Reiki tanfolyam info

reiki tanfolyam tájékoztató

A reiki tanfolyam tananyaga hűen követi azt a tematikát, ahogy Chujiro Hayashi tartotta a szemináriumokat az 1930-as években Japánban. A Yamaguchi család által megőrzött számos eredeti korabeli fénykép, dokumentum, források segítik a kurzus során az elméleti ismeretek elsajátítását, melyek nagyon sokáig nem voltak ismertek Nyugaton.

A gyakorlatias képzés során egyszerűen elsajátíthatóak a különféle kezelés technikák is, melyeket a szeminárium végére önállóan képes leszel alkalmazni önmagadon és másokon.

Jikiden Reiki tanfolyam - japán oklevél

A reiki tanfolyam elvégzéséről angol bizonyítványt és japán nyelvű, rizspapírra kézzel festett hagyományos oklevelet is kapnak a hallgatók, melyet kyotoi Jikiden Intézet állít ki.

A Jikiden Reiki kurzusait az egységes tananyag és követelmény rendszer mellet a magas minőség jellemezi, mely világszerte 45 országban van jelen és a tradicionális reiki hiteles és szisztematikus tanításaként tartanak számon.

Kérdéseid vannak az oktatással kapcsolatban? Kattints kérlek a reiki tanfolyam GY.I.K. linkre, hogy részletes válaszokat kapj!

Mire tudod használni a reiki tanfolyamon tanultakat?

Szellemi oldal
 • Hozzásegít a belső harmónia megteremtéséhez
 • Támogatja a spirituális fejlődésed, tudatosságod növekedését
 • Hozzásegít önmagad megismeréséhez, a kívánt változáshoz az életedben
 • Usui sensei tanítása pozitív gondolkodásra, önmagadon munkálkodásra inspirál
 • A reiki önmagadon és másokon segítés útja és ezzel a belső béke és boldogság megteremtésének eszköze
 • A behangolás (Reiju) megemeli rezgésszinted, mely által képessé válsz az Univerzális Energia csatornázására és e képesség életed végig veled marad
Fizikai oldal
 • Különböző fizikai és pszichés problémák hatékony kezelésére
 • Stresszoldásra, energetizálásra
 • Megelőzésre
 • Fájdalomcsillapításra
 • Lázcsillapításra
 • Szellemi, fizikális teljesítmény növelésére


Összefoglalva
: a reiki tanfolyam egy fontos kezdő lépés a fizikai-lelki egészséged megtartásában, javításában, a belső harmónia megteremtésébenAhogy gyakorolsz önmagadon és másokon, szerzel tapasztalatokat a módszerrel, úgy leszel egyre inkább képes integrálni a reikit a mindennapokba, mely olyan természetessé válik, mint a fogmosás.

Képes leszel kezelni különféle betegségeket, hatékonyan támogatni a gyógyulás folyamatát. A reiki terápia minden esetben hatékony és mellékhatásoktól mentes megoldás!

Ehhez természetesen minden segítséget, támogatást megkapsz mind a képzésen, mind az azt kövező időszakban (telefon, e-mail, gyakorlás alkalmakon való személyes részvétel, kurzus ismétlési lehetőség).

reiki tanfolyam - zenstoneinsandMi jellemzi a Reiki tanfolyamokat?

>>>   Kis csoportos (2-6 fős) keretek között történik a képzés
>>>   Elméleti és gyakorlati részekből épül fel a kurzus
>>>   Bőséges elméleti hátteret, részletes nyomtatott jegyzetet kapsz a megértéshez
>>>   A hallgatók egymáson tanulják meg alkalmazni a különböző technikákat, így sokféle tapasztalattal gazdagodsz a reiki tanfolyamon
>>>   Mindenkire elégséges idő és figyelem jut, így van lehetőség egyéni felmerülő kérdések megbeszélésére is
>>>   Derűs, oldott hangulatban folyik az oktatás
>>>   Nem számít, hogy van-e ezoterikus tapasztalatod, vagy útkereső vagy, a Jikiden Reiki tanfolyam anyaga mindenki számára megérthető, elsajátítható tudás és technikák összessége, mely világnézettől függetlenül mindenkinél működik és sokrétűen alkalmazható.
>>>   A szemináriumok után gyakorlás alkalmakon lehetőség van a készségek további elmélyítésére, a kérdések megbeszélésére

Jikiden Reiki tanfolyam szintek

SHODEN – ELSŐ FOKOZAT (Reiki 1. tanfolyam)

Elvégzése biztos alapokat nyújt számodra a reiki megértéséhez és használatához. Önállóan képes leszel alkalmazni önmagadon és másokon a legkülönfélébb esetekben, ezekhez részletes útmutatást kapsz a képzés során. Betekintést nyersz a reiki japán gyökereibe megértve annak szellemiségét, hogyan használd azt az egészség fenntartására, helyreállítására, miként harmonizáld gondolataid és az érzéseid. Olyan hatékony technikákat tanulsz meg mint a toxinok érzékelése és feloldása, a vérfrissítő masszázs, az energia szemmel, ráfújással közvetítése… Részletes tanfolyami tematikáért  kattints ide.

időtartam: 2 nap, 9-17-ig
ár: 55.000 Ft
(részletfizetés lehetséges)

Következő reiki tanfolyam időpontok (shoden – 1. fokozat):

BUDAPEST

2016. november 12-13.
2016. december 10-11.
2017. január 7-8.

