+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

A reikivel való kapcsolatom nagyon korán, a millennium előtti évben kezdődött. Hét évre rá jutottam el a mester szintig, amitől nagyon sokat vártam ám hiányérzettel fejeztem be. Egy belső érzet alapján sokkal többre vártam. Így hát keresni kezdtem más ösvényeken is. Több utat bejártam a vallások közül is de ami leginkább megfogott az a zen buddhizmus volt. Megismertem jobban a japánok életét és volt egy ösztönös érzésem arról, hogy a reiki se teljesen az, mint amit tanultam. Azokról a szembetűnő ellentétekről nem is beszélve, amiket felfedeztem a japán mentalitás és a nyugati “ezoterikus” reiki tanításai között. Hosszas kutatás során és számos magyar reikimester után egy “véletlen” által ismertem meg Gábort és a Jikiden Reikit.

Számomra az első fokozat első két napja már többet jelentett, mint amit addig reikiként ismertem. Megismerhettem a hiteles történetét Usui senseinek, képeket és rengeteg más információt, ami által megértettem a reiki valódi lényegét. Rengeteg képkocka állt össze és mindaz amit addig kutattam, egységes egésszé, letisztulva állt össze bennem. A tanított technikák nagyon egyszerűek de rendkívül hatékonyaknak bizonyultak. Több éve foglalkoztam már alternatív gyógymódokkal és önálló praxissal rendelkeztem, így volt némi sejtésem arról, hogy mindezek milyen értékekkel rendelkeznek. Ami viszont mindezekre felhelyezte a koronát, az maga a behangolás, vagy más szóhasználattal beavatás volt. A Jikiden Reiki avatás után kevésbé akartam már más módszert használni és a kezeléseim is hatékonyabbak lettek. Néha a klienseimen kívül én magam is meglepődtem milyen erő árad a kezemből azóta és mindennek milyen eredményei vannak. A hétköznapokban épp úgy hasznosíthatóak a tanultak mint a kezelések során. Megértettem ez nem csupán a gyógyításról szól, hanem egyben egy önismereti út, ami által jobb emberré válhatunk és a környezetünkben is békét teremthetünk.

Gábor személyében egy kiváló tanítót ismerhettem meg. Lelkesedése és tudása valamint egyszerű de határozott jelleme által olyan tanfolyamon vehettem részt, ami több szinten is rengeteget adott. Valóban figyel a hallgatóira, kitér minden részletre, türelmes és segítőkész. Érezhető rajta a reiki szellemisége! Szeretettel ajánlom azoknak akik egy hiteles tanítót keresnek és valóban a reikit szeretnék megismerni.

Zentai Rudolf 2013. november 20. szerda

4 témakör, 22 érdekes tény a reikiről...

amiről eddig félrevezettek az interneten és a reikis könyvekben!

Az elmúlt 25 évben rengeteg anyag jelent meg a reikiről, melyek sokszor ellent mondanak egymásnak. Felteheted a kérdést: mi az ami igaz és hogy tudnék ennek jobban utánanézni?

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely 4 átfogó témakört és 22 izgalmas tény magyarázatát foglalja magába!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.