+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Szia Gábor!
Képzeld mi történt. Az elejétől kezdem. A a 15 éves lányomnak cisztája van. Június 3-án elment orvoshoz, hányással hasfájással. Az orvos elküldte sebészetre, mert szerinte vakbél. A sebész hívott, hogy vigyem el nőgyógyászhoz, mert szerinte ott lesz a baj. A nőgyógyász megtalálta a cisztát, de még továbbküldött egy kórházi ultrahangra is ahol megerősítették 9 mm jobb petefészken. Gyógyszert nem kapott csak reikiztem öt a következő vizsgálatokig.
2 nap múlva visszamentünk az orvoshoz, vért vet. A vér eredmény rossz lett magas volt a gyulladás a májban 5 helyett 30-as érték. Visszaküldött a sebészetre, mert szerinte ez mégiscsak vakbél vagy valami a májjal. Újabb ultrahang a kórházban, itt már néztek mindent, gyomrot, vesét, májat, méhet, beleket. Az orvos nem talált semmit. Kérdeztem tőle, hogy a ciszta nem okozhatja e a gondot. Erre az orvos azt mondja: Milyen ciszta? Én nem láttam cisztát. /????/ Ez volt június 5-én. Visszamentünk a sebészetre aki nem talált semmi gondot, de a rossz vér miatt elküldött a fertőző osztályra.
Újabb 2 nap múlva ott újabb vérvétel. És az eredmény: a vérben lement a gyulladás rendben van. Ez hihetetlen 2 nap telt el a két ultrahang vizsgálat között, 4 nap a két vérvétel között. Gyógyszert nem kapott csak reikiztem öt. Eddig csak fejfájásra, hátra, szemre, derékra használtam az energiát. Tegnap már szinte semmit (byosen – toxin energia érzete – ) nem éreztem a kezeimben a ciszta fölött.
De hogy ne legyen mégse happy end, még elküldtek fül orrgégészetre, hogy akkor szedjük ki a mandulákat mert hátha az a gond. Most nekiállok reikizni a mandulákat.
Heni
Szia!
Megkaptam a japán oklevelet, köszönöm szépen.
Kérted hogy írjuk meg a tapasztalatokat a tanfolyam óta. Hát vannak. A lányom cisztás esetét már megírtam Neked. Eddig ez a legfantasztikusabb eredmény. De szinte naponta használom az energiát fájdalomcsillapításra. Szemekre, derékra, térdre, begyulladt ujjra, segít köhögésnél is. Akiknél alkalmazom / nem mindenki fogadja el, azt mondják segít és érezhető az energia és elmúlik a fájdalom. Azt nem állítom, hogy helyettesíti az orvost, de a gyógyszert minimálisra csökkenti. Én egy éve nem vettem fájdalomcsillapítót, amit ezelőtt hetente szoktam, annyira fejfájós voltam.
A tanfolyam óta sokkal erősebbnek érzem a kezeimben az erőt (energia). És csak a nézéssel is óriásira tudom növelni. És a fénye is egyre erősebb és zöldebb. De igazi változást belülről hoz. Megjelenik egy belső béke, nyugalom, kiegyensúlyozottság érzés, és egy tudatos gondolkodás. Mert a gondolatoknak valóban erejük van. És áttértem vegetáriánus étrendre. Nem egészségi okokból, egyszerűen csak azért, hogy miattam ne ontsa vérét egyetlen élőlény se. Egyenlőre röviden ezek a tapasztalatok de biztosan lesz még több is.
Heni

Tóth Henrietta 2015. július 27. hétfő

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest