Reiki
A-tól Z-ig

Szerezz átfogó ismereteket hiteles forrásból a homályos rébuszok helyett. Tudd meg hogyan kerüld el a reiki megtanulásával, gyakorlásával kapcsolatos buktatókat.
Kérem a könyvet!Többet szeretnék tudni
Szabó Gábor: Reiki A-tól Z-ig

 

A sikerhez ismerni kell az oda vezető utat

Bizonyára sok mindent hallottál már a reikiről és szeretnél tiszta forrásból tájékozódni… Gyakorlati kérdéseid is vannak, amire a választ keresed? Akkor jó helyen jársz!

A Reiki A-tól Z-ig c. könyv olvasmányos, izgalmas tényeket bemutató elméleti hátteret biztosít és végigvezet a mester/tanfolyam választás lépésétől az otthoni reiki gyakorlás tippjein át egészen addig, hogyan válj terapeutává, tanárrá és ehhez milyen utat kell bejárnod elkerülve a keserű kudarcokat.

 

 

Mi mindenről olvashatsz a Reiki A-tól Z-ig c. könyvemben?

 • Mítoszromboló tényeket a reiki eredetével kapcsolatban
 • Átfogó képet a reiki japán és nyugati ágának történeti fejlődésével kapcsolatban
 • Részletes ismertetőt a japán és nyugati reiki közti különbségekről, hasonlóságokról, kulturális gyökerekről, technikákban és szemléletben való eltérésekről
 • Segítséget, hogyan indulj a reiki útján
 • Válaszokat a tanfolyamot követő számtalan gyakorlati kérdésre
 • Útmutatót a nehézségeken való átlendüléshez
 • Tartalmas leírást arról, melyik szinten mit kell (kellene) tanulnod
 • Motivációt és praktikus leírásokat a reikiben való valós fejlődéshez, miként válj terapeutává, tanárrá, hogy csináld professzionális szinten?
 • Extraként pedig Meiji császár 125 válogatott spirituális waka versét, és a Mikao Usuival készült interjú hiteles magyar fordítását
 • Továbbá számtalan linket, hivatkozást, amelyek tovább mélyíthetik a könyvben olvasottakat

Rendeld meg, hogy néhány napon belül olvashasd!

 

N

EZ a Te kézikönyved, ha:

 • Inspiráló gyakorlati tanácsokra van szükséged
 • Érdekel a legfrissebb reikiről szóló kutatások összefoglalása, mely csak angol nyelven érhető el
 • Szükséged van egy útmutatóra, ami végigvezet a reikiben való fejlődés útján, melyet biztonságosan követhetsz
 • Szeretnéd kiegészíteni a tanfolyamon tanultakat, amiről már nincs elég idő részletesen beszélni vagy utána merülne fel kérdésként
 • Tudod milyen sok előny van a reiki alkalmazásában, elkötelezett vagy a folyamatos fejlődésben és ki szeretnéd hozni magadból a maximumot
Q

NEM neked szól ez a könyv, ha:

 • Már mindent tudsz a reikiről…
 • Ragaszkodsz olyan mítoszokhoz, amiket már te is csak sokadkézből hallottál valakitől …
 • Egy komplex tanfolyami jegyzetet vársz… technikák, a szimbólumok, a beavatás részletes ismertetését…
 • Nem érdekel a reiki szellemi, kulturális háttere
 • A reikiben való fejlődés számodra egyet jelent a következő fokozat megszerzésével

A könyvről számokban

Oldalak száma

Fejezetek száma

Lábjegyzetek száma

A szerzőről

Szabó Gábor

Szabó Gábor, Jikiden Reiki tanár és terapeuta

E könyvet azzal a céllal írtam, hogy minél több embert motiváljak a reikiben való fejlődésre. Nem elég a tanfolyamot elvégezni, a valódi tapasztalás, az élmények és az esetleges buktatók csak ezután következnek. Az úton maradáshoz lelkesedés és megfelelő útmutatás is szükséges. A jó elméleti alapok elengedhetetlenek, de mindennapos alkalmazás igazolja a teóriát a valóban működő gyakorlatról.

A saját reikis utam is sok utánajáráson, nehézségen, számos kérdésen-válaszon és tapasztalaton át vezetett ahhoz, hogy reiki terapeutává és tanárrá váljak, melyeket szintén szeretnék veled megosztani a könyvemben. Számos idegen nyelvű könyvet olvastam, ami engem is inspirált és úgy gondolom ezek tartalmi összefoglalója a Te ismereteidet is jelentősen bővíti.

