz a kurzust követően, milyen további támogatást kapsz?

Szemben más típusú reiki tanfolyamokkal, az első fokozatú Jikiden képzés rendszere messze túlmutat az alapokon és az önkezelésen. Ha elég gyakorlatot szerzel, már az első szint két napos anyaga terápiás jellegű kezelések kivitelezésére is alkalmas és nagyon hatékony kezelővé válhatsz.

Nincsenek “sok lépcsős fizetős kiegészítő képzések”, minden elméleti tudást és gyakorlati tudnivalót megkapsz a kurzuson a hatékony használathoz.

A szemináriumok után havi rendszerességű  zárt körű gyakorlás alkalmakon, személyes mentorálás keretében további lehetőség van a készségek további elmélyítésére, a kérdések megbeszélésére, felkészítve akár a terapeuta és tanár szintre is. Bármikor fordulhatsz hozzám emailben és telefonon is kérdéseiddel.

A Jikiden Reiki többet ad:

A képzést követően a sztenderd reiki tanfolyami anyagokon felül megkapod:

 • A gokai – öt életszabály – helyes japán kiejtését videó formában
 • Egyszerűsített anatómiai ábrát a reiki kezelésekhez, ha szerveket kezelsz
 • Usui mester sírfeliratának hiteles magyar fordítását
 • Meiji császár waka verseinek pontos magyar fordítását
 • Hol tudsz utánanézni Hawayo Takata életrajzának és további angol nyelvű további forrás dokumentum anyagoknak
 • Számos plusz anyagot, gyakorlati tippet a sikeres otthoni gyakorlás támogatása érdekében
 • Megkapod a törzsanyagon felüli japán kezelés, meditációs és masszázs technikák magyar fordítását, sőt egész napos gyakorlás foglalkozás keretében be is gyakorolhatod őket a támogatásommal.
 • Ajánlok számodra néhány idegen nyelvű könyvet és anyagot, amivel tovább mélyítheted az ismereteid.
 • Javaslok pár relaxációs zenét, ami segíthet a meditáció és kezelések alatt a mélyebb állapot elérésében
 • Egy zárt FB csoportban és alkalmankénti hírlevelekben értesülhetsz a friss információkról, programokról.

Hogyan folytathatod a tanulmányaid a Jikiden Reiki rendszerében?

A shoden – reiki 1 tanfolyam – elvégzését követően úgy tudsz fejlődni, hogy a kapott anyagok és stabil készségek birtokában elkezded otthon gyakorolni a tanultakat és természetesen bármikor fordulhatsz hozzám a kérdéseiddel.

Valamint lehetőséged van részt venni a 3 órás időtartamú zárt körű gyakorlás foglalkozásokon, amit havi rendszerességgel tartok. Itt lehetőséged személyes kérdések feltevésére, elméleti blokk átismétlésére, a behangolás – reiju – újra fogadására, ami tovább erősíti az energia áramlásod és természetesen a gyakorlati technikákat is gyakorolhatod a többi Jikidenes hallgató segítségével. További kezelés tapasztalatokat gyűjthetsz a nyílt napokon, ahol a támogatásom mellett tudsz kezelni vendégeket.

Amikor úgy érzed elég stabilak a megszerzett készségeid – ez rendszeres gyakorlás mellett néhány hónap – akkor sok szeretettel várlak az okuden – reiki 2 tanfolyam – kurzuson. Itt már jóval haladóbb és speciális technikákat és ismereteket sajátíthatsz el, melyek messze túlmutatnak a mindennapos használaton. Úgy mint: távkezelés, rossz szokások, traumák kezelése, szervek, csontok speciális kezelése, elsajátítva és megismerve egy további shirushit (szimbólum) , egy kotodamát (erővel feltöltött szó) és egy Jumont (“varázsige”).

Terapeutává kezelési tapasztalataid bővülése és mélyülése függvényben válhatsz, melyhez kérhetsz személyes mentorlást.

