+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

Gábor az az ember, aki minden erőszakosság és magamutogatás nélkül tanít. A helyes kifejezés inkább az, hogy a téma iránti maximális alázattal osztja meg tudását úgy, hogy közben nem harsány vagy hivalkodó. Nála soha nem éreztem azt, mint amit más előadásokon gyakran, hogy az oktató tudására rájátszva előadja a világmegváltót. Gábornál minden lehetőség adott a Jikiden Reiki tanulására.
Tapasztalataim szerint a Jikiden Reiki önmagában is nagyon hatékony technika, ami minden sallangtól és hókusz-pókusztól mentes, vallásfüggetlen és nincs olyan ember, aki ne lenne képes legalább alap szinten elsajátítani.
A tanfolyam óta naponta használom a Jikiden Reikit magamon, leginkább elalvás előtt, de családtagjaim is gyakran kérik, hogy kezeljem Őket. Amikor a gyerekeim megsérülnek, apró hámsérüléses vérzéseket pillanatok alatt el lehet vele állítani, de használjuk fejfájásra és különböző fájdalmakra is, sőt csak úgy kényeztetésként is. Nagyon jó és hatékony mint prevenció, ártani pedig nem lehet vele. Kell ennél több? 🙂
Számomra a tanfolyam alapos és kimerítő volt, amire választ és megoldást kerestem, megkaptam. Ha a tanfolyam után felmerült1-2 kérdés, arra is mindig kaptam választ. Mivel ez a tanfolyam nagyon alapos és nem 1-2 órás “bazsalygás”, így lehetőség nyílt megismerni a Jikiden Reiki elméleti és gyakorlati dolgait is.

Takács Erzsébet 2013. november 20. szerda

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest