+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

Gábor az az ember, aki minden erőszakosság és magamutogatás nélkül tanít. A helyes kifejezés inkább az, hogy a téma iránti maximális alázattal osztja meg tudását úgy, hogy közben nem harsány vagy hivalkodó. Nála soha nem éreztem azt, mint amit más előadásokon gyakran, hogy az oktató tudására rájátszva előadja a világmegváltót. Gábornál minden lehetőség adott a Jikiden Reiki tanulására.
Tapasztalataim szerint a Jikiden Reiki önmagában is nagyon hatékony technika, ami minden sallangtól és hókusz-pókusztól mentes, vallásfüggetlen és nincs olyan ember, aki ne lenne képes legalább alap szinten elsajátítani.
A tanfolyam óta naponta használom a Jikiden Reikit magamon, leginkább elalvás előtt, de családtagjaim is gyakran kérik, hogy kezeljem Őket. Amikor a gyerekeim megsérülnek, apró hámsérüléses vérzéseket pillanatok alatt el lehet vele állítani, de használjuk fejfájásra és különböző fájdalmakra is, sőt csak úgy kényeztetésként is. Nagyon jó és hatékony mint prevenció, ártani pedig nem lehet vele. Kell ennél több? 🙂
Számomra a tanfolyam alapos és kimerítő volt, amire választ és megoldást kerestem, megkaptam. Ha a tanfolyam után felmerült1-2 kérdés, arra is mindig kaptam választ. Mivel ez a tanfolyam nagyon alapos és nem 1-2 órás “bazsalygás”, így lehetőség nyílt megismerni a Jikiden Reiki elméleti és gyakorlati dolgait is.

Takács Erzsébet 2013. november 20. szerda

4 témakör, 22 érdekes tény a reikiről...

amiről eddig félrevezettek az interneten és a reikis könyvekben!

Az elmúlt 25 évben rengeteg anyag jelent meg a reikiről, melyek sokszor ellent mondanak egymásnak. Felteheted a kérdést: mi az ami igaz és hogy tudnék ennek jobban utánanézni?

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely 4 átfogó témakört és 22 izgalmas tény magyarázatát foglalja magába!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.