 

Helyszín: AUM Jógaközpont PEST – Budapest, VII. ker.

Nem tudsz Budapestre jönni? Lakóhelyeden vagy annak közelében vennél részt Jikiden képzésen?

VIDÉKI REIKI TANFOLYAM HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK (Kattints a linkre!)

reiki tanfolyam okuden fokozat képe
Az OKUDEN – MÁSODIK FOKOZAT (Reiki 2. tanfolyam)

Kiterjesztett és haladó használatát teszi lehetővé a reikinek, megnövelve annak használati sokféleségét és hatékonyságát. Ez a kurzus mélyrehatóan foglalkozik a reikiben használt shirushi (szimbólum), jumon (mantra), kotodama (erővel feltöltött szó) jelentésével, eredetével, azok használatával. Olyan hatékony technikákat tanulsz meg mint:

 • energia távkezelés, küldj energiát bárkinek, bárhová!
 • traumák feloldása és rossz szokások megváltoztatása
 • Fizikai betegségek pszichés gyökérok kezelése

További információt itt találsz.

időtartam: 1 nap, 9-17-ig
ár: 75.000 Ft
(részletfizetés lehetséges)

Következő reiki tanfolyam időpontok (okuden – 2. fokozat):

BUDAPEST

2016. november 6.

 

Helyszín: AUM Jógaközpont PEST – Budapest, VII. ker

 

A SHIHAN-KAKU és SHIHAN – TANÁRI SZINTEK

Előfeltétele a Jikiden Intézet által előírt követelmények teljesítése. Ezen a kurzusokon a tanítással kapcsolatos ismereteket és készségeket tanulsz, hogy felkészülhess az oktatásra. Bővebben erről itt olvashatsz.

Mit mondanak, akik már elvégezték a kurzust?

Tanítványaim a legkülönbözőbb motivációkkal jönnek el a Jikiden Reiki tanfolyamra.

Van olyan, aki azelőtt sose hallott a reikifejlodesről, de valamilyen élethelyzet kapcsán úgy érzi neki ez most segítene; van aki olvasott a reikiről, esetleg ismerőse révén vagy a nyílt nap folyamán kipróbálta (Gyere, tégy Te is egy próbát!) és ez egy meghatározó élménye révén kap kedvet e japán technika elsajátítására. És vannak olyanok, akik már valahol tanultak, de elmélyítenék, felfrissítenék a tanultakat. Van, aki saját magán, van, aki máson szeretne segíteni. Van, aki a japán kulturális háttér, van, akit a meditáció a gyógyítás mögött megbúvó filozófia érdekel.

Hallgatóim kivétel nélkül (akik a tanfolyam után is gyakorolnak!) sokféle pozitív tapasztalatról adnak visszajelzést a tanfolyamot követő időszakban. Mindig nagy örömmel tölt el, amikor egy tanítványomtól levelet kapok megosztva az élményét (és kérdéseiket is, amire igyekszem a válaszolni):

 • javuló fizikai, pszichés állapot, valamilyen betegség teljes megszűnése
 • egy nehéz élethelyzeten való túljutás, melyben nagy szerepet tulajdonítanak az önkezelésnek
 • javuló emberi kapcsolatok, azáltal, hogy önmaguk változnak a reiki gyakorlása segítségével
 • segítség egy rokon, ismerősön, meglepődés a reiki kezelés hatékonyságán
 • a gokai (Usui mester életszabálya), a reiki filozófia adta szemlélet változásnak
 • annak felismerése, hogy szeretnének segíteni másoknak és reiki terapeutaként dolgozni
 • meditációs tapasztalat a Hatsurei-ho meditáció gyakorlat végzésével, az energia érzékelésében, az intuíció fejlődésében tapasztalt változásról

Az alábbi linkre kattintva néhány hallgatóm gondolatát olvashatod:

Hallgatói tanfolyami tapasztalatok, élmények a Jikiden Reiki használatával

Reiki tanfolyamra jelentkezés menete

 1. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.
 2. 24 órán belül válasz levelet fogok küldeni, melyben megírom a tanfolyammal kapcsolatos pontos tudnivalókat. (pontos időpont, helyszín, tudnivalók)
 3. A reiki tanfolyam jelentkezés megerősítéséhez 10.000 Ft előleg átutalását kérem. A számlaszámot e-mailben küldöm el számodra.
 4. Részletfizetés, időponttal, helyszínnel kapcsolatos kérdés esetén szintén az űrlappal vagy e-mailen tudod jelezni felém az igényedet. Köszönöm.

Ha bármilyen kérdésed lenne a reiki tanfolyammal, Jikiden Reikivel kapcsolatban, bátran forduljál hozzám az alábbi elérhetőségeken:

Szabó Gábor

+ 36 70 / 414-0508

gabor@jikidenreiki.hu

 

Név

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Helyszín (Hol tanulnál reikit?)

Válaszd ki, hogy mi érdekel!

 Az adatkezelési szabályzatot elfogadom.

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át, és azokat kizárólag csak kapcsolattartásra használom fel. Kéretlen levelet nem küldök. Részletes adatkezelési szabályzat.