+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

Hogyan hat a Reiki kezelés?

Reiki kezelés

A reiki japán eredetű kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer, melynek legkönnyebben megtapasztalható formája a reiki kezelés. Mikao Usui az 1920-as évek elején dolgozta ki módszerét, miután 1922-ben, 21 napos elvonulása során megtapasztalta a megvilágosodottság állapotát. Az alábbi linkekre kattintva megismerheted a reikihez kapcsolódó legfontosabb információkat:

A reiki kezelés sok millió embernek segít a világ minden táján, hogy megőrizze az egészségét, hatékonyan kezeljen különböző eredetű problémákat, a módszer gyakorlásával megteremtse a belső békét és harmónia állapotát.
Reiki kezelésre lenne szükséged?
Kérlek KATTINTS A LINKRE további részletes tájékoztatóért és időpont foglalás céljából!

A természetes gyógyulási folyamat és a reiki

a reiki kezelsé természetesen támogatja az öngyógyító folyamatokatSzervezetünk veleszületett képessége a regenerálódás és a gyógyulás. Amikor egészségesek vagyunk a testünk természetes módon képes áramoltatni azt a finom energiát, mely felelős a folyamatos egyensúly állapot fenntartásáért. Legtöbbször ezt észre se vesszük a mindennapok során, csak ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek elkezdenek jelentkezni.

Ha az életünkben túl sok a stressz, a negatív érzelmi feszültség, a túlhajszoltság következtében nincs idő a megfelelő regenerációra először a szervezetünk energetikai rendszere merül le, majd az immunrendszer legyengülésével különböző tünetek formájában megjelenik a betegség, ahogy a köznyelv fogalmaz.

Miként hat a reiki kezelés ilyen esetekben?

Míg a hagyományos orvoslás főként a tünetek enyhítésére (elnyomására) koncentrál, addig a reiki kezelés a toxinok és az energetikai blokkok feloldásával a szervezet öngyógyító képességét támogatja, ezzel végső soron a gyökérok oldódik meg. Vitalizál, energiával tölt fel, erősíti az immunrendszered. Sőt ennél is több! Harmonizál, kiegyensúlyoz, megszünteti a zavaró gondolatokat, elcsitítja a hullámzó érzelmeket, önmagad lényegéhez térsz vissza a Jikiden Reiki kezelés segítségével.

Egyaránt igénybe veheted ezt a terápiát megelőzésre épp úgy, mint orvosi kezelések kiegészítéseként vagy ha természetes úton szeretnél gyógyulni. A javulás akut esetekben igen látványos, de ez függ attól is, szervezetünk természetes védekező rendszere mennyire aktív. Ha túl sok gyógyszert szedsz/ túl egészségtelenül táplálkozol és emiatt sok toxin van lerakódva a testedben, a gyógyulás folyamata lassabb lehet. Általában néhány általános vagy célzott reiki kezeléssel (pl. lázcsillapítás, méregtelenítés) igen gyors a közérzet javulása. Krónikus betegségek esetében legyünk türelmesek, ilyenkor hosszabb terápia lehet szükséges.

Mi mindenre jó még a reiki kezelés?

 • megelőzésre – a rendszeres (ön)kezeléssel egyszerűen fenntartható a testi-lelki egészség állapota
 • a reiki kezelés során már azelőtt érzékelhetőek az energetikai blokkok, toxin felhalmozódások, mielőtt a fizikai tünetek megjelennének
 • gyógyulási folyamat felgyorsítására
 • a hagyományos orvosi kezelés hatékony kiegészítője
 • támogatja a test méregtelenítő folyamatait
 • elsősegélyként – alkalmazd a reiki kezelést vágás, zúzódás, horzsolás, égés, törés (kiegészítve orvosi ellátással) esetén.
 • fájdalomcsillapításra – bármilyen eredetű fájdalom hatékonyan csillapítható, legyen szó akut vagy krónikus esetről.
 • stresszoldás – a reiki kezelés hatékonyan oldja a feszültséget, megszünteti a zavaros gondolatokat, relaxáló hatású
 • mentális eredetű problémák kezelése

Érdekel mások mit tapasztaltak a kezelés során? Kattints IDE!

