Vélemények a Jikiden Reiki kezelésről és tanfolymról

A reiki kezelés minden esetben egy egyedi megtapasztalás, ahogy a reiki energia ha a fizikai testre és az elmére. Bár a legtöbb ember hasonló érzeteket tapasztalhat meg, úgy mint: mély ellazult állapot, energia hőérzet az érintett területen, a hullámzó gondolatok és érzelmek elcsitulása, a feszültség, stressz, merevség, fájdalom megszűnése, energikus, kisimult állapot a kezelést követően, stb. Ennek ellenére a belső megélés és a kezelés hatása szubjektív lehet, így az alábbi visszajelzésekből kaphatsz egy benyomást, mielőtt eljössz kipróbálni hozzám egy terápiás reiki kezelésre.

Szintén itt olvashatsz reiki tanfolyam visszajelzéseket olyan hallgatóktól, akik már elvégezték a Jikiden Reiki képzését. A célom ezzel az, hogy benyomást, inspirációt szerezz a szeminárium tudás és készség anyagával kapcsolatban és hogy mire számíthatsz, hogyan változhat meg az életed, ha elkezded gyakorolni ezt a módszert.

google
Bence Hodosi
2024.05.19.

A Jikiden Reiki tanfolyam, amit Gábor vezetett, fantasztikus élmény volt. Gábor mély tudása és szenvedélye a Reiki iránt igazán inspiráló. A tanfolyam alatt végig támogató volt, és minden kérdésünkre részletesen válaszolt. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné mélyebben megérteni a Reiki gyógyító erejét!

google
Majszi
2024.05.01.

Minden rendben volt. A könyv megérkezett. Meg nem tudtam belenézni.

google
Pinke Csaba
2024.04.08.

gyors

google
Enikő Joó
2024.03.17.

Elöszőr is Hálásan köszönöm Gábornak a türelmét és a kedveségét,nagyon köszönöm,hogy részt vehettem ezen a két napon, amely egy csodálatos élmény volt számomra.... Mindenkinek csak ajánlani tudom a Jikiden Reikit és Gábort mint oktatót! Csodálatos volt,köszönöm.

google
Éva Andrási
2024.03.15.

Gábor egy nagyon jó szakember. A kezelés fantasztikus volt és már aznap éreztem a pozitív hatását. Sokat segített lelkiekben és energiailag is.

google
Csilla Hadnagy
2024.03.10.

Örülök, hogy Gábort választottam tanáromnak, színvonalas tanfolyamon vehettem részt és sokrétű képzést kaptam.

google
Anita Derecskei
2024.03.04.

Gábort alapos kutatás útján választottam a REIKI tanító mesteremnek! A képzés bensőséges, családias hangulatban telt, rengeteg megtapasztalással, jó érzésekkel. Külön öröm volt számomra, hogy olyan embertől tanulhatok, aki a legrégebbi és eredeti Japán tradíciókat követi, használja és tanítja. Ráléptem ezzel egy életre szóló olyan útra, melyet még hosszan tanulás követ, és hiszem, hogy rengeteget embernek segíthetek vele jómagam is! Csak ajánlani tudom, hogy itt tanuljon mindenki, akinek tényleg a profizmus elsajátítása a cél! Köszönöm!

google
Monika Grigulak
2024.02.27.

Elvégeztem Gábornál a reiki 1. tanfolyamot. A két napos kurzuson végig professzionális szinten kaptuk az elméleti oktatást, amit gyakorlatban rögtön ki is próbáltunk. Gábor nagyon türelmes és hatalmas tapasztalata miatt hiteles is. A Reiki megváltoztatja a gondolkodásmódot nem kizárólag egy tanfolyam. Alig várom, hogy mehessek 2. szintre is!😊Mindent hálásan köszönök Gábor! 😊

google
Attila Ven
2024.02.22.

Élmény volt Gábortól tanulni. Mindenkinek szívből ajánlom, aki a tradicionális Jikiden Reiki iránt érdeklődik!

Minden rendben és nagyon gyorsan ment! Köszönöm!

google
Tímea Dóra
2024.01.24.
google
Nina Ustinoff
2024.01.24.

It was new experience for us, we didn’t know what to expect. However it went so wonderful, Gabor has pleasant energy and was very attentive. The massage itself was so good that we were able to achieve deep level of relaxation. I feel much more clear in my head, more productive and grounded. Thanks to Gabor!

google
Krisztina Gyutai
2024.01.15.

Nagyon jól összeállított, komoly képzésen vettem részt Gábornál. Igazán lelkiismeretesen osztott meg velünk rengeteg, használható tudást, mely stabil alapokon nyugszik. Nagyra értékeltem a pontosságot, a megígért tananyag teljes átadását és a rengeteg gyakorlati bemutatót.

google
FERENC DOSA
2024.01.15.

Sok éve már,hogy szerettem volna elvégezni egy reiki tanfolyamot. Most rászántam magam,s kerestem egy hiteles tanárt,aki nem csak letudni szeretné a tanítást. Örülök,hogy Gábort választottam,mert tudása és elhivatottsága teljesen kielégítette tudásvágyam. Javaslom könyvét is megvenni. A szó elszáll..

google
Brigitta Wolf
2024.01.14.

Köszönöm szèpen megérkezett. Sajnos még nem tudtam elolvasni, de nagy hasznát fogom venni.

google
Mónika Puchner
2023.12.20.

Kedves Gábor! Azért rendeltem meg a könyvedet, mert nagy hatással volt rám az, hogy úgy látod, túl sok téves információ kering a reikiről, sok az egyénileg hozzátett, nem tradicionális tanítás. Szerettem volna, ha ezek nem ferdítik az én tanulmányaimat, ezért ezt a hiteles forrást választottam "Bibliámnak". Kiváló könyv!!

google
Gábor Csősz
2023.12.17.

Gábor nagyon felkészült, hatalmas tapasztalattal és tudással rendelkező oktató. A képzés, gyakorlatias, és élvezetes. Nagyon intenzív, igazán jó élmény volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akit érdekel ez a terület.

google
Zoltán Bakk
2023.12.05.

Ajánlom mindenkinek ez egy hatalmas tududás . Köszönöm.

google
Sandor Biro
2023.12.02.

Kellemes és jó hatással van rám! Köszönöm!

google
Balázs Szász
2023.11.20.

Minden szempontból csak ajánlani tudom Gábort és a Reiki-kurzust!

Gábor nagyon nagy tudású és kedves ember! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne Reikit tanulni!

google
Mónika Ormai
2023.11.14.
google
Pál Melinda
2023.09.03.

Én most végeztem el Gábornál a reiki 1. tanfolyamot. Nagyon élveztem nagy tudással rendelkezik és nagyon segítőkész. Megvettem a könyvét is amiben szintén érzem a magas szintű tudást, érdekességeket, segítséget a fejlődéshez, nagyon kiváncsi vagyok már el is kezdtem eddig nagyon szuper! Amikor tudok biztos megyek a gyakorló találkozókra illetve várom hogy mehessek a 2. szintre is de előtte gyakorlás!😊Mindent hálásan köszönök Gábor! 😊

google
Teréz Balogh
2023.08.31.
google
András Nagy
2023.08.02.

Reiki 1 tanfolyamot végeztem Gábornál. Laikusként nem egyszerű tanfolyamot/tanárt választani.Rengetegen hirdetnek az interneten. Hosszasabb utánajárással egyértelműen Gáborra esett a választás. Miért? Mert tradicionális Reikit oktat, mert rendkívül letisztult és információdús a weboldala, mert rengetegen pozitívan vélekednek róla. Nagyon jól döntöttem. Valóban jó tanár! A tanfolyamán rengeteg az információ de emészthető, sok magyarázattal, odafigyeléssel, segítséggel, gyakorlással és a tanfolyam után is gyakorlási lehetőségekkel. A következő szintet is nála fogom végezni! Köszönöm Gábor!

google
Györgyi Mike
2023.07.26.

Gábornál most jártam először és a Reikivel is most találkoztam először. Én azért választottam őt, mert a honlapja alapján láttam, hogy magas tudással rendelkezik. Csakra elakadás és általános közérzetem javulása érdekében kerestem őt fel. Kezelése kellemesen telt, feltöltődve jöttem el tőle. 🙂

google
Miklosne Toth
2023.07.26.
google
Eva Nagyne
2023.07.17.

Már nagyon vártam a könyvet. Izgatottan fogtam hozzá az olvasásához. Még akkor nem tudtam igazán mire is számithatok. Egyszerűen nem tudom letenni, annyira felkeltette az érdeklődésemet ! Azt érzem, nagy szükségem van arra, hogy belemélyedjek a Reiki tudományába, és hogy elindulnak ezen az úton . Már nagyon várom, hogy részt vehessek a tanfolyamon! Hálás vagyok a sok információért. Köszönöm!🙏😍 Az elmúlt hétvégén elvégeztem Gábornál az 1-es tanfolyamot. Csodálatos hétvége volt. Nagy tudású és nagyon segítőkész ! Minden tanítványára odafigyel, segít, kiigazít. Nagyszerű ember! Csak ajánlani tudom, hogy aki szeretne Reikit tanulni Szabó Gábort válassza oktatójának! Köszönet a nagyszerű oktatásért!

google
72 K
2023.07.06.

Tapasztalt,felkészült Mester.Az oktatás jó hangulatban és barátságosan telt. Odafigyelt a hiányosságunkra és szívesen segitett mindenben. Köszönöm,hogy részt vehettem és tőle tanulhattam!

google
László Nagy
2023.07.04.

Örülök, hogy Gábornál tanulhattam. Kedves , türelmes és nagy tudással rendelkező szakember. Köszönöm. 🙏

google
Pegah Es
2023.06.25.

Had great Experience

google
Atsushi Kubo
2023.06.25.

I recently had the pleasure of working with Gábor, and it was the best Reiki experience! Gábor was extremely knowledgeable, professional, and passionate about seeking the truth of Reiki. I highly recommend Gábor to anyone who wants the authentic and traditional Reiki experience transmitted from Japan.

Szuper a könyv ,pozitìv csalódás volt kissebbre számìtottam.Nagyon örültem neki.

google
Nikoletta szabó
2023.06.09.

