Reiki tanfolyam – első fokozat (shoden) – jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a reiki tanfolyamra. Miután elküldted, hamarosan e-mailben visszaigazolást kapsz a kurzusról.

Bármilyen kérdéssel fordulj bizalommal hozzám az alábbi elérhetőségeimen!

+ 36 70 414 0508 /
gabor@jikidenreiki.hu

Ha több információra van szükséged, a Reiki tanfolyam menüpontban olvashatsz többet a képzés átfogó jellemzőiről, a Reiki 1 shoden bejegyzésben a részletes tematikájáról és aktuális időpontokról.

  1. Kérlek olvasd el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket!
  2. 24 órán belül válasz levelet fogok küldeni, melyben megírom a kurzussal kapcsolatos tudnivalókat. (pontos helyszín, hasznos információk a tanfolyam előtt)
  3. A budapesti reiki tanfolyam jelentkezésed 10.000 Ft előleg átutalásával válik érvényesé, melynek befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 naptári nap! A hátralévő rész, 50.000 Ft a tanfolyamon esedékes.
    Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha ezt a 8 napos fizetési határidőt tartani tudod. Ha az általad megjelölt tanfolyami időpontig nincs már hátra 8 nap, akkor a tréning ELŐTTI utolsó napig, mert csak így tudod biztosítani a részvételedet!Természetesen, ha közbejön számodra valami, ami ütközik az előre kifizetett tréning időpontjával, akkor a tréninget megelőző 8. napig van lehetőséged van lemondani a részvételt – lásd Általános Szerződési Feltételek. –  és ez esetben kérheted, hogy másik időpontban jönnél vagy a pénzt hiánytalanul visszafizetem számodra.
    Részletfizetés, időponttal, helyszínnel kapcsolatos kérdéssel kapcsolatos kérésed esetén e-mailen tudod jelezni felém az igényedet.
    >>> gabor@jikidenreiki.hu

Általános Szerződési Feltételek

A jelentkezési űrlap elküldésével elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a résztvevők, és az oktató munkájának a tiszteletben tartása, illetve a képzés légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. Ennek hiányában megkérlek a kurzusról való távozásra, ez esetben a részvételi díjat visszafizetem. Köszönöm a megértésed!

1. A Jikiden Reiki  tanfolyamot nem javaslom azok számára, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha mégis szeretnéd elvégezni, kérlek kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a képzésre. A Jikiden Reiki kurzuson saját felelősségedre veszel részt és ha figyelmen kívül hagyod a figyelmeztetést, akkor a kialakult állapotokért és helyzetekért semmilyen felelősséget nem vállalok.
2. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
3. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezés gombra való kattintással Szabó Gábor -ral kötöd.
(8000 Székesfehérvár, Mikes Kelemen u. 3. ; Asz: 65771860-1-27, Email: gabor@jikidenreiki.hu)
5. A számlázás papír alapon történik, melyet a tanfolyamon vehetsz át.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja e-mailben történhet: gabor@jikidenreiki.hu
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Fejér Megyei Békéltető Testület (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6., Gazdaság Háza Tel: 22/510-310. Fax: 22/510-312)
8. A Jikiden Reiki 1 (shoden) díja bruttó 60.000 Ft, Jikiden Reiki 2 (okuden) díja bruttó 75.000 Ft. Részletfizetés esetén 10.000 Ft előleg és 20.000 Ft helyszíni részletet követően a hátralék megfizetése a képzést követő 2 hónapban esedékes. A Reiki 1 (shoden) esetben 15-15 ezer Ft, a Reiki 2. okuden esetében 20 és 25 ezer Ft.
9. A szolgáltatás ára nem fedezi a két napos tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.
10. Fenntartom annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett reiki tanfolyam elmarad, ez esetben kérheted, hogy másik időpontban jönnél vagy a pénzt hiánytalanul visszafizetem számodra.
11. Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartom.
12. Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu. , címe: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14 , e-mail: support@tarhely.eu

II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, banki befizetés, készpénz
2.) Fizetési adatok (kérlek csak a jelentkezést követően utalj)

a.) Banki átutalás vagy befizetés:

Szabó Gábor
Raiffeisen Bank
12023101-01675246-00100008

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben:
Mint fogyasztót megillet a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT, a tanfolyamot megelőző 8. napon belüli kitétellel. Ez esetben kérheted, hogy másik időpontban jönnél vagy a pénzt hiánytalanul visszafizetem számodra. Illetve kérheted, hogy a befizetett előleg és a tanfolyam jelentkezési szándék átruházható egy ismerősödre természetesen.
A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben jelezheted a gabor@jikidenreiki.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítése utáni esetben
Mint fogyasztó nem vagy jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

IV. Oktatási jogok

A Jikiden Reiki tanfolyamok a japán kyotoi székhelyű Jikiden Reiki Intézet (https://jikiden-reiki.com/en/index.html) képzési rendszere és licensze alapján történik, melyet csak az erre felhatalmazott reiki tanár oktathat, aki elvégezte ebben a rendszerben a tanári szintet. (végzett tanárok nevei időrendben)

V. Elérhetőségek
gabor@jikidenreiki.hu.hu – 06-70 / 414-0508 (Szabó Gábor)

Jelentkezés

Adatkezelési szabályzatot elfogadom.

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át, és azokat kizárólag csak kapcsolattartásra használom fel. Kéretlen levelet nem küldök. Részletes adatkezelési szabályzat.

Általános Szerződési Feltételeket elfogadom. (ÁSZF)

Bemutatkozás

Szabó Gábor

A Reiki számomra nem csak egy kézrátételes gyógymód, hanem egy szemléletmód és szellemi út is, mely a gondolatok és érzések kiegyensúlyozásán keresztül segít a harmonikusabb és boldogabb élet megteremtésében. Hiszem, hogy mindenki képes saját kezébe venni életét, egészségét, boldogságát és ebben igyekszem támogatni a hozzám forduló embereket.

Telefon: +36 70 414 0508

Email: gabor@jikidenreiki.hu

Rendeld meg a saját példányod a képre kattintva!

Tanfolyam időpontok

Reiki tanfolyam tájékoztató »

Reiki 1. tanfolyam

Bővebben »

2019. november 9-10. (szo-va)
2019. december 7-8. (szo-va)

Budapest, VII. ker.

Reiki 2. tanfolyam

Bővebben »

Budapest, VII. ker.

Reiki kezelés

Kérlek kérj időpontot elérhetőségeimen!
Helyszín: Budapest
Bővebb tájékoztató »
English prospectus: Reiki treatment in Budapest »

Értesülj a legfrissebb reikis hírekről!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Csatlakozz Te is!

Minden nap reiki önkezelést végzek

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.