Keress a kérdések között

Milyen érzés a reiki kezelés?

Jelenleg itt vagy:
← Minden témakör

A reiki kezelés során tapasztalható érzetek személyenként eltérőek. A mély relaxált állapot érzését azonban általában mindenki képes megtapasztalni. Ezen felül sokan kellemes, sugárzó forró energia érzetet érzékelnek a tenyerek alatt és tapasztalható az energia áramlása és ahogy átsugárzik a belső szervekbe.

A reiki energiája ellazítja a testet és az elmét, így könnyű elengedni minden feszültséget, szorongást, félelmet vagy más negatív érzést és belső béke és az egyensúly állapota tapasztalható meg. Fizikai szinten vitalizál, oldja az izom merevséget, a fájdalmat, a különböző fizikai panaszok enyhülnek vagy megszűnnek a kliens állapota és a kezelések mennyisége függvényében.

Van, aki elszunnyad a kezelés során, van aki kellemes lebegő érzetet tapasztal. A kezelés végén frissnek és kiegyensúlyozottnak, energiával telinek érzi magát a legtöbb ember.

Ajándék ebook a reikiről

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről. Szerezd be most!

Jikiden Reiki 4 témakör 22 érdekes tény a reikiről borító