Múlthéten voltunk a sógornőmmel Reiki 1 tanfolyamon.Szuper volt. Van összehasonlítási alapunk, hogy Gábor oktatása miben más mivel már máshol elvégeztük az első két szintet..Gábor által tartott tanfolyam megadja azt ami a Reiki oktatásban annyira hiányzik.. Idő, hogy megértsd, és ami még fontosabb, hogy megérezd, és tudd hogy mit tapasztalsz... Olyan tudást tapasztalatot adott át ami Ő maga is több mint egy évtizeden keresztül megszerzett oktatás, kezelés tanítás, tanulás alatt szerzett meg .. és átadja... Nem engedi el a tanuló kezét minden hónapban van lehetőség ingyenes Reiki klubban elmélyíteni a tapasztalatait , kérdezni gyakorolni.. Ritka az ilyen lelkiismeretes, tanár aki ezt megadja..Gábor szuper oktató..

google
Sabina Triseckin
2023.06.04.

I had my first Reiki treatment with Gábor yesterday, and I had a wonderful experience. It helped me to connect with myself and the body again, to feel it again. I felt warm and held throughout the treatment, very safe and comfortable. I felt light and clear afterwards, more conscious, more balanced. Thank you!

google
Anett Balogh
2023.05.15.
google
Edit Kánisz
2023.04.20.

Köszönöm,minden rendben volt a könyv szuper😊

Nagy élmény volt megismerni ezt az egyszerű,mindenki számára elérhető energia megtapasztalását.Gábor lelkiismeretes,preciz tanitásásával könnyű elsajátitani..Felsorolni sem lehet milyen széles körben hasznalhatjuk,mindig “kéznél van”. Megelőzés,gyógyitas es rehabilitació.Ajánlom Mindenkinek a jobb életminőség elérésére,megtartására.

google
Ágnes Soltész
2023.04.16.

Gábor profi, nagytudású mester, aki szeretettel adja át tudását a tanulni vágyóknak! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, elindított egy úton, folytatni fogom! Köszönöm 😊 Mindenkinek csak ajánlani tudom!

A rendelés + a kiszálllítás maximálisan rendben volt. Maxi szinten orientált személyek avagy csoportok vannak itt is... (néhol zavaró...) Még 24 óra sem telt el az átvételtől,már érkezik a kérdés : MI A VÉLEMÉNYED... ??? Nos,dolgozó emberke vagyok 8 órában. A szabad időmben foglalkozom a reikivel... Tehát nem A REIKI A FŐ IDŐ TÖLTÉSEM... El lehet ezt fogadni??? El akarok mélyedni a témában,de nem úgy,hogy MÁRIS AZONNAL EZ JELENTI AZ ÉLETEMET RÖGTÖN-AZONNAL... elfogadható ez??? GÁBOR? Merthogy szüntelenül érkeznek az ajánlások tanfolyamokra,stb... SZÜNET. Jelentkezem,mikor majd ÉN úgy érzem,hogy... Ugye nem propléma???

Kellemes családias légkör.

I had my first reiki massage experience with Gábor. He was very welcoming, friendly, and made me feel at ease. The massage was far beyond my expectations! It was a very powerful experience, on many levels — sensory, emotional, mental. And it was extremely relaxing! I left the place feeling relieved, relaxed, joyous and peaceful. 😌✨

google
Zsike H.
2023.03.06.

Nagyon jó volt a tanfolyam. Gábor minden tudását igyekszik a lehető legjobban átadni, számomra hiteles. 2 nap után sem engedi el a hallgató kezét, rengeteg segédanyaggal és kozultálási lehetőséggel indít útnak. Csak olyannak ajánlom,aki nem felszínes oktatásra vágyik.:)

google
Adrienn Orosz
2023.02.21.

Még 2022 októberében végeztem a Jikiden Reiki Shoden fokozatát Gábornál és azóta is szinte napi szinten gyakorlok. Gábor hatalmas tudással rendelkezik a Reikit illetően és azt érthetően, letisztultan adja át, nála nincs rossz kérdés, remek tanár. És amit mindenképpen kiemelnék, az a havi rendszerességű, közös gyakorlási lehetőség a tanfolyamot követően. Nagyszerű dolog, hogy ilyen módon van utánkövetés a tanítványok felé, ami által tovább mélyíthetjük a tudásunk és egyre több tapasztalatra tehetünk szert. Köszönet érte.

google
Adrien Hajdu
2023.02.12.

Hálás vagyok a Jóistennek, hogy ide elvezetett.

google
Sándor Magyari
2023.02.06.

Örülök, hogy részt vettem az első tanfolyamon. Gábor lelkiismeretes tanító. Nagyon pozitívan jöttem el. Köszönöm

google
Péter Sándor
2023.01.30.

Köszönöm szépen a képzést nagyon elégedett vagyok vele

A mult het vegen vettem reszt Gabor Jikiden Reiki elso kurzusan. Egy minden szempontbol tokeletesen es professzionalisan megszervezett es megtartott Reiki tanfolyamnak voltam a lelkes resztvevoje. Gabortol mindent megkaptunk elmeletben es gyakorlatban, amit ebbe a ket napba be lehetett tenni. Oldott, baratsagos hangulatban, kedves emberek tarsasagaban es kellemes kornyezetben, nagyon hasznosan toltottem el ezt a ket napot. Gabor Jikiden Reik iranti elkotelezettsege es szenvedelye athatotta a kurzus minden pillanatat. A delelotti elmeleti oktatast delutan gyakorlat kovette. A tanfolyamot kovetoen pedig emailben kaptunk kincset ero forrasanyagokat, amik ismereteink boviteset oriasi mertekben gyarapitjak. Nagyon koszonom Gabor!

google
Gabor Balatoni
2022.11.15.

Nagyon ajánlom annak, aki egyébként nyitott a témára!

google
Vámosi Kitti
2022.11.11.
google
Enikő Nagy
2022.11.10.

A tanfolyam remek volt egy kiváló oktatóval. Gábor nagyon elkötelezett és hiteles tanító a tradicionális Jikiden Reiki gyakorlásában és oktatásában. Szeretettel ajánlom a tanfolyamot másoknak is, a magam részéről pedig köszönöm az élményt és az új tudást. Szeretném folytatni a 2. szinttel, amikor alkalmas leszek rá. 🤗

google
Vivien Skuta
2022.10.20.

Kezelésen vettem részt Gábornál. Azóta érzem, hogy kevesebb bennem a belső stressz és nyugodtabb vagyok. Ajánlom másoknak is, akiket sok stressz ér vagy szeretnének belső békére lelni.

Bátran ajánlom Gábort mindenkinek. Aki egy nagyszerű feltöltődésre vágyik, feltétlenül vegyen részt egy kezelésén. 90 perces reikin voltam és végre megkaptam a szükséges utánpótlást ami már elfogyott a hétköznapokban. Szuper!!!!!

google
Péter Papp
2022.10.02.

Gábor rendkívül nagy tudással rendelkezik, segítőkész, kedves, lelkiismeretes oktató. Minden kérdésünkre készségesen ès kellő részletességgel válaszolt. Elmèleti rész mellett nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati rèszre is. Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam. Masszàzsal nagyon jól egybe tudom majd kötni a reiki kezelést. Köszönöm szépen a színvonalas oktatást 🙂🙏

Gàbor remek oktató. Kedves, elhivatott, profi ès a tanfolyam utàn sem "engedi" el a kezünket. Gyakorló klubot biztosít, ahol megoszthatjuk tapasztalatainkat ès fejleszthetjük a kèpessègeinket. Mindenkinek csak ajànlani tudom. Hàlàs vagyok, hogy ràtalàltam.

google
Orsi Nagy
2022.09.27.
google
Anett Garami
2022.08.30.

Gábor felkészült, lelkiismeretes, lelkes tanító. Örülök, hogy találkoztam vele. Az elméleti képzés mellett a gyakorlati rész is egyenrangú hangsúlyt kapott. A képzés után is segíti a tanítványokat és lehetőséget teremt a rendszeres gyakorlásra, eszmecserékre is.

google
Tóth Evelin
2022.08.27.
google
Zoltán Pál
2022.08.26.

Kiváló szolgáltató! Nagyon jó vele dolgozni!

google
Zsuzsi Prepok
2022.08.03.

Nagyon pozitív élmény volt!

Örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon. Gábor nagyon jó tanár. Mindent érthetően megtanít, a gyakorlatoknál segít. Türelmes, segítőkész.

Kiváló tanár, minden tanítványára odafigyel. Precíz és pontos a tudása és a gyakorlati részre is nagy hangsúlyt fektet! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

google
Gabor Krall
2022.07.03.

Mikor eljöttem a kezelésről, olyan belső békét éreztem, amilyet évek óta nem. Összességében az azóta eltelt egy hét alatt sokkal jobban vagyok, mind fizikailag, mind a hangulatomat tekintve. Nagyon köszönöm!

google
Icu Fazekasné
2022.07.02.

Gábor nagy odaadással és lelkesen tanít, sok lehetőséget adva a gyakorlásra. Mindent megkaptam a két nap alatt ahhoz, hogy eltudjak indulni ezen az úton.🙏

google
Erzsébet Faludi
2022.06.27.

Nagyon jól érthető, összeszedett volt számomra a tanfolyam anyaga. Gábor kedves, segítőkész, elkötelezett tanító. Köszönöm, hogy ott lehettem, mindenképpen ajánlom annak, aki az energiagyógyászat iránt érdeklődik.

Mindkét tanfolyamon fontos volt számomra, hogy az elméleti képzés mellett hangsúlyt kapott a gyakorlat is, és a tanult dolgokat helyben ki tudtuk próbálni. Azért választottam ezt a képzést, mert a tanfolyam után is megmarad a kapcsolattartás és lehetőség van gyakorlásra is.

google
Veronika Tóth
2022.06.07.

Nagyon hálás vagyok, egy igazi Reiki Mester, hatalmas tudással. Egy remek embert ismerhettem meg. Tiszta szívből ajánlom mind a tanfolyamot mind a kezeléseket is nála. ❣️😇

google
Katalin Adler
2022.05.30.

Nagyon meglepődtem, hogy egy reiki kezelés után, mekkora változást hozott az életemben. Köszönöm neki! Nagyon ajánlom!

google
Máté Koncz
2022.05.10.

Nagyon színvonalas tanfolyam volt, Gábor szimpatikus és segítőkész. Csak ajánlani tudom.

google
Zoltán Farkas
2022.04.06.

A tanfolyam remek volt egy kiváló oktatóval. Köszönöm Gábor, hogy részt vehettem rajta.

google
Dóra Somogyi
2022.04.04.
google
Andrea Berkes
2022.04.03.

Örültem, hogy az elmélet és a gyakorlat aránya azonos volt, mert mindkettőt fontosnak tartom.

