+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

A reiki japán eredetű kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer, melynek legkönnyebben megtapasztalható formája a reiki kezelés. Mikao Usui az 1920-as évek elején dolgozta ki módszerét, miután 1922-ben, 21 napos elvonulása során megtapasztalta a megvilágosodottság állapotát. Az alábbi linkekre kattintva megismerheted a reikihez kapcsolódó legfontosabb információkat:

A reiki kezelés sok millió embernek segít a világ minden táján, hogy megőrizze az egészségét, hatékonyan kezeljen különböző eredetű problémákat, a módszer gyakorlásával megteremtse a belső békét és harmónia állapotát.

Reiki kezelésre lenne szükséged?

Kérlek KATTINTS A LINKRE további részletes tájékoztatóért és időpont foglalás céljából!

A természetes gyógyulási folyamat és a reiki

a reiki kezelsé természetesen támogatja az öngyógyító folyamatokatSzervezetünk veleszületett képessége a regenerálódás és a gyógyulás. Amikor egészségesek vagyunk a testünk természetes módon képes áramoltatni azt a finom energiát, mely felelős a folyamatos egyensúly állapot fenntartásáért. Legtöbbször ezt észre se vesszük a mindennapok során, csak ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek elkezdenek jelentkezni.

Ha az életünkben túl sok a stressz, a negatív érzelmi feszültség, a túlhajszoltság következtében nincs idő a megfelelő regenerációra először a szervezetünk energetikai rendszere merül le, majd az immunrendszer legyengülésével különböző tünetek formájában megjelenik a betegség, ahogy a köznyelv fogalmaz.

Miként hat a reiki kezelés ilyen esetekben?

Míg a hagyományos orvoslás főként a tünetek enyhítésére (elnyomására) koncentrál, addig a reiki kezelés a toxinok és az energetikai blokkok feloldásával a szervezet öngyógyító képességét támogatja, ezzel végső soron a gyökérok oldódik meg. A javulás akut esetekben igen látványos, de ez függ attól is, szervezetünk természetes védekező rendszere mennyire aktív. Ha túl sok gyógyszert szedsz/ túl egészségtelenül táplálkozol és emiatt sok toxin van lerakódva a testedben, a gyógyulás folyamata lassabb lehet. Általában néhány általános vagy célzott reiki kezeléssel (pl. lázcsillapítás, méregtelenítés) igen gyors a közérzet javulása. Krónikus betegségek esetében legyünk türelmesek, ilyenkor hosszabb terápia lehet szükséges.

Mi mindenre jó még a reiki kezelés?

  • megelőzésre – a rendszeres (ön)kezeléssel egyszerűen fenntartható a testi-lelki egészség állapota
  • a reiki kezelés során már azelőtt érzékelhetőek az energetikai blokkok, toxin felhalmozódások, mielőtt a fizikai tünetek megjelennének
  • gyógyulási folyamat felgyorsítására
  • a hagyományos orvosi kezelés hatékony kiegészítője
  • támogatja a test méregtelenítő folyamatait
  • elsősegélyként – alkalmazd a reiki kezelést vágás, zúzódás, horzsolás, égés, törés (kiegészítve orvosi ellátással) esetén.
  • fájdalomcsillapításra – bármilyen eredetű fájdalom hatékonyan csillapítható, legyen szó akut vagy krónikus esetről.
  • stresszoldás – a reiki kezelés hatékonyan oldja a feszültséget, megszünteti a zavaros gondolatokat, relaxáló hatású
  • mentális eredetű problémák kezelése

Érdekel mások mit tapasztaltak a kezelés során? Kattints IDE!

a reiki biztonsagosKell-e számolni mellékhatásokkal?

A reiki kezelés teljesen biztonságos. Bármilyen állapotú, korú emberen alkalmazható minden helyzetben. Nincsenek speciális kivételek sem. Eszköznélkülisége, egyszerűsége révén mindenki képes használni önmagán és másokon egyformán.

Kell-e hinni a reiki kezelésben?

