Reiki nyílt nap

Még csak most olvastál a reikiről? Számtalan kérdésed van, amire személyesen szeretnél választ kapni? Tanultál más irányzatban és érdekel a reiki tradicionális japán ága? Netán gyakorlati bemutatón keresztül szeretnéd megismerni ezt a japán módszett? Szeretnéd kipróbálni a reikit, kíváncsi vagy milyen megtapasztalni a kezelést, a különböző technikák hatását? A Jikiden Reiki nyílt napon mindezeket személyesen megkérdezheted, átélheted Budapesten. Kérlek egyeztessünk időpontot!

Jikiden Reiki tanfolyam Budapesten

A JIKIDEN REIKI NYÍLT NAP PROGRAMJA

Egy kb. 45 perces személyes beszélgetés keretében megismered a reiki kulturális, történeti hátterét, választ kaphatsz olyan elméleti és gyakorlati kérdésekre, mint:

Ezt követően szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésedre, akár az elhangzottakkal kapcsolatban, akár, ha személyes kérdésed van.
BÓNUSZ AJÁNDÉK!
A reiki nyílt nap különleges meglepetéseként a REIKI A-TÓL Z-IG. című könyvem dedikált példánnyal leplek meg!

GYAKORLATI BEMUTATÓ ÉS KEZELÉS KIPRÓBÁLÁS

Az elméleti ismertetőt követően gyakorlatban ki is próbálhatod a reikit egy kb. 45 perces bemutató kezelés keretében megtapasztalva:

SZERETNÉL RÉSZT VENNI A KÖVETKEZŐ REIKI NYÍLT NAPON?

HELYSZÍN & IDŐPONT

Kapcsolat

JELENTKEZÉS

Helyszín

AUM Jógaközpont, 1075 Budapest, Károly körút 3/A

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át, és azokat kizárólag csak kapcsolattartásra használom fel. Kéretlen levelet nem küldök. Részletes adatkezelési szabályzat.