I had the greatest pleasure of being part of a two days Reiki course, led by Gabor. A person of a great sensibility and kindness. Also, I have met like minded people, with whom the course became even more enjoyable. Thank you Gabor for that opportunity, of being one step closer to our true selves.

google
adezel elohim
2022.03.12.
google
Judit Juhász
2022.03.01.
google
Veronika Simon
2022.02.11.

Könyvet rendeltem. Nagyon tetszik, részletes, érdekes információk vannak benne. Sajnos több helyesírási hiba szúrta a szemem(kihagyott betűk,plussz betűk....) Tudom ez előfordul a könyvekben,de még a felénél se járok és több hiba jött szembe,ami kicsit illúzióromboló volt. Ezt leszámítva érthetően van leírva minden,olvasom tovább és igyekszem az olvassotakat használni. Köszönöm! 🙏

google
Dani
2022.02.07.
google
Zoltán Kocsis
2022.02.06.

Gábor nagyon lelkiismeretes oktató. A két nap tartalmas volt elméleti és gyakorlati szinten is, megismertük az alapvető technikákat, fogásokat, tapasztaltuk a Reiki működését és sok visszajelzést is kaptunk. Emellett talán ugyanilyen fontos, hogy rengeteg tanáccsal és segédanyaggal látott el bennünket, hogy fenn tudjuk tartani a kezdeti motivációt és a Reiki hosszabb távon is az életünk része lehessen. Még közös gyakorlási lehetőségek is lesznek havonta. Aki érdeklődik a Reiki iránt és szeretne egy valóban professzionális tanfolyamon részt venni annak kifejezetten tudom ajánlani ezt a képzést.

google
Diána Kaczur
2022.02.05.
google
erika vegh
2022.02.05.
google
Margit Fehér
2022.01.18.

Véleményem szerint, kicsit sok volt az elméleti rész. Jobban örültem volna , ha a gyakorlat lett volna több. Különosen azt hiányoltam, hogy nem sikerült a meditáció oly mértékben, mint ahogy vártam. Ez valószínű nem a tanár hibája, nem vagyok képes kiüríteni az elmém.Talán ezt kellett volna többször is gyakorolni a tanfolyam alatt, és kevesebb elméleti részt oktatni. A tematikában az áll, hogy mindenkinél működik a technika, az energiát mindenki képes közvetíteni, és ezt a tanfolyamon elsajátithatjuk. Nem tudom bennem van-e a hiba, de én nagyon úgy érzem, hogy nem tudok gyógyítani, illetve nem működik a reiki. Amennyire meg tudtam itélni, a tamfolyamon résztvevő többi társam sem jeleskedett az energia lehívásával, illetve a kezelés módszerét nem igazán sikerült a gyakorlatban megfelelően elvégezni. Összességében az a véleményem, hogy 2 napos tanfolyamba nem lehet belezsúfolni ennyi anyagot, vagy csak úgy tudom elképzelni,hogy egy nagyon rövid elméleti rész, aztán pedig sok-sok gyakorlás , a meditációtól kezdve, a reiki kezelés legfontosabb technikájáig. (Gyakorlás- gyakorlás) Ez persze nem kritika, csak vélemény, annál is inkább, mert a tanár nagyon nagy tudású, az elméleti részben és a gyakorlati módszerek alkalmazásában egyaránt. Nagyon örültem, hogy őt választottam. Ami viszont nagyon tetszett, hogy rögtön a tanfolyam után olyan anyagot kaptunk tőle, ami óriási segítség a reiki gyakorlásához, beleértve a meditációt is, továbbá az is nagyszerű. hogy résztvehetünk, közös gyakorlásokon. Összegezve, a tanfolyam , hasznos volt, az oktató elképesztően jó, , de az elméleti és gyakorlati arányt nem ártana megváltoztatni a gyakorlat javára. A többi csak rajtunk múlik, hogy mennyire akarjuk ezt komolyan vennii, mert tökéletesen egyetérték azzal , hogy csakis a mindennapos gyakorlás fogja meghozni az eredményt.

google
sam urrea
2022.01.16.

Great person. Makes you feel comfortable and definitely going to him gives you a level of peace and that you are with someone who knows and cares about what he does. I will happily return for more sessions. Thank you Gabor.

google
Dorottya Bányai
2021.12.24.

Érdekes volt az első "kezelés", főleg laikusként a témában. A nyugodtság érzése határozottan érezhető volt utána. Gábor felkészült, látszik rajta az elhivatottság. Ajánlom azoknak, akik érdeklődnek a Reiki iránt.

Köszönöm szépen, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nagyon tartalmas volt és sokat adott. Munkádhoz további jó egészséget és sok sikert kívánok.

