Általános Szerződési Feltételek – Jikiden Reiki tanfolyam

A jelentkezési űrlap elküldésével elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a résztvevők, és az oktató munkájának a tiszteletben tartása, illetve a képzés légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. Ennek hiányában megkérlek a kurzusról való távozásra, ez esetben a részvételi díjat visszafizetem. Köszönöm a megértésed!

1. A Jikiden Reiki  tanfolyamot nem javaslom azok számára, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha mégis szeretnéd elvégezni, kérlek kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a képzésre. A Jikiden Reiki kurzuson saját felelősségedre veszel részt és ha figyelmen kívül hagyod a figyelmeztetést, akkor a kialakult állapotokért és helyzetekért semmilyen felelősséget nem vállalok.
2. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
3. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezés gombra való kattintással Szabó Gábor -ral kötöd.
(8000 Székesfehérvár, Mikes Kelemen u. 3. ; Asz: 65771860-1-27, Email: gabor@jikidenreiki.hu)
5. A számlázás papír alapon történik, melyet a tanfolyamon vehetsz át.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja e-mailben történhet: gabor@jikidenreiki.hu
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Fejér Megyei Békéltető Testület (8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6., Gazdaság Háza Tel: 22/510-310. Fax: 22/510-312)
8. A Jikiden Reiki 1 (shoden) díja bruttó 60.000 Ft, Jikiden Reiki 2 (okuden) díja bruttó 75.000 Ft. Részletfizetés esetén 10.000 Ft előleg és 20.000 Ft helyszíni részletet követően a hátralék megfizetése a képzést követő 2 hónapban esedékes. A Reiki 1 (shoden) esetben 15-15 ezer Ft, a Reiki 2. okuden esetében 25 és 20 ezer Ft.
9. A szolgáltatás ára nem fedezi a két napos tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.
10. Fenntartom annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett reiki tanfolyam elmarad, ez esetben kérheted, hogy másik időpontban jönnél vagy a pénzt hiánytalanul visszafizetem számodra.
11. Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartom.
12. Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu. , címe: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14 , e-mail: support@tarhely.eu

II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, banki befizetés, készpénz
2.) Fizetési adatok (kérlek csak a jelentkezést követően utalj)
a.) Banki átutalás vagy befizetés:
Szabó Gábor
Raiffeisen Bank
12023101-01675246-00100008

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben:
Mint fogyasztót megillet a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT, a tanfolyamot megelőző 8. napon belüli kitétellel. Ez esetben kérheted, hogy másik időpontban jönnél vagy a pénzt hiánytalanul visszafizetem számodra. Illetve kérheted, hogy a befizetett előleg és a tanfolyam jelentkezési szándék átruházható egy ismerősödre természetesen.
A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben jelezheted a gabor@jikidenreiki.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítése utáni esetben
Mint fogyasztó nem vagy jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

IV. Oktatási jogok

A Jikiden Reiki tanfolyamok a japán kyotoi székhelyű Jikiden Reiki Intézet (https://jikiden-reiki.com/en/index.html) képzési rendszere és licensze alapján történik, melyet csak az erre felhatalmazott reiki tanár oktathat, aki elvégezte ebben a rendszerben a tanári szintet. (végzett tanárok nevei időrendben)

V. Elérhetőségek

gabor@jikidenreiki.hu.hu – 06-70 / 414-0508 (Szabó Gábor)