Reiki kezelés jogi útmutató

A reiki kezelésre való jelentkezéssel elfogadom az alábbiakat:

  • A reiki spirituális energia harmonizáció, mely Mikao Usui mestertől ered, és ezen technikát alkalmazva történik a kezelés.
  • Megértettem, hogy a reiki kezelés nem minősül egészségügyi tevékenységnek semmilyen formában; A kezelés az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik.
  • A reiki kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést, nem ad diagnózist, se fizikai, mentális, érzelmi vagy spirituális problémákkal kapcsolatos tanácsadást.
  • A reiki kezelés a fizikai és lelki közérzet javítását szolgálja preventív jelleggel, illetve a hagyományos és a természetgyógyászati kezelések kiegészítéseképpen. Bármely tartósan fennálló panasz vagy egészségügyi probléma esetén a saját felelősségem, hogy szakorvoshoz fordulok.
  • Megértettem, hogy saját felelősségem, hogy a reiki kezelésről tájékoztatom-e a testi-lelki jóllétemért velem együttműködő szakembereket.
  • Kijelentem, hogy nem állok pszichiátriai kezelés alatt. Megértettem, hogy a reiki kezelés független a kezelő orvosaim, pszichológusom és más szakemberek tevékenységétől és azokat nem befolyásolja.
  • Felelősségem tudatában kijelentem, hogy a reiki kezelés során Szabó Gábor kezelővel megosztott információk a valóságnak megfelelnek a legjobb tudomásom szerint, és ha állapotomban fontos változás történik, őt erről tájékoztatom.
  • Megértettem, hogy Szabó Gábor a reiki kezelést teljes gondossággal végzi és a tőle elvárhatóan válaszol a kezeléssel kapcsolatos felmerülő kérdésekre.

A fenti tájékoztatás tudatában kijelentem, hogy a reiki kezelés alkalmakon a saját felelősségem­re veszek részt. 

Jelen nyilatkozatot a reiki kezelésre jelentkezéssel elfogodom.

Ez a dokumentum a Szabó Gábor által végzett további reiki kezelésekre is érvényes. Amennyiben bármely ponttal kapcsolatban fenntartásom merül fel, arról a Szabó Gábor kezelőt írásban tájékoztatom a gabor@jikidenreiki.hu email címen. Ez a véleménymódosulás azonban az addig végzett reiki kezelésekre visszamenőleg nem vonatkoztatható.

Ajándék ebook a reikiről

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről. Szerezd be most!

Jikiden Reiki 4 témakör 22 érdekes tény a reikiről borító