+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

A Jikiden irányzatban fontosnak tartjuk, hogy a tanfolyamot követő reiki klub során a hallgatók elmélyíthessék tapasztalataikat. Ezen foglalkozás lehetőséget biztosít szintén a tapasztatcserére és a felmerülő kérdések megválaszolására is.

Felmerülhet a kérdés, hogy kötelező-e részt venni ezeken a gyakorlásokon és miben nyújt pluszt a reiki tanfolyamhoz képest?

Amikor valaki elvégzi a kurzust biztos elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok birtokába kerülve indul el a reiki útján, melyet könnyen képes felidézni a jegyzet segítségével. De ahogy telik az idő, úgy kopik az emlékezet is. És lehetséges egy idő után nem emlékszik pontosan a hallgató egyes részekre vagy a rendszeres gyakorlás során olyan kérdései merülnek fel, amik nem hangzottak el a szeminárium során, nos ilyenkor óriási segítség a reiki klub, ahol mindezekre választ lehet kapni.

reiki klub - reiki mawashiEz egy teljesen magától értendő igény minden reikis számára, hisz közösségben különösen egyszerű pontosítani a technikák kivitelezését és közösségi élményt is jelent. Amiben nagy plusz egy ilyen foglalkozás, hogy segít átlendülni a kezdeti bizonytalanságon és tapasztalatlanságon, jól használható és gyakorlatias segítséget, magabiztosságot lehet szerezni, mely pozitív élményt és megerősítést ad. Ugyanis míg valaki kezdő, általában csak szűk  családjában próbálgatja a tanultakat.

A reiki klub során lehetőség nyílik más gyakorlókon és vendégeken is kipróbálni a különböző elemeket, számos segítséget, javaslatot kap a türelmes oktatótól a még hatékonyabb használathoz és a technikák kicsiszolásához.

Amiben különleges a Jikiden Reiki iskola reiki klub foglalkozása, hogy időről időre ismételt behangolásban – Reiju – részesülnek a hallgatók, mely kitisztítja az energiacsatornákat és segíti az energia tisztább és nagyobb mennyiségű csatornázását.

A reiki gyakorlás segít megszilárdítani mind az elméleti és gyakorlati ismereteket és magabiztossá tesz a mindennapos használatban és segít eljuttatni arra a szintre, amikor más nincs szükség támogatásra. Aki terapeutává szeretne válni, vagy tanárrá szeretne válni mindenképpen hasznos ezeken a foglalkozásokon részt vennie.

A következő programokat kínálja a hallgatóknak a Jikiden iskola:

reiki klub kezek

Nyitott reiki klub és bemutató délután (Taiken kai)

Kiket várunk?

Jikiden gyakorlókat és érdeklődőket egyaránt sok szeretettel látunk, nyitott program bárki számára.

 •  előadás és kötetlen beszélgetés a Jikiden Reikiről
 •  a kezelés kipróbálása gyakorlók, oktató segítségével
 •  kérdések megválaszolása

Reiki nyílt nap tájékoztató és aktuális időpontok ITT.

Egész napos / hosszú délutános reiki klub gyakorlás (Reiju kai)

Kiket várunk?

Csak Jikiden gyakorlók számára, zárt program.

 •  tapasztalatcsere
 •  kérdések és válaszok
 •  igény szerint valamilyen elméleti anyag átismétlése
 •  közös Harsurei-ho meditáció
 •  Reiju (behangolás)
 •  érzékelést segítő technikák gyakorlása
 •  shoden és okuden szintű technikák egymáson alkalmazása és kezelés
 •  a foglalkozás zárása reiki kör gyakorlattal zárul

 

Tetszett a cikk? Tégy már ma a belső harmóniád megteremtéséért!

Tudni akarom, mit tehetek önmagamért!

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest