Szabó Gábor Reiki Tanár: Bemutatkozás

Személyes tapasztalatom,

hogy a reiki egyszerre egy hatékony kézrátételes gyógymód a fizikai egészség megteremtéséhez és egyben egy szemléletmód és szellemi út is, mely a gondolatok és érzelmek kiegyensúlyozásán keresztül vezet a harmonikusabb és boldogabb élethez.

A célom,

hogy szeretném megmutatni és megtapasztalhatóvá tenni minél több ember számára a testi és lelki egyensúlyt, amit a Jikiden Reiki tanításában leltem meg. Ez a letisztult, tradicionális japán rendszer olyan technikákat, szemléletmódot ad át, mely válaszokat ad a modern élettel járó kihívásokra és melyet egy hétköznapi ember is be tud építeni a mindennapokba. Így akár Te is jelentősen javíthatod az életminőséged, fokozhatod a vitalitásod és a belső egyensúlyod a módszer gyakorlásával és alkalmazásával.

A Magyar Tradicionális Usui Reiki Egyesület (reiki.org.hu) elnökeként a hazai reikis közösség és a reiki szakmai célok fejlesztésén dolgozom

Hiszem,

hogy mindenki képes a saját kezébe venni életét, egészségét, boldogságát. Abban tudlak támogatni Téged, hogy a reiki kezelés, oktatás, gyakorlás foglalkozások vezetésén keresztül megtapasztalhasd a reiki alkalmazásában lévő erőt, belső harmóniát és lehetőségeket a pozitív változásra.

Elkötelezett vagyok

a reiki rendszeres alkalmazásában: a meditáció, az ön és mások kezelése, a tanítás és a gyakorlások vezetése fontos részévé vált az életemnek. Noha közel sem vagyok emberi hibáktól mentes, törekszem pozitív példa lenni a tanítványaim számára. Azt gondolom, azt az elméleti tudást lehet hitelesen tanítani, ami tükröződik a személyes tapasztalataimban, ugyanakkor a fejlődés és változás egy élethosszig tartó folyamat. Szeretném ugyanis a maximumot adni Neked a kezelés és a tanfolyam során.

2000-ben találkoztam a reikivel, mint természetes gyógyító módszerrel és segítségével gyógyultam meg sok éve tartó asztmámból és allergiámból. De a valóság az, hogy a reiki sokkal nagyobb változásokat hozott az életembe: pozitívan formálódott a szemléletmódom, emberi kapcsolataim, elindult önismereti-spirituális utam. A reikiben ráleltem arra a módszerre, ami nem csak az én javamra válik, hanem ezt alkalmazva, oktatva magam is tudok segíteni, inspirálni más embereket.

2009 óta gyakorlom a japán Jikiden Reiki rendszerét, amit azért szeretek, mert reiki tanáraim Nishina Masaki, Tadao Yamaguchi, Frank Arjava Petter révén feltárult előttem a japán reiki tanításának egyszerűsége, tisztasága, kulturális háttere, a technikai elemek mögött rejlő koncepciók megismerése, mely igazán elmélyítette a kapcsolatom a reikivel és hatékonyabbá váltak a kezeléseim is.

Szabó Gábor Tadao Yamaguchi reiki tanári oklevál átadás

2009. július, shoden (reiki 1.) és okuden (reiki 2.) szint

2010. december, shihan-kaku (tanár asszisztens) szint

2012. június, shihan (tanár) szint.

2019. március, Japán Reiki Technikák továbbképzés – Frank Arjava Petter (frankarjavapetter.com)

2023. május – alternatív gyógyító – , 2023. szeptember reiki mester továbbképzés – Atsushi Kubo (shizen.org)

Tanátadási vonalam:
Mikao Usui – Dr. Chujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Tadao Yamaguchi – Szabó Gábor

Regisztrált tanár vagyok a Jikiden Reiki Intézet weboldalán:

Nr 72. Certiffied Shihan Training (2012. június 19.)

hallgató bizalma
0
év reiki kezelés tapasztalat
0
cikk a reikiről
0

Az elmúlt 10 évben számos embernek tanítottam meg a Jikiden Reikit és több tanítványom érte el a terapeuta szintet és kezelnek önállóan, akikre nagyon büszke vagyok.  2007 óta vállalok rendszeresen reiki kezeléseket. Valamint a honlapomon és más sajtó orgánumokban publikált szakmai cikkek szintén fontos mérföldkövek a reikis utamon. 

Elhivatott vagyok abban, hogy átadjam számodra a reikiről elérhető teljes elméleti és gyakorlati tudást és ehhez minden segítséget megadjak. Azt szeretném, hogy olyan hallgatók kerüljenek ki a kezeim alól, akik magas szinten képesek használni a reikit és azt élik a mindennapjaikban.

Akár Te is lehetsz ezen tanítványok egyike.

Szeretném a segítségemet felajánlani számodra akár Reikivel kapcsolatos kérdésed van,
akár reiki kezelésre lenne szükséged,
vagy ha Jikiden Reiki tanfolyamra szeretnél jelentkezni.

Ajándék ebook a reikiről

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről. Szerezd be most!

Jikiden Reiki 4 témakör 22 érdekes tény a reikiről borító