Általános Szerződési Feltételek – Jikiden Reiki tanfolyam

A jelentkezési űrlap elküldésével elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

Felnőttképzési tájékoztató:

Felnőttképzés nyilvántartási szám: B/2020/000038

A képzés megnevezése: Jikiden Reiki tanfolyam, 1-es szint
Formája: tantermi kontaktórás képzés (elméleti és gyakorlat)
Óraszáma: 16 óra (2 nap időtartamban, 8-8 óra hosszan)
Helyszíne: AUM Jógaközpont, 1075 Budapest, Károly krt. 3/A
Megszerezhető végzettség: képzés során végzettség nem szerezhető, a képzés kompetenciát fejleszt

A képzés év, hónap, nap szerinti kezdési és befejezésének tervezett időpontja: a honlapon meghirdetett szerint, amelyikre jelentkezel.

A tananyag-egységekre bontott ütemezése:
1. nap:
9:30-13:00.ig: a reiki története, kulturális, spirituális háttere,  reiki beavatás, a reiki energia megtapasztalása, a reiki kezelés részletes elmélete, az energia érzékelés háttere, módszere és a toxinok, energetikai blokkok feloldásának technikája szimbólum segítségével.
13:00-13:45: ebédszünet
13:45-17:30:  újabb reiki beavatás, a reiki kezelés, az energetikai érzékelés és a toxinok és energetikai blokkok gyakorlása.
2. nap:
9:30-13:00.ig: japán kifejezések a reikiben, otthoni reiki gyakorlás tudnivalók, a reiki kezelés fontos gyakorlati tudnivalói, protokolja, japán reiki technikák és használatuk, a vérfrissítő masszázs
13:00-13:45: ebédszünet
13:45-17:30:  a reiki kezelés technikái és a vérfrissítő masszázs gyakorlása, a tanultak és a tapasztalatok összegzése és a tanfolyam zárása.

A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum: a Jikiden Reiki Kenkyukai (92 Ayanokoji-Aburanokoji Nishiiru Shimogyo-ku, Kyoto, Japan) által kiállított angol és japán nyelvű tanúsítvány a Jikiden Reiki első szintjének elvégzéséről.

 A képzés során nyújtott teljesítmény ellenőrzése, értékelése, vizsgára bocsátás feltétele:
A képzés teljesítmény ellenőrzéssel zárul? – Igen.
A teljesítmény ellenőrzés feltételei:
a megengedett hiányzás mértéke és a képzésben részt vevő személy és / vagy Felnőttképző szerződésszegésének következményei figyelembevételével
A teljesítmény ellenőrzés módja, formája: aktív részvétel a tanfolyamon, az ismertetett technikák önálló végrehajtása  
A teljesítmény ellenőrzés várható időpontja: a képzés folyamán folyamatosan a tananyag szerint

A megengedett hiányzás mértéke: nem megengedett bármelyik napon a hiányzás vagy jelentős késés.
Hiányzást érintő következmények: tanúsítvány a hallgató részére a képzésről nem adható

A képzési díja: 80.000 Ft
Tananyag és tanúsítványok díja: a képzés díja tartalmazza a tananyag és a tanúsítványok árát is
Fizetés módja: átutalás vagy készpénz
Fizetés ütemezése: 20.000 Ft előleg és 60.000 Ft helyszíni teljesítéssel fizetendő. Részletfizetés kérése esetén: 20 ezer Ft előleg a képzést megelőzően, 20 ezer Ft a helyszínen, 20-20 ezer Ft részlet fizetése a tanfolyamot követő két hónapban esedékes.

A képzéshez nyújtott (költségvetési / európai uniós) támogatás: N/A

Képzésben részt vevő személy és/vagy Felnőttképző szerződésszegésének következményei
Szerződésszegés következményei: Ptk. és a FKtv. vonatkozó előírásai, valamint jelen Felnőttképzési szerződés 7. pontja szerint.