google
Evelyn Csapó
2021.04.11.
A reikivel való kapcsolatom nagyon korán, a millennium előtti évben kezdődött. Hét évre rá jutottam el a mester szintig, amitől nagyon sokat vártam ám hiányérzettel fejeztem be. Egy belső érzet alapján sokkal többre vártam. Így hát keresni kezdtem más ösvényeken is. Több utat bejártam a vallások közül is de ami leginkább megfogott az a zen buddhizmus volt. Megismertem jobban a japánok életét és volt egy ösztönös érzésem arról, hogy a reiki se teljesen az, mint amit tanultam. Azokról a szembetűnő ellentétekről nem is beszélve, amiket felfedeztem a japán mentalitás és a nyugati “ezoterikus” reiki tanításai között. Hosszas kutatás során és számos magyar reikimester után egy “véletlen” által ismertem meg Gábort és a Jikiden Reikit. Számomra az első fokozat első két napja már többet jelentett, mint amit addig reikiként ismertem. Megismerhettem a hiteles történetét Usui senseinek, képeket és rengeteg más információt, ami által megértettem a reiki valódi lényegét. Rengeteg képkocka állt össze és mindaz amit addig kutattam, egységes egésszé, letisztulva állt össze bennem. A tanított technikák nagyon egyszerűek de rendkívül hatékonyaknak bizonyultak. Több éve foglalkoztam már alternatív gyógymódokkal és önálló praxissal rendelkeztem, így volt némi sejtésem arról, hogy mindezek milyen értékekkel rendelkeznek. Ami viszont mindezekre felhelyezte a koronát, az maga a behangolás, vagy más szóhasználattal beavatás volt. A Jikiden Reiki avatás után kevésbé akartam már más módszert használni és a kezeléseim is hatékonyabbak lettek. Néha a klienseimen kívül én magam is meglepődtem milyen erő árad a kezemből azóta és mindennek milyen eredményei vannak. A hétköznapokban épp úgy hasznosíthatóak a tanultak mint a kezelések során. Megértettem ez nem csupán a gyógyításról szól, hanem egyben egy önismereti út, ami által jobb emberré válhatunk és a környezetünkben is békét teremthetünk. Gábor személyében egy kiváló tanítót ismerhettem meg. Lelkesedése és tudása valamint egyszerű de határozott jelleme által olyan tanfolyamon vehettem részt, ami több szinten is rengeteget adott. Valóban figyel a hallgatóira, kitér minden részletre, türelmes és segítőkész. Érezhető rajta a reiki szellemisége! Szeretettel ajánlom azoknak akik egy hiteles tanítót keresnek és valóban a reikit szeretnék megismerni.
reiki vélemény Zentai Rudolf
ZENTAI RUDOLF
Az biztos, hogy Gábor tanfolyamai után nem maradt kérdőjel a fejemben. Ha alapos tudásra vágysz, akkor jó szívvel ajánlom őt. A benne lévő alázat a Reiki iránt sallangmentessé teszi a tanfolyamait, és kiapadhatatlan tudásvágya révén olyan széles látókörrel rendelkezik a reikiben. Nem volt olyan kérdésem, amire ne tudott volna felelni. A gyakorlatias képzés sokat segített, hogy mindent megtanuljak. Gábor támogató jelenléte nagyban elősegítette a pozitív tapasztalataim megerősítését a reikiben. A reiki rendszeres használata miatt szinte mindig érzem az energiaáramlást, ami természetes, hiszen ez tart életben. A Jikiden Reiki célzottan használom általános energetizálásra, lázcsillapításra, fájdalomcsillapításra a kavargó gondolatok lecsendesítésére. Régen eléggé rossz alvó voltam, de a rendszeres reiki önkezelésekkel szinte teljesen eltűntek a forgolódások és sokkal hamarabb alszom el és kipihentebben ébredek.
reiki vélemény Szekeres Boglárka
SZEKERES BOGLÁRKA
Gábornál végeztem el a Jikiden Reiki 1. és 2. tanfolyamokat. Szerintem világosan és egyszerűen magyarázta el a dolgokat és minden kérdésünkre kielégítő választ kaptunk. A kurzus óta folyamatosan alkalmazom mind családon belül, mind a munkám során a fájdalom csillapítására és megszüntetésére, a megfázásból történő gyógyulás lerövidítésére. A herpeszem villám gyorsan eltűnik a reiki kezelés hatására, a játszótéri balesetek esetén is hatékony eszköz a sérülések kezelésekor. Iskolában kötelező tantárgyként bevezetnem. Az én gyerekeim rendszeresen kérik tőlem és egymásnak is csinálják. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
KÁLMÁN VIKTÓRIA
A Reiki 1. Shoden tanfolyamot végeztem el Gábornál 2016.04.09-10-én. Ennél hasznosabb, és kellemesebb programot nem is választhattam volna arra a hétvégére. Már a tanfolyam során lehetőségünk volt kipróbálni a megszerzett tudást és képességet. Úgy vélem, hogy ez a tanfolyam egyik legfőbb erőssége. Főleg, hogy a gyakorlás során folyamatos figyelmet és őszinte segítséget is kaptunk. A segítőkészség mindig központi szerepben volt az életemben. A tanfolyam elvégzése óta úgy érzem, megszereztem a tudást és a képességet, amivel végre értelmesen segíthetek. Gyakran éreztem előtte, hogy eszköztelen vagyok és csak az együttérzésem önmagában nagyon kevés. Emellett a meditáció és a reiki gyakorlásával magam is gyógyulok, és szellemileg is fejlődök. A tanfolyam óta figyelmesebb, kiegyensúlyozottabb, és sikeresebb ember vagyok. Adrienn
KARCZUB ADRIENN
Gábor az az ember, aki minden erőszakosság és magamutogatás nélkül tanít. A helyes kifejezés inkább az, hogy a téma iránti maximális alázattal osztja meg tudását úgy, hogy közben nem harsány vagy hivalkodó. Nála soha nem éreztem azt, mint amit más előadásokon gyakran, hogy az oktató tudására rájátszva előadja a világmegváltót. Gábornál minden lehetőség adott a Jikiden Reiki tanulására. Tapasztalataim szerint a Jikiden Reiki önmagában is nagyon hatékony technika, ami minden sallangtól és hókusz-pókusztól mentes, vallásfüggetlen és nincs olyan ember, aki ne lenne képes legalább alap szinten elsajátítani. A tanfolyam óta naponta használom a Jikiden Reikit magamon, leginkább elalvás előtt, de családtagjaim is gyakran kérik, hogy kezeljem Őket. Amikor a gyerekeim megsérülnek, apró hámsérüléses vérzéseket pillanatok alatt el lehet vele állítani, de használjuk fejfájásra és különböző fájdalmakra is, sőt csak úgy kényeztetésként is. Nagyon jó és hatékony mint prevenció, ártani pedig nem lehet vele. Kell ennél több? 🙂 Számomra a tanfolyam alapos és kimerítő volt, amire választ és megoldást kerestem, megkaptam. Ha a tanfolyam után felmerült 1-2 kérdés, arra is mindig kaptam választ. Mivel ez a tanfolyam nagyon alapos és nem 1-2 órás “bazsalygás”, így lehetőség nyílt megismerni a Jikiden Reiki elméleti és gyakorlati dolgait is.
reiki vélemény Takács Erzsébet
TAKÁCS ERZSÉBET
Kedves Gábor! Nekem nagyon tetszett a tanfolyamod. Voltak aggodalmaim hogy itthon magam hogy fogom csinálni, de a reggeli gyakorlatokkal érzem az áramlást, ami nagy örömet szerez. Magamon is használom, tényleg csodálatos hogy nekem csak ott kell lennem és az energia áramlik. Ilyen esetben már bizsergést is érzékeltem a tenyeremben. Gyerekeimnél nagy élmény hogy a lányom, aki alapvetően elutasít minden gyógyszert és csak kifogásai vannak (úgysem használ, fáj, keserű…) többször jön oda hozzám hogy öleljem meg. Amikor fájlalta valamiét a napokban, lefeküdt, én vagy a fájlalt részre vagy általam “érzett” területre tettem a kezeim. Ő teljesen kisimult, mosolyogva köszönte meg, míg régebben mindig csak a elégedetlenkedett, ragaszkodva a vélt vagy valós fájdalmaihoz. Úgy érzem ezt a munkahelyi tanfolyamot sem tudnám ilyen higgadtan csinálni a reiki nélkül. Szép napot! Krisztina
CSER KRISZTINA
Rendkívül örülök, hogy rég óta dédelgetett vágyam, hogy megtanuljam a Reikit teljesülhetett és ráadásul olyan a Reiki iránt elhivatott és kiváló tanártól tanulhattam mint SZABÓ GÁBOR,akitől igazán élmény volt a tanulás! Ezen a kiscsoportos kurzuson igen jól éreztem magam. Nagyon meghitt, baráti volt a légkör és úgy láttam,hogy mindegyikünk maximálisan igyekezett, hogy tökéletesen megtanulja ezt a csodálatos gyógyító technikát az eredeti japán REIKIT! A tanfolyam óta rendszeresen használom az elsajátított tudásomat mind magam, mind családom és barátaim gyógyítására, egészségének javítására! Mindenkinek őszintén és szívesen ajánlom, hogy ha módja és lehetősége van rá, tanulja meg a Jikiden Reikit,hogy egészségét a saját kezébe vegye.
ARANYOS LÁSZLÓ
A Jikiden Reikiről elsőként Gábor nagyon színvonalas és informatív honlapja alapján szereztem tudomást, és bár megnéztem később más honlapokat is, mégis újra meg újra visszatértem ide, és végül úgy döntöttem, hogy felveszem Gáborral a kapcsolatot, és tőle magától informálódom tovább. A tanfolyam előtt számos kérdés felmerült bennem, több levélváltásunk is volt, és rám nagyon kedvező benyomást tett, hogy Gábor rövid időn belül reagált a megkereséseimre, és minden kérdésemre kimerítő választ adott. A tanfolyam két napja során egy lelkiismeretes, kellő gyakorlattal és jó elméleti tudással bíró tanárt ismertem meg benne, aki nemcsak arra fektetett hangsúlyt, hogy átadja nekünk az anyagot, hanem mindez egy nagyon személyes és barátságos közegben zajlott. Ezt külön nagyon köszönöm, Gábor! 🙂 Számomra rendkívül sűrű és intenzív volt a tanfolyam, és azt hiszem, egyedülálló abban a tekintetben, hogy rövid idő alatt az ember lényeges változásokat tapasztalhatott magán a finom testi energiarendszer érzékelése és a reiki-energia átadása, közlése terén. Eleinte bármily elképzelhetetlennek is tűnt, de a gyakorlatban mégis igaznak bizonyult, hogy nem a személyes hit és meggyőződés függvénye volt a reiju (reiki behangolás) hatása és a következményes változások. Örömömre szolgált, hogy egy egészen új, ám a jóga révén közvetve mégis ismerős rendszerrel ismerkedhettem meg, amely egyfelől produktívan befolyásolta a további jógagyakorlásomat, másrészről pedig lehetőségem nyílt arra is, hogy a családtagjaim akkori megfázásos tüneteit gyógyszerek nélkül, alternatív módon enyhítsem, és a gyógyulásukat segítsem. Lényegében mindent hasznosnak találtam a tanfolyam során. A tematika jól megszerkesztett, lényegre törő, és lehetőséget, illetve időt ad a személyes és csoportos gyakorlásra is. Ami legjobban megfogott, mint írtam is fentebb, talán a finom testi energiarendszer szintjén megtapasztalt változások voltak, amelyet őszintén szólva, az idő rövidsége folytán nem vártam, és nem is reméltem egy ilyen rövid képzéstől. A jövőben szeretném megfelelően megalapozni és megszilárdítani a gyakorlásomat, és ha ez megvalósítható, és kellően elmélyíthető, akkor idővel jelentkeznék a reiki képzés következő szintjére is, hogy tovább gyarapíthassam az ismereteimet ezen a téren.
