Ingyenes Jikiden Reiki nyílt nap Budapesten

Még csak most hallottál a reikiről? Kérdéseid vannak, amire szeretnél hiteles válaszokat kapni? Netán már tanultál valahol máshol reikit és érdekel a reiki tradicionális japán ága?

A program díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

A reiki nyílt nap célja pontosan ez: oldott légkörben beszélgetünk a reikiről, tabuk nélkül! Nincsen buta kérdés, körül járunk minden témát, ami a reiki módszert, annak eredetét-történetét, vagy épp megtanulását, annak használatát és a módszerrel való fejlődést illeti.

Olvashatsz különböző forrásokból a reikiről… de egyéni kérdésekre csak egy nyílt napon kaphatsz válaszokat. A személyes benyomás, a hallott információk pedig segítenek eldönteni, hogy a reiki neked való-e és én vagyok-e számodra az szimpatikus reiki tanár, akitől szívesen tanulnál.

Jikiden Reiki tanfolyam Budapesten

A JIKIDEN REIKI NYÍLT NAP PROGRAMJA

A kb. 60 perces beszélgetés keretében betekintést nyerhetsz a reiki elméletét és gyakorlatát érintő alap kérdésekbe:

A nyílt nap interaktív, lehetőséged van kérdezni tabuk nélkül!

Reiki A-tól Z-ig c. könyvvásárlási és dedikálási lehetőség!

A Reiki A-tól Z-ig  az egyik legátfogóbb magyar nyelvű reiki könyv, mely lefedi a témával kapcsolatos összes fontos kérdést. Ha a helyszínen megvásárolod, szívesen dedikálom a saját példányod. A könyv megvásárlójának természetesen jár hozzá a meghirdetett bónusz ajándék!

A Reiki A-tól Z-ig c. könyv elolvasása kiegészíti a nyílt napon hallottakat, melyet jó szívvel ajánlok, ha szeretnél elmélyedni a reiki témájában.

A könyv ára: 4.990 Ft

SZERETNÉL RÉSZT VENNI A KÖVETKEZŐ REIKI NYÍLT NAPON?

HELYSZÍN & IDŐPONT

Kapcsolat

JELENTKEZÉS

Helyszín

AUM Jógaközpont, 1075 Budapest, Károly körút 3/A

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át, és azokat kizárólag csak kapcsolattartásra használom fel. Kéretlen levelet nem küldök. Részletes adatkezelési szabályzat.