Nem szükséges. Hitétől függetlenül mindenki megtapasztalhatja pozitív hatását. Energia adható állatoknak és növényeknek is, ahol eleve kizárható a hit jelensége.

Alkalmazható-e gyógyszerek, más kiegészítő kezelések a reiki terápia mellett?

A reiki használható önállóan, de hatékonyan támogatja a hagyományos orvosi kezeléseket is, és felerősíti más alternatív gyógymódok hatása, így azokkal együtt is alkalmazható. Csökkenthető vele a gyógyszerek mellékhatása.

Hogyan történik a reiki kezelés?

A kezelés felöltözve, ruhában történik, mely általában egy rövid konzultációval kezdődik, majd a kliens kényelmesen elhelyezkedik a kezelőágyon, de akár széken is ülhet. Az energia adása legtöbbször az érintett területek érintésével, a kéz fölé helyezésével történik. Nincs szükség mentális erőfeszítésre, sőt előkészületekre sem. A reiki kezelés során nagy szerephez jut a finom érzékelés és az intuíció, mely során a terapeuta képes érzékelni az energetikai blokkokat és a felgyülemlett toxinokat és azokat célzottan feloldani. Először a fej, majd a test elülső később a hátsó része kerül energetizálásra, lefedve az egész testet. Célzott területekre és problémákra is adható kezelés. A terápia vérfrissítő masszázs technikával zárul, majd a kliens megoszthatja a tapasztalatait, ha szükségesnek érzi.

Mit érzékel a kliens a reiki kezelés során?

Sokan különféleképpen érzékelik az energiát. A kezelt területén érzett forróság, nagyon kellemes ellazult állapot az, amiről a legtöbb ember beszámol. A gondolatok elcsitulnak, frissnek, feltöltődve érzi magát a kliens a kezelés végére.

reiki onkezelesÖnmagam is tudom kezelni?

Igen, a reikit a tanfolyam elvégzését követően egyaránt képes vagy alkalmazni önmagadon és másokon. Önmagunk reiki kezelése teljesen azonos mások kezelésével: a problémás területekre helyezve a kezed megtapasztalhatod az energia jótékony hatását. A kezeddel is hasonló módon érezheted önmagadon a blokkokat, toxinokat. Reiki kezelés mindig kéznél van: akár ébredés után / lefekvés előtt, akár utazás közben. Bármikor feltöltheted magad, amikor szükségét érzed, fenntartva a vitalitásod.

Hány alkalom szükséges?

Minden eset egyedi, klienstől, állapottól függ a reiki kezelés hossza (kb. 1-1,5 óra), gyakorisága (heti 2-3x) és hogy hány alkalom szükséges. Önmagadat akár naponta (többször) is megkezelheted. Ha hosszú ideje tartó problémád van, légy türelmes a gyógyulással.

Ha szeretnél feltöltődni, elengedni a mindennapos stresszt, netán valamilyen akut vagy régóta tartó problémával küzdesz, megoldás lehet számodra a reiki kezelés, mely hatékony ugyanakkor mellékhatásoktól mentes komplementer terápia.

További érdekességeket olvasnál a reiki kezelésről? Tekints meg kérlek A reiki gyógyítás legérdekesebb kérdései és válaszai c. írásom.

Fontos információ! Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat és diagnosztizálhat, így a kezelés jogi szempontból közérzetjavító tevékenységnek minősül.

Reiki kezelés Budapesten és Székesfehérváron

Ha szeretnéd kipróbálni ezt természetes gyógymódot, reiki kezelés Budapest és Székesfehérvár helyszínen veheted igénybe. Kérlek egyeztessél időpontot velünk az alábbi elérhetőségeken:

Szabó Gábor

Budapest: szombat és vasárnap 14-20:00-ig, időpont egyeztetéssel: Kattints a tájékoztatóhoz IDE.

Reiki treatment in Budapest,  english prospectus

Székesfehérvár: hétköznap 18:00-tól

70/414-0508 illetve: https://jikidenreiki.hu

Tetszett a cikk? Tégy már ma a belső harmóniád megteremtéséért!

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest