Szabó Gábor: Reiki A-tól Z-ig c. könyv

REIKI

A-TÓL Z-IG

Szerezz átfogó ismereteket hiteles forrásból a homályos rébuszok helyett. Tudd meg hogyan kerüld el a reiki megtanulásával, gyakorlásával kapcsolatos buktatókat.

Izgalmas tények, hasznos ismeretek hiteles forrásból 

Bizonyára sok ellentmondásos információt hallottál már a reikiről és szeretnél egy megbízható kiadványból tájékozódni… Gyakorlati jellegű kérdésekre is választ keresel? Akkor jó helyen jársz!

A Reiki A-tól Z-ig c. könyv olvasmányos, izgalmas tényeket bemutató elméleti hátteret biztosít és végigvezet a mester/tanfolyam választás lépésétől az otthoni reiki gyakorlás tippjein át egészen addig, hogyan válj terapeutává, tanárrá és ehhez milyen utat kell bejárnod elkerülve a keserű kudarcokat.

MÁSOK VÉLEMÉNYE A KÖNYVRŐL

Mi mindenről olvashatsz a Reiki A-tól Z-ig c. könyvemben?

Mi mindenről olvashatsz a Reiki A-tól Z-ig c. könyvemben?

Olvass bele !

jikiden reiki szitakötő
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

A szerzőről és amiért ez a könyv megszületett

Szabó Gábor Jikiden Reiki tanár

Szabó Gábor, Jikiden Reiki tanár és terapeuta

E könyvet azzal a céllal írtam, hogy minél több embert motiváljak a reikiben való fejlődésre. Nem elég a tanfolyamot elvégezni, a valódi tapasztalás, az élmények és az esetleges buktatók csak ezután következnek. Az úton maradáshoz lelkesedés és megfelelő útmutatás is szükséges. A jó elméleti alapok elengedhetetlenek, de mindennapos alkalmazás igazolja a teóriát a valóban működő gyakorlatról.

A saját reikis utam is sok utánajáráson, nehézségen, számos kérdésen-válaszon és tapasztalaton át vezetett ahhoz, hogy reiki terapeutává és tanárrá váljak, melyeket szintén szeretnék veled megosztani a könyvemben. Számos idegen nyelvű könyvet olvastam, ami engem is inspirált és úgy gondolom ezek tartalmi összefoglalója a Te ismereteidet is jelentősen bővíti.

MÁSOK VÉLEMÉNYE A KÖNYVRŐL

Különleges BÓNUSZ a könyv mellé, amit a fizetés után AZONNAL elérsz!

BÓNUSZ VIDEÓ:  részletesen elmagyarázok és gyakorlatban bemutatok 3 olyan reiki gyakorlatot, amit rendszeresen végezve jelentősen megnövelheted az energia érzékelésed és kezeden átáramló energia erősségét, elvághatod a negatív energiákat megtisztíva önmagad.
Ezeket a gyakorlatokat, akkor is tudod használni, ha nem végeztél még reiki tanfolyamot. Ezen technikák másik jelentős hatása a kattogó elme elcsendesítése és belső béke megtapasztalása, ami javítja a közérzeted, több energiád lesz, pihentetőbben alszol, türelmesebb leszel az embertársaid felé.

Miért lehetsz biztos benne, hogy egy valóban hasznos reiki kézikönyvet veszel a kezedbe?

Szabó Gábor: Reiki A-tól Z-ig c. könyv

Számodra is érthető nyelvezet

Úgy írtam meg ezt könyvet, hogy ha korábban sose hallottál a reikiről, akkor is világos legyen minden témakör. Az idegen eredetű szavaknak mindig megtalálod a magyarázatát és kiejtését is.

Izgalmas témakörök

Ez nem a sokadik reiki misztikus keresztény történetét, az aura rétegeit és a csakrák elhelyezkedését, az önkezelés pozíciót bemutató tucatreikikönyv… Olyan hiteles és gyakorlati témákról olvashatsz, amiről eddig csak idegen nyelven írtak a reiki témakörében és valós magyar tapasztalatot mutat be!

Hasznos útmutató a mindennapokhoz

Ez a könyv végigvezet a reiki gyakorlati lépéseken, a felmerülő kérdésekre működő megoldáspokat kínál. Ha még nem tanultál reikit, akkor is érthetőek lesznek a magyarázatok és átfogó képed lesz, hogy mi mindenre jó a reiki, neked való módszer-e és hogyan használd a technikákat a mindennapokban.

Értékálló tudás

Ezt a könyvet az elolvasás után évekkel később is érdemes fellapozni…hiszen találhatsz benne számos tippet, el nem évülő gyakorlati tanácsot, ami segíti a fejlődésed.

EGY KÜLÖNKLEGES AJÁNLAT!

Rendeld meg a könyvet mindössze 4990 Ft-ért, és garantált ajándék is jár mellé.

Biztonságos kártyás fizetés / fizetés átutalással / utánvétes fizetés:

A Barion gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával! A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk.

A könyvet banki átutalással is kifizetheted.

Vagy választhatod a kényelmes GLS postai utánvét lehetőségét is.

Kényelmes kézhez vétel:

 A GLS futárszolgálat átlagosan 1 munkanapon belül kézbesíti könyved az általad megadott címre.

Épen kapod meg a könyved:

A logisztikáról a Webshopiroda gondoskodik, akik gondosan ügyelnek arra, hogy villámgyorsan és sérülésmentesen vehesd kézbe a könyved.

Ajándék jár a könyv mellé!

 Ingyen megkapod a “Három hatékony önfejlesztő reiki technika, amihez nem szükséges reiki tanfolyam végzése!” c. exkluzív videót, mellyel:

  1. Elvághatod a múltbeli történés kapcsán hozzád tapadó negatív energiát
  2. Megtisztíthatod és feltöltheted az aurád (energia tested)
  3. Elcsendesítheted az elméd, megtapasztalva a belső nyugalmat

Töltsd ki a megrendelő űrlapot és a fizetés után hamarosan érkezik a saját példányod!

© Copyright | Minden jog fenntartva 2019