+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

A reiki tanfolyam tananyaga hűen követi azt a tematikát, ahogy Chujiro Hayashi tartotta a szemináriumokat az 1930-as években Japánban. A Yamaguchi család által megőrzött számos eredeti korabeli fénykép, dokumentum, források segítik a kurzus során az elméleti ismeretek elsajátítását, melyek nagyon sokáig nem voltak ismertek Nyugaton.

A gyakorlatias képzés során egyszerűen elsajátíthatóak a különféle kezelés technikák is, melyeket a szeminárium végére önállóan képes leszel alkalmazni önmagadon és másokon.

Jikiden Reiki tanfolyam - japán oklevél

A reiki tanfolyam elvégzéséről angol bizonyítványt és japán nyelvű, rizspapírra kézzel festett hagyományos oklevelet is kapnak a hallgatók, melyet kyotoi Jikiden Intézet állít ki.

A Jikiden Reiki kurzusait az egységes tananyag és követelmény rendszer mellet a magas minőség jellemezi, mely világszerte 45 országban van jelen és a tradicionális reiki hiteles és szisztematikus tanításaként tartanak számon.

Kérdéseid vannak az oktatással kapcsolatban? Kattints kérlek a reiki tanfolyam GY.I.K. linkre, hogy részletes válaszokat kapj!

Mire tudod használni a reiki tanfolyamon tanultakat?

Szellemi oldal
 • Hozzásegít a belső harmónia megteremtéséhez
 • Támogatja a spirituális fejlődésed, tudatosságod növekedését
 • Hozzásegít önmagad megismeréséhez, a kívánt változáshoz az életedben
 • Usui sensei tanítása pozitív gondolkodásra, önmagadon munkálkodásra inspirál
 • A reiki önmagadon és másokon segítés útja és ezzel a belső béke és boldogság megteremtésének eszköze
 • A behangolás (Reiju) megemeli rezgésszinted, mely által képessé válsz az Univerzális Energia csatornázására és e képesség életed végig veled marad
Fizikai oldal
 • Különböző fizikai és pszichés problémák hatékony kezelésére
 • Stresszoldásra, energetizálásra
 • Megelőzésre
 • Fájdalomcsillapításra
 • Lázcsillapításra
 • Szellemi, fizikális teljesítmény növelésére


Összefoglalva
: a reiki tanfolyam egy fontos kezdő lépés a fizikai-lelki egészséged megtartásában, javításában, a belső harmónia megteremtésébenAhogy gyakorolsz önmagadon és másokon, szerzel tapasztalatokat a módszerrel, úgy leszel egyre inkább képes integrálni a reikit a mindennapokba, mely olyan természetessé válik, mint a fogmosás.

Képes leszel kezelni különféle betegségeket, hatékonyan támogatni a gyógyulás folyamatát. A reiki terápia minden esetben hatékony és mellékhatásoktól mentes megoldás!

Ehhez természetesen minden segítséget, támogatást megkapsz mind a képzésen, mind az azt kövező időszakban. (telefon, e-mail, gyakorlás alkalmakon való személyes részvétel, kurzus ismétlési lehetőség)

reiki tanfolyam - zenstoneinsandMi jellemzi a Reiki tanfolyamokat?

Kis csoportos (2-6 fős) keretek között történik a képzés
>>>   Elméleti és gyakorlati részekből épül fel a kurzus
>>>   Bőséges elméleti hátteret, részletes nyomtatott jegyzetet kapsz a megértéshez
>>>   A hallgatók egymáson tanulják meg alkalmazni a különböző technikákat, így sokféle tapasztalattal gazdagodsz a reiki tanfolyamon
>>>   Mindenkire elégséges idő és figyelem jut, így van lehetőség egyéni felmerülő kérdések megbeszélésére is
>>>   Derűs, oldott hangulatban folyik az oktatás
>>>   Nem számít, hogy van-e ezoterikus tapasztalatod, vagy útkereső vagy, a Jikiden Reiki tanfolyam anyaga mindenki számára megérthető, elsajátítható tudás és technikák összessége, mely világnézettől függetlenül mindenkinél működik és sokrétűen alkalmazható.
>>>   Nincsenek “sok lépcsős fizetős kiegészítő képzések”, minden elméleti tudást és gyakorlati tudnivalót megkapsz a kurzuson a hatékony használathoz.
>>>   A szemináriumok után gyakorlás alkalmakon, személyes mentorálás keretében további lehetőség van a készségek további elmélyítésére, a kérdések megbeszélésére, felkészítve akár a terapeuta és tanár szintre.

Jikiden Reiki tanfolyam szintek

SHODEN – ELSŐ FOKOZAT (Reiki 1. tanfolyam)

Elvégzése biztos alapokat nyújt számodra a reiki megértéséhez és használatához. Önállóan képes leszel alkalmazni önmagadon és másokon a legkülönfélébb esetekben, ezekhez részletes útmutatást kapsz a képzés során. Betekintést nyersz a reiki japán gyökereibe megértve annak szellemiségét, hogyan használd azt az egészség fenntartására, helyreállítására, miként harmonizáld gondolataid és az érzéseid. Olyan hatékony technikákat tanulsz meg mint a toxinok érzékelése és feloldása, a vérfrissítő masszázs, az energia szemmel, ráfújással közvetítése… Részletes tanfolyami tematikáért  kattints ide.

időtartam: 2 nap, 9-17-ig
ár: 55.000 Ft
(részletfizetés lehetséges)

Következő reiki tanfolyam időpontok (shoden – 1. fokozat):

BUDAPEST

2017. május 6-7.
2017. június 10-11.