NÉMETH GYÖRGY GÁBOR
A reikit gyakran használom légúti megbetegedések megelőzésére saját magamon és a gyerekeimen, ezen kívül akkut fájdalmak helyi kezelésére (pl hát, derék fájás) a családon belül. Azért ajánlom a Jikiden Reikit, mert hatékonyan segíti az egészség megőrzésére tett erőfeszítéseket, és szintén sokat segít a gyógyulási folyamatban, valamint a közérzet javításában is. A Jikiden Reiki tanfolyam mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás mindenki számára érthető, követhető és alapos. Gábort jó szívvel ajánlom a képzés minősége és az oktatás utáni gyakorlási és konzultációs lehetőség miatt. Ez utóbbi nagyban segíti az élmények és tapasztalatok feldolgozását, megértését, és jó útmutatást adhat a bizonytalan, vagy önbizalom hiányos tanulóknak a továbbfejlődést illetően.
IGNÉCZI ANDRÁS
Kedves Gábor! Most, jött el az idő ,hogy leírjam mit tapasztaltam mások és Ön kezeléseken. 🙂 Barátok és férjem is azt szokta mondani ,hogy nagyon nagy melegség ,forróság árad a kezemből,ami igen kellemes nyugalmat és biztonság érzett biztosítva a kezelés alatt.Beszámoltak arról is ,ha kezelem őket sokkal jobban ,nyugodtabban tudnak aludni,és kipihenten ébrednek fel .Kisfiam 10 éves ,de Ő még nem nagyon szeret sokáig feküdni egy helyben és neki szoktam csak helyi kezelést adni nagyon sokat fájt a lába .Elmondása szerint a fájdalom felerősödik ha kezem ráteszem,majd szép lassan meg szűnik a fájdalom.A barátaim és a férjem is erről számolt be .A férjem nagyon meg fázott most ,rohamokban tört rá a köhögés és nem igazán engedte hogy hozzányúljak,de mivel egy hete minden éjfélkor felkeltünk annyira köhögött és három óráig nyomta hányásig .Sikerült rábeszélnem feküdjön a kezem alá .Az egyik kezemet a torkára a másikat a mellkasára helyeztem így kezeltem Egy órán keresztül. Eredmény: rátettem kezem jó érzést keltettem vele,majd roham köhögés ,szépen megnyugodva és elaludt a kezelés alatt és a legcsodálatosabb ,hogy végig aludta az éjszakát egyáltalán nem köhögött nyugodt éjszaka volt Hurrrá 🙂 Majd reggel egy nagy csumit köhögött fel .Persze még ma is kezelem majd hogy teljesen meggyógyuljon. Úgyhogy Köszönöm Gábor ,hogy megkaptam a beavatást . 🙂
JÁMBORNÉ H. MÓNIKA
2018. június 2-3-án végeztem el a Jikiden Reiki tanfolyamot Szabó Gábor szervezésével és oktatásával Szegeden. Csak jót tudok mondani róla. A kedvemért indult az első szegedi tanfolyam, még a kis létszám sem volt számára akadály. A tanfolyam jól megközelíthető, kultúrált jóga teremben került megtartásra. A tanítások a hallgatóknak kényelmes tempóban és ismétlésszámmal, oldott, családias légkörben zajlott. Gáborra a nagyfokú emberközpontúság és megértés, továbbá a Reiki felé tanúsított végtelen elkötelezettség jellemző. Öröm és kikapcsolódás volt nála tanulni! Ami legjobban tetszett mégsem ez volt: a BECSÜLET és TISZTESSÉG, ami Gábor és a Jikiden megismerésével megfogott. Nyugat Európai ember vagyok, kissé kapitalista gondolkodásmóddal, elvárásom, hogy az ár mögött legyen érték (emiatt csalódtam már sokszor). Elmondhatom, hogy ez a tanfolyam életem legjobb ár-érték arányú “befektetései” közé tartozik. Picit kifejtem miért: kung-fu és chi-kung edzéseken, oktatásokon éveken keresztül vettem részt, az érzésem azonban egy idő után az volt, hogy ezek egy végtelenített költségspirálok, sokszor nevetségesen kevés ÉRTÉKELHETŐ tudásanyaggal. Gábor a tanfolyam után nem tűnik el, nem figyelmeztet, hogy “még 10 másodpercetek van kérdezni” aztán vége. Sőt örül, ha később kérdés van, hisz ez azt jelenti, hogy foglalkozunk az ismeretekkel. Akik szeretnének Jikiden Reiki tanfolyamot végezni egy tisztességes becsületes emberrel, azoknak AJÁNLOM Gábort és az általa szervezett tanfolyamot. Akik viszont még nem döntötték el ez-e a jó tanfolyam, az irány ami felé haladni szeretnének, azoknak NAGYON AJÁNLOM! Miért, a jogos kérdés: Mert nem titkolja a tudást, nincs végtelenített költségspirál! Köszönöm a tanfolyamot mégegyszer! Remek volt!
SZABÓ LÁSZLÓ
Mélyebb és hasznosabb tartalmat adott a tanfolyam, mint amire gondoltam. Szellemi és fizikai felszabadulást, megkönnyebbülést ad a reiki. Örülök, hogy Szabó Gábor oktatóhoz jöttem a képzésre, kedves, emberközpontú oktató.
NAGY KATALIN
Szeretettel ajánlom Szabó Gábort mindenkinek, aki szeretne megismerkedni az eredeti japán Reikivel és ezáltal jobbá, harmonikusabbá, egészségesebbé tenni saját és szerettei életét. Gábor személyében egy értékes embert és egy kitűnő tanárt ismertem meg. Az elméleti anyagot alaposan érthetően magyarázza el, a gyakorlati részre bőven van idő és lehetőség a kis létszámú csoportban. A tanfolyam elvégzése után is rendelkezésre áll, nyugodtan lehet hozzá tanácsért fordulni. Tudásának legjavát adja és mindent megtesz azért, hogy a tanuló sikeres gyógyítóvá váljon. Számomra a behangolás csodálatos élmény volt! Köszönöm Gábor!! Fél éve végeztem el a Shoden tanfolyamot, azóta minden nap alkalmazom magamon, családomon és barátaimon. A legnagyobb siker amit elértem, az kislányom szemének gyógyulása. Sajnos nagyon gyorsan romlott a látása. Minden éves kontrollvizsgálaton 1-1 dioptriával gyengébben látott. 🙁 Most fél év után elvittem ellenőrzésre puszta kíváncsiságból és a romlás megállt. 🙂 Remélem a jövőben javulást is sikerül elérnem nála. Pár nap alatt felépült a mandulagyulladásból, illetve sikerrel alkalmaztam még könyök, térd és hátfájásra is. Én szerencsére egészséges vagyok, de a Reiki így is segít. Kevesebb alvásra van szükségem és sokkal energikusabbnak érzem magam. Szívből ajánlom mindenkinek!!
ODOR JUDIT
Számomra egy ajándék, és értékes felismerések sora, amit kaphattam a Jikiden Reiki 1. tanfolyamon való részvétellel, és az ott megtapasztaltakkal. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a weboldalra, amely véleményem szerint Gábor alapos, magas színvonalú tudásáról, és a tudás átadásának igazi szándékáról tanúskodik. Amikor idetaláltam, és engedtem az (b)első megérzésemnek, elolvastam többször is a Jikiden Reikivel kapcsolatos információkat – nem hagytam ki ezt a rovatot sem :).. – éreztem, hogy jó helyen vagyok. Jelentkeztem a soron következő nyílt napra, amelyre vittem magammal egy évek óta visszatérő derék problémát is. Gábor gyakorlatilag egy kezeléssel olyan eredményt ért el, hogy a fájdalom a nyílt nap végére érezhetően mérséklődött, és a 2. napot követően teljesen lecsökkent. A Jikiden Reiki tanfolyam órái nagyon jó hangulatban telnek, Gábor mind az elméleti, mind a gyakorlati részét komoly precízséggel adja át. Érzed, hogy nem vagy magadra hagyva, bátran felteheted a kérdéseidet, sőt inspirál is arra, hogy Te is aktív résztvevője legyél az óráknak, mert ezáltal csoporttársaidnak, önmagadnak, és számára is visszajelzés a tapasztalataidról. Számomra különösen pozitív, hogy a tanfolyam elvégzését követően sem hagy magadra, lehetőséget biztosít a felmerülő kérdéseidre, és az élményeid megosztására, amelyre szívesen válaszol. Továbbá biztosít afelől, hogy nyílt napokon is részt vegyél, így a gyakorlati tudásodat tovább csiszolhatod. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek a tanfolyamot, merje megtenni a lépést, hogy megajándékozhassa magát a következményekkel. IGAZI ÉRTÉKRE talál, és az elveszett lehetőség nem pótolható!
SZOBOSZLAI SZILVIA
Régóta szerettem volna elvégezni egy Reiki tanfolyamot, azonban csak pár hónapja találtam rá a – mondhatni – tökéletesre. Őszintén szólva, először ami engem elbizonytalanított, az a tanfolyam ára. Azt gondoltam, hogy ez: vagy egy nagy kamu, vagy tényleg valami nagyon különleges. Most, hogy elvégeztem az 1. fokozatot, már tudom: elképesztően sok dolgot/tanulást ad át ez a fajta Jikiden Reiki tanfolyam! Úgy gondolom, hogy az árához képest (amit esetleg sokallhatnak egyesek – ahogy én is tettem) nagyon-nagyon sok tudást ad át! Mind elméletben, mind gyakorlatban. Mondhatni: megéri a pénzét! 🙂 Sőt, most már biztosan állítom: annál is többet! Gábor lelkiismeretessége, és elkötelezettsége azt hiszem minden eddigi és leendő „tanítványának” meglepő volt/lesz! Ő tényleg a reikinek él, és szeretne minden tudást átadni, amit természetesen az első napon érezni lehetett. A csoport, amelyben részt vettem, nagyon jó hangulatú, barátságos légkört teremtett, így a „beilleszkedés” is könnyen ment. Pár óra után úgy éreztem, mintha mindig is ismertük volna egymást. Látszott: közös a célunk! Ez a spirituális út összehozta azt a pár emberkét. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam Velük, ami szerintem Gábor ’lazasága’ erősített. Nem érezte senki magát feszélyezve, így minden gördülékenyen ment. Gábor a tanfolyam befejezte után, a lelkünkre kötötte, hogy mindenképp keressük Őt a jövőben is, akár sikerélmények beszámolásával, akár kérdésekkel, ha elakadnánk, vagy választ szeretnénk kapni azokra. Azt hiszem, ritka az ilyen oktató, aki ennyire emberközeli. Csak ajánlani tudom mindenkinek! (Köszönöm Gábor a lehetőséget!) Keressétek Őt bátran! Nem fogtok csalódni! És… amit én már biztosan tudok: a 2. fokozatot is Nála szeretném elvégezni. 🙂 U.I:: Nagyon tetszik az Oklevél! 🙂
reiki vélemény Ambrus Boglárka
AMBRUS BOGLÁRKA MÁRIA