Kell-e számolni mellékhatásokkal?

a reiki biztonsagos
A reiki kezelés teljesen biztonságos. Bármilyen állapotú, korú emberen alkalmazható minden helyzetben. Nincsenek speciális kivételek sem. Eszköznélkülisége, egyszerűsége révén mindenki képes használni önmagán és másokon egyformán.

Kell-e hinni a reiki kezelésben?

Nem szükséges. Hitétől függetlenül mindenki megtapasztalhatja pozitív hatását. Energia adható állatoknak és növényeknek is, ahol eleve kizárható a hit jelensége.

Alkalmazható-e gyógyszerek, más kiegészítő kezelések a reiki terápia mellett?

A reiki használható önállóan, de hatékonyan támogatja a hagyományos orvosi kezeléseket is, és felerősíti más alternatív gyógymódok hatása, így azokkal együtt is alkalmazható. Csökkenthető vele a gyógyszerek mellékhatása.

Hogyan történik a reiki kezelés?

A terápia felöltözve, utcai ruhában történik – elég csak  szoros övet meglazítani – hogy kényelmesen el tudj lazulni. Általában egy rövid beszélgetéssel kezdünk, melyben elmondod mire szeretnéd a reiki kezelést és elmondom mire számíthatsz a kezelés során. Ha valamilyen kérdésed lenne, ezekre is kapsz választ mielőtt elkezdjük.

Maga a kezelés történhet masszázságyon fekve, de akár széken ülve is. A fő szempont a Te kényelmed illetve a kezelt probléma specifikussága. (pl. van, aki nem tud feküdni hason/háton)a kliens kényelmesen elhelyezkedik a kezelőágyon, de akár széken is ülhet. Az energia adása legtöbbször az érintett területek érintésével, a kéz fölé helyezésével történik. Nincs szükség mentális erőfeszítésre, sőt előkészületekre sem.

A reiki kezelés során nagy szerephez jut a finom érzékelés és az intuíció, mely során a terapeuta képes érzékelni az energetikai blokkokat és a felgyülemlett toxinokat és azokat célzottan feloldani. Először a fej, majd a test elülső később a hátsó része kerül energetizálásra, lefedve az egész testet. Célzott területekre és problémákra is adható kezelés. A terápia vérfrissítő masszázs technikával zárul, mely tovább fokozza a kezelés hatékonyságát és segít éberré válni a kezelést követően.

A teljes kezelés 90 percig tart, melyet követően érdemes több tiszta vizet fogyasztani a nap folyamán támogatva, hogy a méreganyagok kiürüljenek a testből. Igény szerint megbeszélhetjük a tapasztalataid, kérdéseid a kezeléssel kapcsolatban.

Mit érzékel a kliens a reiki kezelés során?

Sokan különféleképpen érzékelik az energiát. A kezelt területén érzett forróság, nagyon kellemes ellazult állapot az, amiről a legtöbb ember beszámol. A gondolatok elcsitulnak, frissnek, feltöltődve érzi magát a kliens a kezelés végére.

Ha voltak fizikai vagy pszichés panaszaid, akkor a legtöbb esetben azonnal érzékeled a javulást, közérzeted javulását. Azonban vedd kérlek figyelembe, hogy komolyabb problémák esetén ez a folyamat hosszabb időbe telhet.

reiki onkezelesÖnmagam is tudom kezelni?

Igen, a reikit a tanfolyam elvégzését követően egyaránt képes vagy alkalmazni önmagadon és másokon. Önmagunk reiki kezelése teljesen azonos mások kezelésével: a problémás területekre helyezve a kezed megtapasztalhatod az energia jótékony hatását. A kezeddel is hasonló módon érezheted önmagadon a blokkokat, toxinokat. Reiki kezelés mindig kéznél van: akár ébredés után / lefekvés előtt, akár utazás közben. Bármikor feltöltheted magad, amikor szükségét érzed, fenntartva a vitalitásod.

Hány alkalom szükséges?

Minden eset egyedi, klienstől, állapottól függ a reiki kezelés hossza. Akut esetekben akár elég lehet 30 perc kezelés is pl. fájdalomcsillapításra, de a leggyakoribb eset az, hogy egy kezelés 1-1,5 óráig tart.