 

 

 

 

Miért lehetsz biztos benne, hogy egy valóban hasznos reiki kézikönyvet veszel a kezedbe?

Számodra is érthető nyelvezet

Úgy írtam meg ezt könyvet, hogy ha korábban sose hallottál a reikiről, akkor is világos legyen minden témakör. Az idegen eredetű szavaknak mindig megtalálod a magyarázatát és kiejtését is.

Izgalmas témakörök

Ez nem a sokadik reiki misztikus keresztény történetét, az aura rétegeit és a csakrák elhelyezkedését, az önkezelés pozíciót bemutató tucatreikikönyv… Olyan hiteles és gyakorlati témákról olvashatsz, amiről eddig csak idegen nyelven írtak a reiki témakörében és valós magyar tapasztalatot mutat be!

Hasznos útmutató a mindennapokhoz

Ez a könyv végigvezet a reiki gyakorlati lépéseken, a felmerülő kérdésekre működő megoldáspokat kínál. Ha még nem tanultál reikit, akkor is érthetőek lesznek a magyarázatok és átfogó képed lesz, hogy mi mindenre jó a reiki és hogyan használd a technikákat a mindennapokban.

Értékálló tudás

Ezt a könyvet az elolvasás után évekkel később is érdemes fellapozni…hiszen találhatsz benne számos tippet, el nem évülő gyakorlati tanácsot, ami segíti a fejlődésed.

 

Kérd a saját példányodat most, és 2 munkanapon belül nálad is lehet!

 

 

Mások véleménye a könyvről

Nagyon tetszik a Reiki A-tól Z-ig című könyved!

Nagy Mária

Nagy Mária

Egyszerű, letisztult, könnyen érthető. Csodálatos utazással kíséri végig az olvasót, bemutatva a reiki eredetét, történetét, jótékony hatását, a test és lélek harmóniájának megteremtéséhez. Gyakorláshoz, kezelésekhez jó tanácsaid, segítséged! Jó szívvel ajánlom Mindenkinek! Gratulálok! Köszönöm !

Évekkel ezelőtt voltam tanfolyamon, de kedvet kaptam a könyv által az ismétléshez, és a szélesebb körű gyakorláshoz is.

Blahó Tímea

Blahó Tímea

A gyakorlati részek sokat segítettek, hogyan tegyem újra az életem részévé a reikit, ami egy örökmozgó gyermek mellett egy igazi kihívás! 😉

A borítókép elsőre megragadta a figyelmem, de a könyv tartalma is hasonló izgalmakat rejt!

Kiss Antal

Kiss Antal

Olyan átfogó elméleti és gyakorlati útmutató képet kaptam a reikiről, amire nem számítottam. Meiji császár spirituális versei igazán inspirálóak, melyeken való elmélkedés a napi meditációm részévé vált.

Régi vágyam, hogy reiki terapeuta legyek és úgy érzem ehhez nagyon is gyakorlatias tanácsokat és inspirációt is kaptam a könyv által. Köszönöm!

Sebestyén Eszter

Sebestyén Eszter

Több éve gyakorlom már a reikit és mindig hiányzott az a plusz információ, hogy a tanfolyami anyagon felül mi az esszencia, amitől hatékonyabb lesz a kezelésem.

Ahogy haladtam a fejezetekkel a bizonyosság erősödött bennem, hogy valószínű el is szeretném végezni a tanfolyamot a közeljövőben!

Juhász Kinga

Juhász Kinga

Én még útkereső fázisban vagyok és csak mostanában hallottam a reikiről. Nagy örömömre szolgált, hogy egy olyan reiki könyvet vehettem a kezembe, ami érthetően bemutatja mire számíthatok.

Egyik barátom ajánlotta nekem ezt a könyvet.

Kónya Tamás

Kónya Tamás

Őszintén szólva elég szkeptikus vagyok az ezoterikus technikákkal, de a sok stressz miatt úgy érzem szükséges magammal foglalkoznom és megoldást találni és reiki megtanulását megfontolni. Ráébredtem a reiki gyakorlása stresszmentesebbé formálhatja az életminőségem és kíváncsi vagyok mit adhat ez a módszer nekem.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.