I. Jogi háttér

A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a résztvevők, és az oktató munkájának a tiszteletben tartása, illetve a képzés légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. Ennek hiányában megkérlek a kurzusról való távozásra, ez esetben a részvételi díjat visszafizetem. Köszönöm a megértésed!

1. A tanfolyam során megszerzett elméleti és gyakorlati ismeretek nem használhatók fel orvosi terápiás, gyógyító, vagy pszichoterápiás kezelésekben, illetve más egészségügyi szolgáltatások nyújtására.
2. A Jikiden Reiki  tanfolyamot nem javaslom azok számára, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha mégis szeretnéd elvégezni, kérlek kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a képzésre. A Jikiden Reiki kurzuson saját felelősségedre veszel részt és ha figyelmen kívül hagyod a figyelmeztetést, akkor a kialakult állapotokért és helyzetekért semmilyen felelősséget nem vállalok.
3. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
4. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezés gombra való kattintással Szabó Gábor -ral kötöd.
(1074 Budapest, Huszár u. 4., 3. em. 2. ; Asz: 65771860-1-42, Email: gabor@jikidenreiki.hu)
6. A számlázás elektronikus módon történik, melyet emailben kézbesítek.
7. A vállalkozás panaszkezelési módja e-mailben történhet: gabor@jikidenreiki.hu
8. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Budapesti Békéltető Testület (https://bekeltet.bkik.hu/elerhetosegek)
9. A Jikiden Reiki 1 (shoden) díja bruttó 80.000 Ft, Jikiden Reiki 2 (okuden) díja bruttó 80.000 Ft.
Részletfizetés esetén 20.000 Ft előleg és 20.000 Ft helyszíni részletet követően a hátralék megfizetése a képzést követő 2 hónapban esedékes. A Reiki 1 (shoden) esetben 20-20 ezer Ft, a Reiki 2. okuden esetében 20 – 20 ezer Ft.
10. A szolgáltatás ára nem fedezi a két napos tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.
11. Fenntartom annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett reiki tanfolyam elmarad, ez esetben kérheted, hogy másik időpontban jönnél vagy a pénzt hiánytalanul visszafizetem számodra.
12. Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartom.
13. Tárhelyszolgáltató: mhosting.hu., címe: H-1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22., e-mail: info@mhosting.hu

II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, banki befizetés, készpénz
2.) Fizetési adatok (kérlek csak a jelentkezést követően utalj)
a.) Banki átutalás vagy befizetés:
Szabó Gábor
Raiffeisen Bank
12023101-01675246-00100008

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben:
Mint fogyasztót megillet a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT, az alábbi tanfolyamot megelőző kitétellel.
>> A tréning 8 nappal a kezdés előtt díjmentesen lemondható, időpontja 1x módosítható.
>> Amennyiben a tanfolyam kezdés előtt 7 napon belül történik a lemondás, időpont módosítás, ez esetben a befizetett előleg 100%-a vissza nem térítendő kötbér.

Segítség vis major esetre: ha találsz magad helyett valakit, aki szívesen jönne a megjelölt tanfolyamra helyetted, ez esetben nem kell a kötbért kifizetned, azaz a tanfolyam jelentkezési szándék átruházható egy ismerősödre természetesen.

A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben jelezheted a gabor@jikidenreiki.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítése utáni esetben
Mint fogyasztó nem vagy jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

IV. Oktatási jogok

A Jikiden Reiki tanfolyamok a japán kyotoi székhelyű Jikiden Reiki Intézet (https://jikiden-reiki.com/en/index.html) képzési rendszere és licensze alapján történik, melyet csak az erre felhatalmazott reiki tanár oktathat, aki elvégezte ebben a rendszerben a tanári szintet. (végzett tanárok nevei időrendben)

V. Elérhetőségek

gabor@jikidenreiki.hu
+36-70 / 414-0508 (Szabó Gábor)