A gyakoriság lehet eseti jellegű, pl. ha csak stresszes vagy csak szeretnél feltöltődni, ekkor elég lehet heti 1 kezelés vagy ritkábban. Azonban, ha a problémád komoly, akkor legalább heti 2-3x ismétlés szükséges. De akár naponta is fogadhatsz reiki kezelést, nincsen limitje. Ez különösen akkor egyszerű, ha már megtanultad a módszert és önmagad kezeled, ilyenkor a kezed mindig kéznél van.

Ha szeretnél feltöltődni, elengedni a mindennapos stresszt, netán valamilyen akut vagy régóta tartó problémával küzdesz, megoldás lehet számodra a reiki kezelés, mely hatékony ugyanakkor mellékhatásoktól mentes komplementer terápia.

További érdekességeket olvasnál a reiki kezelésről? Tekintsd meg kérlek A reiki gyógyítás legérdekesebb kérdései és válaszai c. írásom.

Fontos információ! Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat és diagnosztizálhat, így a kezelés jogi szempontból közérzetjavító tevékenységnek minősül.

Reiki kezelés Budapest, VII. ker. helyszínen

Stresszesek a mindennapjaid? Valamilyen fizikai problémára keresel szelíd kezelési módszert? Úgy érzed összecsaptak fejed felett a hullámok és szeretnél újra önmagaddal egyensúlyba kerülni? Mindezen témákban segítséget nyújthat számodra a Reiki kezelés, az alábbi típusok közül választhatsz.

Teljes reiki kezelés

Teljes testet érintő 1,5 órás terápia kézrátéttel, melynek célja a testben felhalmozódott toxinok feloldására és a szervek energetizálásával a test öngyógyító folyamatainak támogatása. Minden reiki kezelés a ketsueki kokan ho vérfrissítő masszázzsal zárul, mely növeli a kezelés hatékonyságát.

A 90 perces teljes reiki kezelés olyan esetekben ajánlható, ha valamilyen komoly problémával küzdesz vagy a hagyományos kezelés mellé keresel kiegészítő komplementer módszert, ami támogatja a gyógyulásod. A kívánt eredmény érdekében ajánlott gyakorisága: hetente 2-3x. A teljes terápia hossza az egyéni igényétől és a kezelt problémától függően változó lehet.

Alkalmazható:
•    Fájdalomcsillapítás
•    Akut problémákra (pl. égés, zúzódás, vágás, csonttörés, ficam, krónikus kimerültség, duzzanat, tüdőgyulladás, influenza, megfázás, szédülés, köhögés, székrekedés, hasmenés, rosszullét, stb.)
•    Hosszú ideje fennálló betegségek esetén (pl. allergia, magas vérnyomás, álmatlanság, fülcsengés, sérv, fekély, elhízás, meddőség, vesegyulladás, reuma, vizeléssel kapcsolatos problémák, reggeli rosszullét a várandósság során, stb. )

kezelés hossza: 90 perc

ár: 7.000 Ft

Mentális reiki kezelés

Fejet érintő 1 órás terápia könnyed érintéssel, a japán Jikiden Reikiben használt szimbólum és mantra alkalmazásával a különböző pszichés problémák hatékony kezelésére. Ennél a reiki kezelés típusnál kiemelt szerepet kap, hogy a terapeuta segítségével közösen feltárjátok a gyökér okot, valamint szükség lesz az őszinte szándékod a kívánt változás elérésére. Válaszd ezt a kezelés típust, ha valamilyen trauma ért, érzelmi gát/tudatalatti minta akadályoz a mindennapok során vagy szeretnél megszabadulni valamilyen káros szokásodtól.