Az elmúlt hónapok során rengeteg új tapasztalat birtokába jutottam, ami még nyitottabbá és érdeklődővé tett a minket körül ölelő misztérium felé. A Jikiden Reiki irányába egy korábban feltett kérdésem nyomán kaptam útmutatást. Szinte a semmiből pattant elő Szabó Gábor neve és tanfolyama. Példa értékű a tudása és az elhivatottsága a témában. Az oktatás egyenes, érthető és minden figyelme ennek az átadására fókuszálódik. A tanfolyam óta minden nap foglalkozom a Jikiden Reikivel és jótékony hatása mind magam, mind a családtagjaim minden napjaiban minőségi változást hoztak. Köszönöm a tanítást, amit kaptam és hogy elindulhattam ezen az úton egy jól megrakott batyuval. Ha érdekel a reiki és netalántán kétségeid lennének, azokat gyorsan hajítsd a kukába. Szabó Gábor útmutatásával betekintést nyerhetsz ennek a végtelenül egyszerű és tradicionális rendszernek a színfalai mögé, ahol olyan válaszokat találhatsz, amik elvezetnek egy teljesebb és boldogabb élethez.
reiki vélemény Ferenczi János
FERENCZI JÁNOS
Szia Kedves Gábor! A tanfolyam számomra olyan volt, mint egy testi-lelki-szellemi feltöltődés. Nem is szerettem volna, hogy vége legyen. Mindkét nap úgy mentem haza, mint aki arra készül, hogy meghódítsa az egész világot. 🙂 A helyszín is nagyon rendben volt, Te is nagyon kedves voltál és felkészült, és a többieket is nagyon megkedveltem. Nagyon tetszett az, hogy a kezelést nem lehet elrontani, nem lehet rosszul csinálni. Ez engem annyira megnyugtatott. A Nyugati reikiben mindig éreztem egyfajta katyvaszt és féltem is,hogy esetleg valamit elrontok, de most teljesen letisztult minden. Ami a legmélyebb nyomot hagyta bennem, az a Reiju. Ha csak rá gondolok is bizsereg a kezem. Ez lehet érdekesen hangzik, de elevenen, “kézzel foghatóan” éreztem magamban az energiát és egyfajta áramlást, ami bejárta minden részemet és a helyére rakta a legfontosabb dolgokat. Azt hiszem valami megnyílt bennem, aminek hála többé nem leszek ugyanaz. Na nekem a Jikiden Reiki segít, hogy egyszer sikerüljön átmennem egy másik utcára, mert még a 3-as pontnál tartok. Azzal a szándékkal jöttem a tanfolyamra, hogy megtaláljam magamban az egyensúlyt, hogy szeressem és elfogadjam önmagam, hogy ne tegyem a saját boldogságomat másoktól függővé. Nos ez a szándékom még erősebb lett a tanfolyam elvégzése után és ennek a megvalósításában a reiki nagyon sokat segít. Szeretném minden szinten, testileg és lelkileg egyaránt meggyógyítani magam, mert szerintem ezzel kezdődik minden. Persze én is rögtön a jövőbe ugrottam, hogy mennyire szeretnék másokon segíteni, másokat meggyógyítani,tanár lenni, de aztán visszarántottam magam a jelenbe azzal az önmagamnak küldött üzenettel, hogy először önmagamat kell rendbe raknom, aztán lesz, ami lesz. A Gokai például egy hatalmas kincs ahhoz, hogy a mostban maradjak. Nem is hittem eddig, hogy ekkora ereje van. Óriási segítség, ha rám tör az aggodalom és a félelem a jövővel kapcsolatban vagy úrrá lesz rajtam a szomorúság múltbéli események miatt. Igyekszem minden nap kezelni magam, seizában meditálni és recitálni a gokait. Néha elkap a lustaság, és kihagyom vagy a reggeli vagy az esti reikizést, de ezzel magammal babrálok ki, mert reggel nem vagyok olyan fitt, mint amilyen lehetnék, este pedig háborgó elmével fekszem. Szóval nem éri meg lustának lenni. Őszintén szólva a byosen érzékelésében még vannak hiányosságaim. A durva byoseneket érzem, de a finomságok még nem mennek. Önmagamon kívül két barátnőmet szoktam kb. hetente egyszer kezelni, amit szeretnék gyakoribbá tenni, mert jólesik a kezelés és szeretnék minél többet gyakorolni. Szóval minden lehetőségre nyitott vagyok. Köszönöm!
KATONA ESZTER
Szia Gábor! Képzeld mi történt. Az elejétől kezdem. A a 15 éves lányomnak cisztája van. Június 3-án elment orvoshoz, hányással hasfájással. Az orvos elküldte sebészetre, mert szerinte vakbél. A sebész hívott, hogy vigyem el nőgyógyászhoz, mert szerinte ott lesz a baj. A nőgyógyász megtalálta a cisztát, de még továbbküldött egy kórházi ultrahangra is ahol megerősítették 9 mm jobb petefészken. Gyógyszert nem kapott csak reikiztem öt a következő vizsgálatokig. 2 nap múlva visszamentünk az orvoshoz, vért vet. A vér eredmény rossz lett magas volt a gyulladás a májban 5 helyett 30-as érték. Visszaküldött a sebészetre, mert szerinte ez mégiscsak vakbél vagy valami a májjal. Újabb ultrahang a kórházban, itt már néztek mindent, gyomrot, vesét, májat, méhet, beleket. Az orvos nem talált semmit. Kérdeztem tőle, hogy a ciszta nem okozhatja e a gondot. Erre az orvos azt mondja: Milyen ciszta? Én nem láttam cisztát. /????/ Ez volt június 5-én. Visszamentünk a sebészetre aki nem talált semmi gondot, de a rossz vér miatt elküldött a fertőző osztályra. Újabb 2 nap múlva ott újabb vérvétel. És az eredmény: a vérben lement a gyulladás rendben van. Ez hihetetlen 2 nap telt el a két ultrahang vizsgálat között, 4 nap a két vérvétel között. Gyógyszert nem kapott csak reikiztem öt. Eddig csak fejfájásra, hátra, szemre, derékra használtam az energiát. Tegnap már szinte semmit (byosen – toxin energia érzete – ) nem éreztem a kezeimben a ciszta fölött. De hogy ne legyen mégse happy end, még elküldtek fül orrgégészetre, hogy akkor szedjük ki a mandulákat mert hátha az a gond. Most nekiállok reikizni a mandulákat. Heni Szia! Megkaptam a japán oklevelet, köszönöm szépen. Kérted hogy írjuk meg a tapasztalatokat a tanfolyam óta. Hát vannak. A lányom cisztás esetét már megírtam Neked. Eddig ez a legfantasztikusabb eredmény. De szinte naponta használom az energiát fájdalomcsillapításra. Szemekre, derékra, térdre, begyulladt ujjra, segít köhögésnél is. Akiknél alkalmazom / nem mindenki fogadja el, azt mondják segít és érezhető az energia és elmúlik a fájdalom. Azt nem állítom, hogy helyettesíti az orvost, de a gyógyszert minimálisra csökkenti. Én egy éve nem vettem fájdalomcsillapítót, amit ezelőtt hetente szoktam, annyira fejfájós voltam. A tanfolyam óta sokkal erősebbnek érzem a kezeimben az erőt (energia). És csak a nézéssel is óriásira tudom növelni. És a fénye is egyre erősebb és zöldebb. De igazi változást belülről hoz. Megjelenik egy belső béke, nyugalom, kiegyensúlyozottság érzés, és egy tudatos gondolkodás. Mert a gondolatoknak valóban erejük van. És áttértem vegetáriánus étrendre. Nem egészségi okokból, egyszerűen csak azért, hogy miattam ne ontsa vérét egyetlen élőlény se. Egyenlőre röviden ezek a tapasztalatok de biztosan lesz még több is. Heni
TÓTH HENRIETTA
Tavaly nyáron ismertem meg Gábort egy nyílt napon, amikor megláttam rögtön szimpatikusnak találtam. Megfogott a Jikiden Reiki szellemisége, tisztasága és egyszerűsége. Tudtam, hogy a Gábornál szeretném elvégezni a tanfolyamot, ő legyen az aki tanít és átadja a tudását, és a hagyományt amit képvisel. Ahogy lehetőségem volt elvégeztem a tanfolyamot és mindennap kezelem magam,amikor meg tehetem másoknak adok. Csodálatos érzés volt megtapasztalni ahogy Gábor áramoltatja az energiát, hogy milyen hatással van az elmémre, testemre, lelkemre. Mint egy gyermek úgy rácsodálkoztam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy belépett az életembe ez a kivételes lehetőség, hogy az energiákat mozgathatom. Kínai asztrológus vagyok, érdekel minden ami a fejlődésünket támogatja, ami természetes és ami az energiákkal kapcsolatos. Fantasztikus élmény érezni ahogy a tenyeremből árad az energia, mintha egy lámpát felkapcsoltak volna, és amikor érzem mások testében a blokkokat, és a kezelés után a jóleső érzést, hogy segíthettem. Én a megelőzésben hiszek, és abban, hogy tudatosan nap mint nap szükséges tenni Magunkért és Másokért, azért, hogy megőrizzük a Lelki Békénket, Egészségünket, Fizikai aktivitásunkat! A Jikiden Reiki egy Önismereti Út , csak ajánlani tudom Mindenkinek!!!! Hálás vagyok Gábornak, hogy szeretettel hittel támogatja segíti a tanítványait. Szeretettel Kiss Orsolya
reiki vélemény Kiss Orsolya
KISS ORSOLYA
Körül-belül másfél évvel korábban egy japán harci szemináriumon találkoztam először a testünkön átáramló energiával, és annak fontosságával. Ugyanitt halottam először a Reikiről is, és már akkor eldöntöttem hogy elvégzek egy ilyen tanfolyamot. Az interneten a témában keresve többször is belefutottam Gábor honlapjába, ami egyre jobban terelt a tanfolyam felé. A családdal egyeztetve végül sikerült találni egy megfelelő időpontot. A tanfolyam nagyon kellemes volt, Gábor mind az elméleti, mind a gyakorlati részt alaposan elmagyarázta, illetve elmutogatta, ezért a tanulás könnyen és gyorsan ment. Nagyon érdekes volt az első napon a beavatás utáni reiki kör gyakorlat, illetve az első kezelések tapasztalata mind az adó, mind a fogadó oldalról nézve. A tanfolyam jól felépített, érthető, elsajátítható volt.. A tanfolyam a maga egyszerűségével, ugyanakkor jól átgondolt szerkezetével és anyagával fogott meg. A hétvégét inkább pihenéssel és szórakozással szereti az ember tölteni, de nagyon jó “osztály” voltunk, így jó hangulatban, kellemesen teltek az órák. A Reikivel elsősorban a gyógyításért ismerkedtem meg, így ezt viszem tovább, jelenleg családi körben.
JUHÁSZ LÁSZLÓ