 

Helyszín: AUM Jógaközpont PEST – Budapest, VII. ker.

Nem tudsz Budapestre jönni? Lakóhelyeden vagy annak közelében vennél részt Jikiden képzésen?

VIDÉKI REIKI TANFOLYAM HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK (Kattints a linkre!)

reiki tanfolyam okuden fokozat képe
Az OKUDEN – MÁSODIK FOKOZAT (Reiki 2. tanfolyam)

Kiterjesztett és haladó használatát teszi lehetővé a reikinek, megnövelve annak használati sokféleségét és hatékonyságát. Ez a kurzus mélyrehatóan foglalkozik a reikiben használt shirushi (szimbólum), jumon (mantra), kotodama (erővel feltöltött szó) jelentésével, eredetével, azok használatával. Olyan hatékony technikákat tanulsz meg mint:

 • energia távkezelés, küldj energiát bárkinek, bárhová!
 • traumák feloldása és rossz szokások megváltoztatása
 • Fizikai betegségek pszichés gyökérok kezelése

További információt itt találsz.

időtartam: 1 nap, 9-17-ig
ár: 75.000 Ft
(részletfizetés lehetséges)

Következő reiki tanfolyam időpontok (okuden – 2. fokozat):

BUDAPEST

2017. február

 

Helyszín: AUM Jógaközpont PEST – Budapest, VII. ker

 

A SHIHAN-KAKU és SHIHAN – TANÁRI SZINTEK

Előfeltétele a Jikiden Intézet által előírt követelmények teljesítése. Ezen a kurzusokon a tanítással kapcsolatos ismereteket és készségeket tanulsz, hogy felkészülhess az oktatásra. Bővebben erről itt olvashatsz.

Mit mondanak, akik már elvégezték a kurzust?

Tanítványaim a legkülönbözőbb motivációkkal jönnek el a Jikiden Reiki tanfolyamra.

Van olyan, aki azelőtt sose hallott a reikifejlodesről, de valamilyen élethelyzet kapcsán úgy érzi neki ez most segítene; van aki olvasott a reikiről, esetleg ismerőse révén vagy a nyílt nap folyamán kipróbálta (Gyere, tégy Te is egy próbát!) és ez egy meghatározó élménye révén kap kedvet e japán technika elsajátítására. És vannak olyanok, akik már valahol tanultak, de elmélyítenék, felfrissítenék a tanultakat. Van, aki saját magán, van, aki máson szeretne segíteni. Van, aki a japán kulturális háttér, van, akit a meditáció a gyógyítás mögött megbúvó filozófia érdekel.

Hallgatóim kivétel nélkül (akik a tanfolyam után is gyakorolnak!) sokféle pozitív tapasztalatról adnak visszajelzést a tanfolyamot követő időszakban. Mindig nagy örömmel tölt el, amikor egy tanítványomtól levelet kapok megosztva az élményét (és kérdéseiket is, amire igyekszem a válaszolni):

 • javuló fizikai, pszichés állapot, valamilyen betegség teljes megszűnése
 • egy nehéz élethelyzeten való túljutás, melyben nagy szerepet tulajdonítanak az önkezelésnek
 • javuló emberi kapcsolatok, azáltal, hogy önmaguk változnak a reiki gyakorlása segítségével
 • segítség egy rokon, ismerősön, meglepődés a reiki kezelés hatékonyságán
 • a gokai (Usui mester életszabálya), a reiki filozófia adta szemlélet változásnak
 • annak felismerése, hogy szeretnének segíteni másoknak és reiki terapeutaként dolgozni
 • meditációs tapasztalat a Hatsurei-ho meditáció gyakorlat végzésével, az energia érzékelésében, az intuíció fejlődésében tapasztalt változásról

Az alábbi linkre kattintva néhány hallgatóm gondolatát olvashatod:

Hallgatói tanfolyami tapasztalatok, élmények a Jikiden Reiki használatával

Reiki tanfolyamra jelentkezés menete

 1. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.
 2. 24 órán belül válasz levelet fogok küldeni, melyben megírom a tanfolyammal kapcsolatos pontos tudnivalókat. (pontos időpont, helyszín, tudnivalók)
 3. A reiki tanfolyam jelentkezés megerősítéséhez 10.000 Ft előleg átutalását kérem. A számlaszámot e-mailben küldöm el számodra.
 4. Részletfizetés, időponttal, helyszínnel kapcsolatos kérdésed esetén szintén az űrlappal vagy e-mailen tudod jelezni felém az igényedet.
  Kérlek írd a megjegyzés mezőbe a meghirdetett dátumot, ha konkrét tanfolyamra jelentkezel. Köszönöm.

Ha bármilyen kérdésed lenne a reiki tanfolyammal, Jikiden Reikivel kapcsolatban, bátran forduljál hozzám az alábbi elérhetőségeken:

Szabó Gábor

+ 36 70 / 414-0508

gabor@jikidenreiki.hu

 

Adatkezelési szabályzatot elfogadom.

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át, és azokat kizárólag csak kapcsolattartásra használom fel. Kéretlen levelet nem küldök. Részletes adatkezelési szabályzat.