Nyitott Reiki klub foglalkozás

A Nyitott Reiki Klub foglalkozás egy olyan támogató közösségi tér, amelyen minden reiki irányzat gyakorlója, mestere részt vehet, hogy kicseréljük a reikis tapasztalatokat és közösen gyakoroljuk együtt a reikit. A személyes találkozás, kezelés értéke különösen fontossá válik, ahogy a tanulási és a közösségi események egyre inkább a virtuális térbe mozdulnak el.

A reiki egy olyan japán gyökerű spirituális gyógyító módszer, ahol ennek a rendszeres közösségi gyakorlásnak és összejöveteleknek 100+ éves hagyománya van, ami lehetőséget biztosít a megszerzett készségek gyakorlására, azok bővítésére, tapasztalatcserére.

És nem utolsó sorban a kedvesség szándékát, a mások segítését gyakorolni a reiki kezelés adása által és lehetőség arra, ha mi magunknak lenne szüksége erre a japán energia terápiára, legyen hova fordulni. 

A NYITOTT REIKI KLUB CÉLJA

reiki kör meditáció
Reiki kör meditáció

Minden reiki gyakorló alapvető igény ez, hiszen a közösségben könnyebb a készségeket fejleszteni, személyes kérdezés és tapasztalat csere révén a már megtapasztalt élményeket is megosztani. A reiki klub segít áthidalni a kezdeti bizonytalanságot vagy hosszú kihagyás után újra felvenni a fonalat, megerősíteni az önbizalmat a pozitív tapasztalatokkal a reiki gyakorlásában, ami immár könnyebben folytatható otthon is.  Valamint támogató tér azok számára, akiknek nincs otthon kin gyakorolniuk vagy épp további tapasztalatokat szeretnének gyűjteni, hogy a mások segítésének útjára lépjenek. 

A Nyitott Reiki klub abból az ötletből fakad, hogy építsük fel újra a tágabb magyar reikis közösséget és a személyes reiki kapcsolatokat a közös gyakorlás és tapasztalatcsere által, hidaljuk át és bontsuk le a láthatatlan falakat, melyek a különböző reiki irányzatok közti bizalmatlanságból ered. 

A nyitott reiki klub lehetőséget ad tapasztaltok, gyakorlatok kicserélésére, a japán tradicionális technikák közös gyakorlására is. 

A gyakorlati tapasztalatok bővítésén túl átbeszélünk és kicseréljük a gondolataink a reiki tanításának egy fontos témájáról, ami támogatja a módszer mélyebb megértését és ami által hatékonyabb lesz a gyakorlásod, jobban megérted Mikao Usui mester tanítását a japán tradicionális szemszögből .

TÁJÉKOZTATÁS A REIKI KLUBBON VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

PROGRAM TÁJÉKOZTATÓ A NYITOTT REIKI KLUBRÓL

Nyitott Reiki Klub foglalkozás Szabó Gábor tradicionális reiki tanárral
IDŐPONT és HELYSZÍN:
IDŐPONT:
Hamarosan meghirdetésre kerül.
 
HELYSZÍN:
Szervezés alatt.
ESEMÉNY KÖZÖSSÉGI LINK

Meghívnád ismerősödet? Oszd meg vele az alábbi Facebook esemény linkjét: 

KIKET VÁRUNK?

A Reiki Klub bármely reiki irányzat gyakorlója, mestere számára nyitott, hogy kicseréljük a reikis tapasztalatokat és közösen gyakoroljuk a reikit.

JÚNIUS HAVI BESZÉLGETÉS TÉMA ÉS PROGRAM:
Energetikai védelem a reiki gyakorlatában. Mit tegyek, hogy ne vegyek át negatív töltést és ne merüljek le a kezelésben? Milyen technika tud segíteni ebben?
A beszélgetést követően közös meditáció és reiki kezelés gyakorlás, adás és fogadás történik.
DÍJ:

Adomány a terembérlés fedezésére.

JELENTKEZÉS:

Bejelentkezés, regisztráció nem szükséges, várunk szeretettel a helyszínen.

 

Ajándék ebook a reikiről

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről. Szerezd be most!

Jikiden Reiki 4 témakör 22 érdekes tény a reikiről borító