Jikiden Reiki nyílt nap Budapesten

Még csak most hallottál a reikiről? Kérdéseid vannak, amire szeretnél hiteles válaszokat kapni? Netán már tanultál valahol máshol reikit és érdekel a reiki tradicionális japán ága?

A reiki nyílt nap célja pontosan ez: oldott légkörben beszélgetünk a reikiről, tabuk nélkül! Nincsen buta kérdés, körül járunk minden témát, ami a reiki módszert, annak eredetét-történetét, vagy épp megtanulását, annak használatát és a módszerrel való fejlődést illeti.

Olvashatsz különböző forrásokból a reikiről… de egyéni kérdésekre csak egy nyílt napon kaphatsz válaszokat. A személyes benyomás, a hallott információk pedig segítenek eldönteni, hogy a reiki neked való-e és én vagyok-e számodra az szimpatikus reiki tanár, akitől szívesen tanulnál.

Szeretnéd kipróbálni a reikit, kíváncsi vagy milyen megtapasztalni a kezelést, a különböző technikák hatását?

Jikiden Reiki nyílt napon mindezeket személyesen megkérdezheted, átélheted Budapesten. Kérlek egyeztessünk időpontot!

Jikiden Reiki tanfolyam Budapesten

A JIKIDEN REIKI NYÍLT NAP PROGRAMJA

Egy kb. 45 perces személyes beszélgetés keretében megismered a reiki kulturális, történeti hátterét, választ kaphatsz olyan elméleti és gyakorlati kérdésekre, mint:

Ezt követően szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésedre, akár az elhangzottakkal kapcsolatban, akár, ha személyes kérdésed van.
BÓNUSZ AJÁNDÉK!
A reiki nyílt nap különleges meglepetéseként a REIKI A-TÓL Z-IG. című könyvem dedikált példánnyal leplek meg!

GYAKORLATI BEMUTATÓ ÉS KEZELÉS KIPRÓBÁLÁS

Az elméleti ismertetőt követően gyakorlatban ki is próbálhatod a reikit egy kb. 45 perces bemutató kezelés keretében megtapasztalva:

SZERETNÉL RÉSZT VENNI A KÖVETKEZŐ REIKI NYÍLT NAPON?

HELYSZÍN & IDŐPONT

Kapcsolat

JELENTKEZÉS

Helyszín

AUM Jógaközpont, 1075 Budapest, Károly körút 3/A

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át, és azokat kizárólag csak kapcsolattartásra használom fel. Kéretlen levelet nem küldök. Részletes adatkezelési szabályzat.

Ajándék ebook a reikiről

Jikiden Reiki 4 témakör 22 érdekes tény a reikiről borító

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről. Szerezd be most!