Reiki 1. tanfolyam – Shoden – bemutatása

A reiki 1. tanfolyam japán elnevezése: Shoden (első tanítás). Ezen fokozat jelölésére használatos még a modern Zenki kifejezés is, mely első ciklust jelent.

A két napos Jikiden Reiki 1. tananyag három egységből épül fel, mely átfogó elméleti ismereteket, technikákat és gyakorlati és készségeket biztosít a reiki otthoni magabiztos használatához. A képzés során három Reiju-ban (reiki behangolás) részesülsz, mely a spirituális gyógyító erőt aktiválja benned.

A reiki története, elmélete, spirituális háttere, autentikus technikái mellett számos hasznos dolgot fogsz elsajátítani: 

  • hogyan csendesítsd el az elméd a meditáció által
  • miként teremtsd meg és tartsd fenn az ideális körülményeket a reikizéshez
  • milyen faktorai vannak hatékony kezelésnek és hogyan alkalmazd a különböző technikákat önmagadon és másokon
  • hogyan használd az intuíciód, az energia érzékelést a gyógyítás során
  • miként használd a reikit a belső egyensúly, a spirituális tudatosságod növelésére

E gyakorlatias tudást kis csoportos formában adom át, hogy már a képzés során is mélyreható tapasztalatokat szerezhess és megszerezd a biztos alapokat az önálló használathoz. Az oktatást után sem engedem a kezed: számos plusz anyag, személyes gyakorlási lehetőség áll rendelkezésed és bármikor bizalommal fordulhatsz hozzám. A reiki tanfolyam részletes bemutatását a linkre kattintva éred el.

Mindenezekre és sok más élethelyzetben is számodra is működő segítség a reiki 1 tanfolyam elvégzése. Vedd kezedbe a problémáid megoldását és teremtsd meg a belső harmóniát, szerezz vitalitást, egészséget a mindennapokhoz! Tapaszald meg, hogyan fog megváltozni pozitív irányba a közérzeted és az életed hétről hétre.
 
A kurzus elvégzését követően azonnal tudod alkalmazni a tanultakat. Segíts önmagadon és környezetednek! A technikák és a szemléletmód, amit átadok valóban beilleszthető a hétköznapokba. Természetes és mindig kéznél lévő eszköz: helyezd önmagadra vagy a másra a kezed és részesülj a reiki energia jótékony hatásából ; csendesítsd el 5-10 perc alatt az elméd a légzés figyelésen alapuló meditációval.

A Jikiden Reiki azonban ennél is sokkal több és mélyebb

Mellékhatások nélküli, ám hatékony komplementer gyógymód. Egyszerű, biztonságos, bármikor alkalmazható.

Rendszeres alkalmazással képes leszel megszüntetni, csökkenteni a fájdalmat, a lázat és számos betegség tüneteit.

Könnyedén elsajátíthatod az elme kiüresítésének egyszerű módszerét, az intuíciód felébresztését, fejlesztheted az elméd tudatosságát.

Japán gyökerű, ugyanakkor ezoterikus és vallásos sallangok nélküli módszer. Tiszteljük a világnézeted.

A kyotoi Jikiden Reiki Intézet tananyaga alapján sajátítod el, azaz tiszta energetikai átadásban részesülsz és az eredeti tematikát kapod meg.

A reiki energia használata mindenki számára elsajátítható, nincs szükséged különleges képességekre vagy vizualizációra.

Jikiden Reiki tanfolyam Budapesten

A REIKI 1. TANFOLYAM TEMATIKÁJA

ELMÉLETI RÉSZ:

GYAKORLATI RÉSZ:

A reiki 1. szeminárium ünnepélyes oklevélosztással zárul. A kurzust követően van lehetőség további gyakorló foglalkozásokon részt venni.

Szabó Gábor Jikiden Reiki tanár

Szabó Gábor

Nemzetközi tanár képesítésemet a kiotói székhelyű Jikiden Reiki Intézet képzésében szereztem.

73. Hitelesített Shihan Képzés (Aug 8. 2012)

Abban hiszek, hogy a reikivel mindenki képes egyensúly teremteni saját életében, elérve a kívánt testi-lelki egészségét, boldogságot.  Ebben igyekszem támogatni a hozzám fordulókat a kezeléssel és az oktatással.

10+ év kezelés és oktatás tapasztalattal elhivatott vagyok abban, hogy átadjam számodra a reikiről elérhető teljes elméleti és gyakorlati tudást és ehhez minden segítséget megadjak. Azt szeretném, hogy olyan hallgatók kerüljenek ki a kezeim alól, akik magas szinten képesek használni a reikit és azt élik a mindennapjaikban. Akár Te is lehetsz ezen tanítványok egyike.

HASZNOS INFORMÁCIÓ:

INDULÓ IDŐPONTOK:

Nem találod a megfelelő időpontot? Kérlek írj emailt nekem!

További megválaszolatlan kérdéseid vannak?

Kérlek keress meg elérhetőségemen és szívesen válaszolok.

Reiki 1. képzésre az alábbi gombra kattintva tudsz jelentkezni.

Vélemények a tanfolyamról