Amikor elmentem a tanfolyamra, valami olyasmi elvárással érkeztem, hogy amint elvégzem, képes leszek arra, hogy bármikor bárkit, bármilyen betegséget meggyógyítsak – persze azonnal. A tanfolyam után lelkesen mentem haza és rögtön ki is próbáltam mindent mindenkin. Elmulasztottam a mama nyakfájását, a testvérem vissza-visszatérő szüntelen fejfájását, apa három hete tartó lábzsibbadását, illetve hihetetlen “hangulatmódosítást” értem el az egyik macskámmal, aki eddig sosem maradt meg kézben tizenöt másodpercig sem, a kezelés alatt viszont majdnem egy órán keresztül nyugodtan feküdt az ölemben. Szóval ilyesmiket értem el másokon, ugyanakkor ezek eltörpülnek amellett a lelki és gondolati transzformáció mellett, amit átéltem és amin gondolkodom, illetve hogy végre rájöttem: A boldogság DÖNTÉS. Nem függ senki mástól, csak tőlem. TŐLEM. Nem attól, mennyi pénzem van, nem attól, milyenek a körülményeim jelen pillanatban, nem attól, hány barátom van, milyen sok diplomát szereztem, mennyi sikeres tett van a hátam mögött, vagy hogy “mennyit érek” a társadalom szemében. Ezeknek a gondolatoknak a folyását és a rengeteg ráeszmélést, amit azóta átéltem (és ami olyan sok, hogy egy egész könyv se lenne elég nekik) ennek a tanfolyamnak köszönhetem, mert az eddigi tétovázásaimnak véget vetett azzal, hogy adott egy olyan lelki lökést, ami kellett. Éppen most és éppen így. Ha hasonlatba kéne foglalnom, azt mondanám, hogy a reiki adta az utolsó kalapácsütést annak a repedésekkel teli falnak, ami megakadályozott eddig abban, hogy saját magam lehessek. Nem kevésbé vagyok hálás ennek, mint az eddigi kalapácsoknak, mert mind ugyanolyan erőset ütött és ugyanúgy hatott, a reiki viszont az utolsó volt, éppen ezért számít különlegesnek. Nagyban hozzájárult ehhez az is, hogy Gábor türelmesen és tényleg szívből magyarázott, kedvesen avatott be minket a reiki világába és őszinte alázatot mutatott mesélés közben. Hálás vagyok mindenért és ajánlom bárkinek. És őszintén mondom, a gyógyítás képességének felébresztése – legyen bármilyen nagy volumenű és extrém vonzó – csak egy pozitív hozadéka ennek az egész rendnek, amit a reiki képvisel. Mert a reiki ennél sokkal-sokkal több, ezt bizton állítom.
SZANYI DÓRA
Közel 20 éve hallottam a Reikről, az akkori lakótársak kezdték el tanulni. Kisé misztikusan hangzott, de akkor nem vágtam bele. Nem rég újra bevillant, főleg egy beteg családtag hatására. Megkérdeztem a régi lakótársakat, egyikük nyilatkozott, de Ő a masszírozásnál marad. Nem volt meggyőző. Ezért sokat olvastam a neten, hogy mit is tegyek, és végül a Jikiden Reiki-re találtam. Tetszett az egyszerűsége, részben azért is mert a japán kultúra érdekel. Kételkedtem a tanfolyam ára láttán, de ha ez kell, megpróbáltam. Vártam a csodát, de csodák nincsenek. Csak az energia maga. A tanfolyamon jó volt a légkör, egyszerű, nyitott. A tanfolyam után kételyekkel jöttem haza, hogy nálam is működik-e, de naponta meditálok. A gyakorlásban egy nyílt nap adott egy kis lökést, mert kívülállók visszajeleztek, hogy érzik a tőlem kapott energiát. Ezt megerősítette a feleségem is. Majd hazautaztam a szülőkhöz, és ott több mindenkin kipróbáltam, aki kérte. Az egyértelművé vált, hogy mindenki azonnal érzi. Sőt, jött egy kisebb csoda is. Egy közeli rokon, aki nem rég agyvérzést kapott, fülzúgása van, a kezelés után “csodásan érezte magát”. Még másnap is ezt erősítette meg. Aztán még két másik család tagot is kezeltem. Ott nem egyértelmű a javulás, de egyértelműen működik.
SZABÓ CSABA
Azért ajánlom a Jikiden Reikit , mert ez a reiki maradt meg a legeredetibb és elérhető formában, ahogyan azt a II. világháború előtt Japánban gyakorolták.. A Jikiden Reiki tanátadási vonala jóval rövidebb mint sok más irányzatban, így sokkal tisztábbnak és hatékonyabbnak tapasztaltam. Nincsenek benne vallási dolgok, eszmék. Könnyen megtanulható és alkalmazható. Mindenre kiterjedő tiszta választ fogsz kapni, olyan kérdésekről is, amit eddig más reiki tanfolyamon nem hallottál. A Jikiden Reiki tanfolyam nagyon színvonalas ,bőséges elméleti és gyakorlati tudást kapsz meg . Szabó Gábort azért tudom ajánlani ,mert sok gyakorlati tapasztalattal bír és rendkívül érthetően tudja elmondani és megértetni az Jikiden Reiki elméleti és gyakorlati módszerét, megvilágítva az apró háttér információkat is. A tanfolyam után mindig készségesen és a legjobb tudása szerint segít bármit is kérdezel tőle. Gábor mindent megtesz azért ,hogy sikeres Reiki gyakorló legyél. Ami engem az elején megfogott, Gábor honlapja a Jikiden Reikiről szól és az, hogy mindent megtesz azért, hogy akár a számodra legmegfelelőbb időpontba legyen a reiki tanfolyam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
ROMÁN ATTILA
Amint rábukkantam Gábor honlapjára, nagyon megtetszett az alapossága és az a tiszta, átlátható rendszer, ahogy a Jikiden Reikit leírta. A tanfolyamra aztán nagy izgalommal érkeztem, ami igazán felvillanyozó élmény volt számomra, és ahogy láttam a csoport többi tagja számára is. Megtetszett a Jikiden Reiki képekkel illusztrált története, szellemisége, amit Gábor kellő részletességgel magyarozott el, hogy megértsük a reikit hátterét. Ez megfogott és arra sarkallt hogy még többet tudjak meg a japán kultúráról. Az elméletet rengeteg gyakorlás követte, és Gábor végig türelmesen válaszolt a legnaivabb kérdéseinkre is. Az az odaadás és alázat, ami őt jellemzi tanításkor igazán meggyőzött arról, hogy a megfelelő helyen vagyok (és hogy mellesleg a tanfolyam áráért minőségi időt tölthettem el). A tanfolyam igazán feltöltött, utána napokig éreztem a hatását. Főleg a reiju (reiki behangolás) után, a csoporton lehetett érzékelni azt a fantasztikusan erős energiát. Hálás vagyok Gábor, köszönet a tanfolyamon szerzett tapasztalatokért. Szerettem volna megtanulni élesebben érzékelni a belső energiáimat amiről a meditációs órákon szó esik. A reiki úgy érzem segít jobban befelé figyelni és lelkes gyakorlóvá tett. Most már azt hiszem értem mit jelent, hogy a reiki valójában egy út. A gyógyítás, csupán a ‘mellékhatás’.
CSERI SZILVIA
Mivel nagyon új gyakorlója vagyok a reikinek, nem sok tapasztalat van még a hátam mögött. Az elmúlt héten viszont úgy hozta az életünk, hogy fiammal kórházba kerültünk, és az orvos, amikor felvett, nagy esélyét látta, hogy az intenzív osztályon kell folytatniuk fiam kezelését, aki ijesztően rossz állapotban volt, és az egyik éjjel kómához közeli, zavart állapotban kellett őt látnom.. Ekkor az ima mellett nem tudtam jobb megoldást a reikinél, és amellett hogy, mint friss reikis azonnal elkezdtem az energia kezelést, felhívtam Gábort is, aki nagyon készséges volt, és azt ígérte, még aznap este távolból energiát küld fiam számára. Az eredmény: másnapra fiam határozottan jobban érezte magát, és mikor eltávozáskor a zárójelentésre vártunk, az orvos megjegyezte, hogy kész csoda, hogy ez a gyerek nem került az intenzívre. Nekem ez volt az első , ám annál meggyőzőbb bizonyíték arra, hogy a reiki valóban egy működő gyógymód. Ezúton is szeretném megköszönni Gábornak az este nyújtott segítségét és bátran merem ajánlani minden reiki iránt érdeklődő embertársamnak, hogy forduljon hozzá bizalommal.
PATINSZKI SZILVIA
Amikor elkezdtem a Jikiden Reiki tanfolyamot már sejtettem, de még igazán nem voltam abban biztos, hogy számomra milyen sokat fog jelenteni az a képesség, amit Szabó Gábor tanár átadott nekem. Gábor tapasztalattal, egyszerűen és érthetően fogalmazva adta át tudását úgy elméletben, mint gyakorlatban. Igaz, hogy még csak két hónapja használom ezt a képességet, még is sok pozitív visszajelzést kapok a kezelések után. Egyik ilyen jóleső érzésem volt, hogy ismerősöm fej, torok, fülfájását kezelés után sikerült jelentősen enyhítenem. Családon belül is több alkalommal segítséget tudtam adni, pl. ízületi problémák esetében. A tanfolyam segítséget nyújtott abban, hogy közelebb kerüljek önmagam megismeréséhez, lássak tartalmas jövőt, képes legyek elérni a céljaim megvalósítását. Egyik ilyen célom, terápiás kutyamasszázs a Jikiden Reiki használatával kiegészítve. Sokat jelent számomra, hogy családom és ismerőseim körében számíthatnak segítségemre. A Jikiden Reiki elsajátítása jó önismereti lehetőséget nyújthat mindenki számára, késztetést arra, hogy megismerjük mások problémáit, szem előtt tartva a segítés lehetőségét.
NAGY MÁRIA
Köszönöm, hogy megismertetted velem és beavattál a Jikiden Reiki shoden szintjére. Számomra óriási élmény volt a behangolás. Fizikai szinten éreztem a reiki energiát, amint elárasztja az egész testemet, nagyszerű élmény volt. A kétnapos tanfolyamot nagyon profin vezetted le és minden felmerülő kérdésemre kielégítő választ kaptam. Hálát adok a sorsnak, hogy egy olyan reiki mestertől tanulhattam meg a shoden szintet mint te. A tanfolyam után már eltelt pár hónap és kijelenthetem, hogy igaz a mondás a gyakorlat teszi a mestert. A javaslatodra minden nap szánok időt a reikire és minél több időt reikizek, annál szenzitívebb vagyok és hamarabb megérzem a byoseneket s azok ciklusait, csucsait. Magamon és családomon alkalmazom a tőled tanultakat. Reikivel sikeresen gyógyítottam meg kislányomat, akinek láza és középfül gyulladása volt. Jómagamat egy csúnya szemgyulladástól szintén pár kezelés után tökéletesen meggyógyítottam. A reiki számomra és családomnak egy igazi áldás, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy sajátítsa el ezt az egyedülálló és igen hatékony gyógyító technikát. Szerintem mindenkinek el kellene sajátítani ezt a csodát. Még egyszer köszönöm hogy nálad tanulhattam meg a reikit és amint készen állok jelentkezem az okuden szintre.
ROMÁN SÁNDOR
Kedves Gábor! Elsősorban én egy mindent átjáró mély nyugalmat tapasztaltam a 2 nap alatt, ami engedi átértékelni a dolgokat. Emellett rendkívül fontosak és hasznosak voltak az elméleti ismeretek – számomra különösen a japán írásjelek, szimbólumok -, valamint a vérfrissítő masszázs technikai, gyakorlati elsajátítása mellett természetesen maga a reiki hatását magamon és általam másokon érezni, felfedezni. A reiki használatával elsősorban önmagamon és a családomon akarok segíteni, a cél az, hogy többször és többet tudjam átélni ezt a “kikapcsolt” állapotot és ezáltal a környezetem is még jobban érezhesse magát. A tanfolyamra kíváncsiságból és elvárások nélkül azért mentem, mert egy másik 2 napos tanfolyamon kristálytisztán megfogalmazódott bennem, hogy ezzel foglalkoznom kell. Nyugodtan, felfrissültem jöttem el, sok olyan hasznos, gyakorlati anyaggal, amit a mindennapjaimban nap mint nap használni tudok és használok is azóta. Sok sikert kívánva szeretettel: Nagyné Bíró Ágnes 🙂 Miskolc
NAGYNÉ BÍRÓ ÁGNES