A reiki tanár szint felkészüléshez is kaphatsz segítséget tőlem, de ehhez számos feltételnek kell megfelelned, mielőtt valaki elkezdheti tanítani ezt a japán rendszert.

Akik már elvégezték a kurzust: vélemények és tapasztalatok

Tanítványaim a legkülönbözőbb motivációkkal jönnek el a Jikiden Reiki tanfolyamra.

Van olyan, aki azelőtt sose hallott a reikiről, de valamilyen élethelyzet kapcsán úgy érzi neki ez most segítene; van aki olvasott a reikiről, esetleg ismerőse révén vagy a nyílt nap folyamán kipróbálta és ez egy meghatározó élménye révén kap kedvet e japán technika elsajátítására.

Számos hallgatómat motiválta az a cél, hogy alkalmazza a reikit a családban: láz és fájdalom csillapításra, a kiegyensúlyozottabb mindennapok megteremtésére, hogy több energiával rendelkezzen és akadálymentesebben vegye a kihívásokat.

És vannak olyanok, akik már valahol tanultak, de elmélyítenék, felfrissítenék a tanultakat. Van, aki saját magán, van, aki máson szeretne segíteni. Van, aki a japán kulturális háttér, van, akit a meditáció a gyógyítás mögött megbúvó filozófia érdekel.

Hallgatóim kivétel nélkül (akik a tanfolyam után is gyakorolnak!) sokféle pozitív tapasztalatról adnak visszajelzést a tanfolyamot követő időszakban. Mindig nagy örömmel tölt el, amikor egy tanítványomtól levelet kapok megosztva az élményét (és kérdéseiket is, amire igyekszem a válaszolni):

 • javuló fizikai, pszichés állapot, valamilyen betegség teljes megszűnése
 • egy nehéz élethelyzeten való túljutás, melyben nagy szerepet tulajdonítanak az önkezelésnek
 • javuló emberi kapcsolatok, azáltal, hogy önmaguk változnak a reiki gyakorlása segítségével
 • segítség egy rokon, ismerősön, meglepődés a reiki kezelés hatékonyságán
 • a gokai (Usui mester életszabálya), a reiki filozófia adta szemlélet változásnak
 • annak felismerése, hogy szeretnének segíteni másoknak és reiki terapeutaként dolgozni
 • meditációs tapasztalat a Hatsurei-ho meditáció gyakorlat végzésével, az energia érzékelésében, az intuíció fejlődésében tapasztalt változásról

Az alábbi linkre kattintva néhány végzett tanítványom gondolatát olvashatod:

Hallgatói tanfolyami tapasztalatok

Így tudsz jelentkezni!

Budapest, AUM Jóga Központ, VII kerület
2019. december 7-8. (szo-va)
2020. január 18-19. (szo-va)

A képzés ára: 60.000 Ft (kérhetsz részletfizetést)

 

Bemutatkozás

Szabó Gábor

A Reiki számomra nem csak egy kézrátételes gyógymód, hanem egy szemléletmód és szellemi út is, mely a gondolatok és érzések kiegyensúlyozásán keresztül segít a harmonikusabb és boldogabb élet megteremtésében. Hiszem, hogy mindenki képes saját kezébe venni életét, egészségét, boldogságát és ebben igyekszem támogatni a hozzám forduló embereket.

Telefon: +36 70 414 0508

Email: gabor@jikidenreiki.hu

Rendeld meg a saját példányod a képre kattintva!

Tanfolyam időpontok

Reiki tanfolyam tájékoztató »

Reiki 1. tanfolyam

Bővebben »

2019. december 7-8. (szo-va)
2020. január 18-19. (szo-va)

Budapest, VII. ker.

Reiki 2. tanfolyam

Bővebben »

Budapest, VII. ker.

Reiki kezelés

Kérlek kérj időpontot elérhetőségeimen!
Helyszín: Budapest
Bővebb tájékoztató »
English prospectus: Reiki treatment in Budapest »

Értesülj a legfrissebb reikis hírekről!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Csatlakozz Te is!

Minden nap reiki önkezelést végzek

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.