Alkalmazható:
•    Pszichoszomatikus betegségek teljes skálája (bővebb információ a linkre kattintva)
•    Pánik betegség, depresszió
•    Káros szenvedélyekről leszokás (pl. dohányzás, étkezési problémák, játékszenvedély, harag, indulatosság, szorongás, stb. kezelése)

kezelés hossza: 90 perc

ár: 7.000 Ft

Méregtelenítő reiki kezelés

Teljes testet érintő 1 órás terápia mely során a fő fókusz az immunrendszer valamint a máj, vese, emésztőrendszer és a szív kezelésén van. Ez egy általános közérzet és teljesítmény fokozó reiki kezelés, mely aktivizálja a tested méregtelenítő funkcióit. A teljes kezeléshez hasonlóan itt is japán vérfrissítő masszázzsal zárul a reiki kezelés. Válaszd ezt a kezelést, ha szeretnél tenni az egészségedért, elengedni a mindennapos stresszt, méregteleníteni a tested. Ha böjtölsz, léterápiát tartasz e kezelés ideális kiegészítője lehet tested megújulásának.

Alkalmazható:
•    Méregtelenítés
•    Stresszoldás
•    Megelőzés

kezelés hossza: 90 perc

ár: 7.000 Ft

Szabó Gábor reiki terapeuta

 •  2000 óta foglalkozok tradicionális reikivel, alkalmam nyílt több irányzat szemszögén keresztül megismerni ezt a japán kézrátételes gyógymódot.
 • 2009-2012. Jikiden Reiki képzések, jelenleg shihan (tanár) szinten vagyok
 • 2007. óta foglalkozom terápiás reiki kezelésekkel. Saját gyógyulásom illetve a másoknak segítés szándéka vitt a kezelés és később a reiki tanítása útjára.
 • Fontosnak tartom a betegségek holisztikus megközelítését, hogy a lélekkel épp úgy kell foglalkozni, ahogy a fizikai testtel. A reikit egy nagyszerű terápiának tartom, mivel univerzális alkalmazási területe miatt bárhol, bármilyen helyzetben alkalmazható, mellékhatások nélkül, mely mindig kéznél van.

 

Rendelési idő és tudnivalók

Helyszín  >>>  AUM Jóga Központ, 1075 Budapest, Károly krt 3/A.

Időpont >>> szombat és vasárnap 10-20:00-ig, időpont egyeztetéssel

Detailed english language prospectus, if you need reiki treatment in Budapest, VII. district,

Lemondási feltétel: ha bármilyen személyes ok miatt le kell mondanod a kezelést, kérlek min. 2 nappal előtte szólj! Ellenkező esetben 3.000 Ft lemondási díjat kell fizetned. Köszönöm az együttműködésed.

Kapcsolat: 06/70-414-0508    ;     gabor@jikidenreiki.hu

Jelentkezés:

Adatkezelési szabályzatot elfogadom.

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át, és azokat kizárólag csak kapcsolattartásra használom fel. Kéretlen levelet nem küldök. Részletes adatkezelési szabályzat.

 

 

Szabó Gábor

Szabó Gábor

A Reiki számomra nem csak egy kézrátételes gyógymód, hanem egy szemléletmód és szellemi út is, mely a gondolatok és érzések kiegyensúlyozásán keresztül segít a harmonikusabb és boldogabb élet megteremtésében. Hiszem, hogy mindenki képes saját kezébe venni életét, egészségét, boldogságát és ebben igyekszem támogatni a hozzám forduló embereket.

Telefon: +36 70 414 0508

Email: gabor@jikidenreiki.hu

Időpontok

Reiki tanfolyam tájékoztató »

Reiki 1. tanfolyam (Bővebben »)

  • 2018. december 15-16.(szo-va)
  • 2019. január 12-13.(szo-va)

Budapest, VII. ker.

Reiki 2. tanfolyam (Bővebben »)

Budapest, VII. ker.

Nyílt nap

2019. január - szervezés alatt
16:30 - 19:00 óráig

AUM Jógaközpont K3, 1075 Budapest, Károly krt. 3/A (Astoriához közel).

Bejelentkezés szükséges! Sok szeretettel várlak.

Tájékoztató (Bővebben »)

Reiki kezelés

Kérlek kérj időpontot elérhetőségeimen! Helyszín: Budapest és Székesfehérvár.

Tájékoztató (Bővebben »)

English prospectus (Reiki treatment in Budapest»)

Értesülj a legfrissebb reikis hírekről!

Név:
  Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
  Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.Csatlakozz te is

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.