Gábornál az első pillanatban tudtam, hogy jó helyen vagyok. Mikor jelentkeztem, már akkor éreztem, hogy nem fogok csalódni, életem egyik meghatározó élménye volt a kezdő tanfolyam. Nagyon jó volt, hogy kis csoport volt, és minden csoporttag nyitottan állt a reikihez és egymáshoz, Gáborhoz is. Gábor maga a nyugalom. A reikiről szóló tudást határozottan közvetíti. Közvetlen és barátságos ugyan, de nem túl közvetlen. Kérdéseimre kedvesen válaszolt, nem volt „rossz” kérdés. Megtanította, hogy a reikit nem kell túlgondolni, csak csinálni kell. Másfél hónapja, hogy elvégeztem a tanfolyamot, azóta folyamatosan gyakorlom a reikit és a meditációt is. A tanfolyamon könnyebb volt elérni azt az ellazult állapotot, amely az energiaáramláshoz kellett. Meg kellett tanulnom ugyanakkor a hétköznapokban is ellazulni. Sikerül is, egyre inkább. És egyre jobb eredményeket érek el a reikivel is. A családon belül használom egyelőre, illetve önkezelést végzek rendszeresen. Sikerült már fejfájást elmulasztanom a férjemnél, kisebb izomfájdalmakat enyhíteni a gyerekeknél. Sőt, a fiam vakbélműtét utáni felépülését is segítette a reikis kezelés.
reiki vélemény Szabó Tímea
SÁROSINÉ SZABÓ TÍMEA
Köszönöm, hogy nálad végezhettem el a tanfolyamot. Személyedben egy jól felkészült reiki tanárt ismerhettem meg. Először valamennyien úgy gondoltuk, hogy nem tudjuk helyesen kiejteni a japán szavakat. Ma már minden nehézség nélkül reggel és este is elmondom az öt életszabályt-a gokait. A kekko vérfrissítő masszázs nagyon nehéznek tűnt, mivel meghatározott sorrendet kell követni, s fontos a kezek technikája is. Hála neked,addig gyakoroltál velünk, míg tökéletesen megtanultuk ezt a feladatot. A tanfolyam elvégzése után családi, baráti körben már értem el sikereket. Elsősorban mozgásszervi problémákon, fejfájáson, hasi fájdalmak elmulasztásában tudtam segíteni. Nagyon rendes tőled, hogy a tanfolyam után is tartod velünk a kapcsolatot, gyakorló órákat szervezel, s mindenben segítesz nekünk. Mindent köszönök,üdvözlettel Klári
NÉMETH ANTALNÉ
Eddig az életemben nem volt nagy szerepe az alternatív terápiának, mindig mosolyogva hallgattam azokat a történeteket, amelyek a keleti kultúra kezeléseiről, sikereiről szóltak. Nem olyan régen unokahúgom révén közelebbről megismerhettem a Jikiden reiki hatását. Ő elvégezte az első és második szintet, így többféle kezelési móddal mutatta meg nekem a jótékony energia jelentőségét, melyeket személyesen és távolból is megtapasztalhattam. Az eredményeket látva és érezve hirtelen olyan vonzalmat éreztem az energia közelebbről való megismeréséhez, hogy már én is elvégeztem a Jikiden reiki első szintjét és igyekszem sokat gyakorolni, hogy a második szintet is el tudjam érni. Többféle fizikai és lelki problémámnál segített már a reiki, de legjobban akkor csodálkoztam, amikor a friss égési sebem 15-20 percen belül szemmel láthatóan gyógyulni kezdett. A tanárom – aki a rokonom tanára is volt -, Szabó Gábor, mérhetetlen szimpátiával, rábeszélés nélkül mutatta be azt az utat, amely jobbá teheti fizikai és szellemi létünket, segítve ezzel másokat is. A tanfolyamon nagyon jól éreztem magam, szorongások nélkül, családias hangulatban kaphattuk meg a lehetőséget az öngyógyítást segítő energia hozzáféréséhez. A tanfolyam végével kapcsolatunk nem szakadt meg. Gábor minden segítséget megad, hogy a tanultakat gyakorolhassuk és továbbfejlesszük. Kérdéseinkre mindig kapunk választ. Jó szívvel ajánlom tanáromat mindenkinek, aki közelebbről szeretné megismerni a Jikiden reiki jótékony hatását. ——- 2018. szeptember végén elvégeztem a Jikiden Reiki Okuden tanfolyamot is. A Shoden tanfolyamot Szabó Gábor tanításával, vezetésével sajátítottam el. Nagyon sok pozitív élmény érintett meg az Ő tanítása által, ezért döntöttem úgy, hogy az Okuden szintet is Gábor segítségével szeretném megismerni. Példaértékű az Ő embersége, türelme és segítőkészsége. Jó dolog, hogy nem engedi el a kezünket, lehetőséget ad gyakorlásokra, igény szerint segít a problémák megoldásában. Tanáromnak ezúton is köszönöm: Róder Katalin
RÓDER KATALIN
Eddig az életemben nem volt nagy szerepe az alternatív terápiának, mindig mosolyogva hallgattam azokat a történeteket, amelyek a keleti kultúra kezeléseiről, sikereiről szóltak. Nem olyan régen unokahúgom révén közelebbről megismerhettem a Jikiden reiki hatását. Ő elvégezte az első és második szintet, így többféle kezelési móddal mutatta meg nekem a jótékony energia jelentőségét, melyeket személyesen és távolból is megtapasztalhattam. Az eredményeket látva és érezve hirtelen olyan vonzalmat éreztem az energia közelebbről való megismeréséhez, hogy már én is elvégeztem a Jikiden reiki első szintjét és igyekszem sokat gyakorolni, hogy a második szintet is el tudjam érni. Többféle fizikai és lelki problémámnál segített már a reiki, de legjobban akkor csodálkoztam, amikor a friss égési sebem 15-20 percen belül szemmel láthatóan gyógyulni kezdett. A tanárom – aki a rokonom tanára is volt -, Szabó Gábor, mérhetetlen szimpátiával, rábeszélés nélkül mutatta be azt az utat, amely jobbá teheti fizikai és szellemi létünket, segítve ezzel másokat is. A tanfolyamon nagyon jól éreztem magam, szorongások nélkül, családias hangulatban kaphattuk meg a lehetőséget az öngyógyítást segítő energia hozzáféréséhez. A tanfolyam végével kapcsolatunk nem szakadt meg. Gábor minden segítséget megad, hogy a tanultakat gyakorolhassuk és továbbfejlesszük. Kérdéseinkre mindig kapunk választ. Jó szívvel ajánlom tanáromat mindenkinek, aki közelebbről szeretné megismerni a Jikiden reiki jótékony hatását. ——- 2018. szeptember végén elvégeztem a Jikiden Reiki Okuden tanfolyamot is. A Shoden tanfolyamot Szabó Gábor tanításával, vezetésével sajátítottam el. Nagyon sok pozitív élmény érintett meg az Ő tanítása által, ezért döntöttem úgy, hogy az Okuden szintet is Gábor segítségével szeretném megismerni. Példaértékű az Ő embersége, türelme és segítőkészsége. Jó dolog, hogy nem engedi el a kezünket, lehetőséget ad gyakorlásokra, igény szerint segít a problémák megoldásában. Tanáromnak ezúton is köszönöm: Róder Katalin
RÓDER KATALIN
Kedves Gábor! Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, mert úgy érzem komoly életminőségbeli javuláshoz segített hozzá. A reikit a tanfolyam óta eltelt 2 hét óta minden nap gyakoroltam és nem kötelességből, inkább azt kellett szabályoznom, hogy mikor ne gyakoroljam, hiszen ez egy jól eső, relaxáló érzés, a kezem gyakran magától elkezd energiát átadni. Leginkább este lefekvés előtt kezeltem magam, ami után bár nagyon jól aludtam, de körülbelül egy héttel a tanfolyam után voltak olyan éjszakáim amikor fel kellett kelnem inni mert nagyon kiszáradt a szám és furcsa, élénk álmaim voltak. Ezt én a tisztulási folyamat részeként fogtam fel és azóta már nem jellemző ez a dolog. Sok látványos gyógyulási tapasztalatom volt az elmúlt 2 hétben, ezekből leírok most párat: Egy nap nagyon feltörte egy cipő a sarkamat, amit 10 perc kezeléssel 2 naposnak tűnő gyógyult sebbé tudtam gyógyítani. A kézben erős bizsergés, forrósodás érződött, a sarkamon pedig éreztem ahogy húzódik össze a seb. Hihetetlen élmény volt! Anyukám térdében elpattant egy ér amikor rátérdelt, ezt szintén egy 10 perces kezeléssel sikerült meggyógyítani. A csúnya véraláfutás majdnem teljesen eltűnt, a duzzanat lelappadt teljesen, a fájdalom megszűnt. Nagymamám egy gyógyszer mellékhatása miatt hónapok óta nagyon rosszul alszik, alig pár órát egy éjszaka. Nála kimondottan a homlok+tarkó kezelést alkalmaztam olyan 20-30 percig. Másnap felhívott, hogy 10 órát aludt a kezelést követő éjszakán! Saját magamon örömmel tapasztalom, hogy a kezelések hatására kiegyensúlyozottabb vagyok, kevésbé aggódok feleslegesen, egy új, egészségesebb “fej” van kialakulóban. Eddig magamon kívül 6 embert kezeltem, leginkább a fő pontokon (fej, vesék, máj, tanden pont). Érdekes volt tapasztalni, hogy mindenkinél máshol és mást éreztem. Általában nekem még 10 perc kell, hogy igazán beinduljon a reiki, de szerencsére már a bal kezem is egyre érzékenyebb. A Gokai-t azóta megtanultam japánul, kiraktam a desktopomra :), mert nagyon jó útmutatónak érzem az élethez. Bizonyos élethelyzetekben előveszem az egyik odaillő szabályt és azzal terelem magam a helyes útra. A tanfolyam nekem tematikájában, szerkezetében és időtartamában is egyaránt tökéletes volt. Egyensúlyban volt az elmélet és a gyakorlat. Kiemelném a jegyzet hasznosságát, amit kiegészíthettünk saját jegyzeteinkkel is így még jobban elmélyítve a tanultakat. A mesterek fotóival illusztrált történeti áttekintés pedig színesebbé tette a tananyagot. Nagyon örülök, hogy 3-szor is kaptunk Reijut, és hogy sok lehetőség volt a gyakorlásra a kis csoportos tanfolyamon. Kellemes volt a hangulat és a 2 nap alatt kellően elmélyültek bennem a tanultak, és pont erre vágytam. Gábor hozzáállása, előadásmódja nagyon tetszett, főleg az, hogy szélsőségektől mentesen, nyugodtan tartotta a tanfolyamot, nem akart győzködni. Ha kérdeztünk, mindenre normálisan válaszolt és felhívta a figyelmet arra ha valamit feltétlenül jegyezzünk le. A tananyagot érthetően magyarázta, és a gyakorlás során sok hasznos tanáccsal látott el bennünket. Nagyon kellemes és baráti volt a légkör a tanfolyamon és ez nagyban az Ő hozzáállásának, habitusának volt köszönhető.
SIMÓ GÁBOR
Könnyen érthető, letisztult, hatékony módszer, szellemiségében maximálisan hiteles, egyenes, közvetlen és kedves tanártól Gábor személyében. Azoknak is ajánlanám, akik kételkednek abban, hogy kezdőként tudják-e majd használni – a Jikiden Reiki valóban működik. Életre szóló ajándékot kaptam, köszönöm!
SÁGHEGYI DIÁNA

Ajándék ebook a reikiről

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről. Szerezd be most!

Jikiden Reiki 4 témakör 22 érdekes tény a reikiről borító