Reiki tanfolyam – első fokozat (shoden) – jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a reiki tanfolyamra. Miután elküldted, hamarosan e-mailben visszaigazolást kapsz a kurzusról.

Bármilyen kérdéssel fordulj bizalommal hozzám az alábbi elérhetőségeimen!

 • + 36 70 414 0508
 • gabor@jikidenreiki.hu

JELENTKEZÉS

Számlázási adatok

Dátum, amire jelentkezel

Helyszín

AUM Jógaközpont, 1075 Budapest, Károly körút 3/A

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át, és azokat kizárólag csak kapcsolattartásra használom fel. Kéretlen levelet nem küldök. Részletes adatkezelési szabályzat.

ÁSZF.

Ha több információra van szükséged, a Reiki tanfolyam menüpontban olvashatsz többet a képzés átfogó jellemzőiről, a Reiki 1 shoden bejegyzésben a részletes tematikájáról és aktuális időpontokról.

 1. Kérlek olvasd el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket!
 2. 24 órán belül válasz levelet fogok küldeni, melyben megírom a kurzussal kapcsolatos tudnivalókat. (pontos helyszín, hasznos információk a tanfolyam előtt)
 3. budapesti reiki tanfolyam jelentkezésed 20.000 Ft előleg átutalásával válik érvényesé, melynek befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 naptári nap! A hátralévő rész, 40.000 Ft a tanfolyamon esedékes.
  Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha ezt a 8 napos fizetési határidőt tartani tudod.
  Ha az általad megjelölt tanfolyami időpontig nincs már hátra 8 nap, akkor a tréning ELŐTTI utolsó napig utald az előleget, mert csak így tudod biztosítani a részvételedet!
 4. Ha közbejön számodra valami, ami ütközik az előre kifizetett tréning időpontjával, akkor a tréninget megelőző 8. napig van lehetőséged van lemondani a részvételt – lásd Általános Szerződési Feltételek. –  és ez esetben kérheted, hogy másik időpontban jönnél vagy a pénzt hiánytalanul visszafizetem számodra.
  Részletfizetés, időponttal, helyszínnel kapcsolatos kérdéssel kapcsolatos kérésed esetén e-mailen tudod jelezni felém az igényedet.
 • gabor@jikidenreiki.hu

Tájékoztató a részletfizetéshez:

 • 20 ezer Ft előleg a képzést megelőzően
 • 10 ezer Ft a szemináriumon
 • 15-15 ezer Ft részlet fizetése a tanfolyamot követő két hónapban esedékes

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A jelentkezési űrlap elküldésével elfogadod az alábbi szerződési feltételeket

A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a résztvevők, és az oktató munkájának a tiszteletben tartása, illetve a képzés légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. Ennek hiányában megkérlek a kurzusról való távozásra, ez esetben a részvételi díjat visszafizetem. Köszönöm a megértésed!

1. A Jikiden Reiki  tanfolyamot nem javaslom azok számára, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha mégis szeretnéd elvégezni, kérlek kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a képzésre. A Jikiden Reiki kurzuson saját felelősségedre veszel részt és ha figyelmen kívül hagyod a figyelmeztetést, akkor a kialakult állapotokért és helyzetekért semmilyen felelősséget nem vállalok.
2. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
3. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezés gombra való kattintással Szabó Gábor -ral kötöd.
(8000 Székesfehérvár, Mikes Kelemen u. 3. ; Asz: 65771860-1-27, Email: gabor@jikidenreiki.hu)
5. A számlázás papír alapon történik, melyet a tanfolyamon vehetsz át.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja e-mailben történhet: gabor@jikidenreiki.hu
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Fejér Megyei Békéltető Testület (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6., Gazdaság Háza Tel: 22/510-310. Fax: 22/510-312)
8. A Jikiden Reiki 1 (shoden) díja bruttó 60.000 Ft, Jikiden Reiki 2 (okuden) díja bruttó 75.000 Ft.
Részletfizetés esetén 20.000 Ft előleg és 10.000 Ft helyszíni részletet követően a hátralék megfizetése a képzést követő 2 hónapban esedékes. A Reiki 1 (shoden) esetben 15-15 ezer Ft, a Reiki 2. okuden esetében 20 és 25 ezer Ft.
9. A szolgáltatás ára nem fedezi a két napos tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.
10. Fenntartom annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett reiki tanfolyam elmarad, ez esetben kérheted, hogy másik időpontban jönnél vagy a pénzt hiánytalanul visszafizetem számodra.
11. Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartom.
12. Tárhelyszolgáltató: mhosting.hu., címe: H-1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22., e-mail: info@mhosting.hu

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, banki befizetés, készpénz
2.) Fizetési adatok (kérlek csak a jelentkezést követően utalj)

Banki átutalás vagy befizetés:
Szabó Gábor
Raiffeisen Bank
12023101-01675246-00100008

3.) Részletfizetés ütemezése:
> 20 ezer Ft előleg a képzést megelőzően
> 10 ezer Ft a szemináriumon
> 15-15 ezer Ft részlet fizetése a tanfolyamot követő két hónapban esedékes

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben:
Mint fogyasztót megillet a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT, az alábbi tanfolyamot megelőző kitétellel.
>> A tréning 8 nappal a kezdés előtt díjmentesen lemondható, időpontja módosítható.
>> Amennyiben a tanfolyam kezdés előtt 8 napon belül, de 2 napon túl történik a lemondás, időpont módosítás, ez esetben az elutalt előleg 50%-a vissza nem térítendő kötbér.
>> Amennyiben a tanfolyam kezdés előtt 2 napon belül történik a lemondás, időpont módosítás, ez esetben a befizetett előleg 100%-a vissza nem térítendő kötbér.

Segítség vis major esetre: ha találsz magad helyett valakit, aki szívesen jönne a megjelölt tanfolyamra helyetted, ez esetben nem kell a kötbért kifizetned, azaz a tanfolyam jelentkezési szándék átruházható egy ismerősödre természetesen.

A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben jelezheted a gabor@jikidenreiki.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítése utáni esetben
Mint fogyasztó nem vagy jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

A Jikiden Reiki tanfolyamok a japán kyotoi székhelyű Jikiden Reiki Intézet (https://jikiden-reiki.com/en/index.html) képzési rendszere és licensze alapján történik, melyet csak az erre felhatalmazott reiki tanár oktathat, aki elvégezte ebben a rendszerben a tanári szintet. (végzett tanárok nevei időrendben)

gabor@jikidenreiki.hu.hu – 06-70 / 414-0508 (Szabó Gábor)