+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Számomra egy ajándék, és értékes felismerések sora, amit kaphattam a Jikiden Reiki 1. tanfolyamon való részvétellel, és az ott megtapasztaltakkal. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a weboldalra, amely véleményem szerint Gábor alapos, magas színvonalú tudásáról, és a tudás átadásának igazi szándékáról tanúskodik.

Amikor idetaláltam, és engedtem az (b)első megérzésemnek, elolvastam többször is a Jikiden Reikivel kapcsolatos információkat – nem hagytam ki ezt a rovatot sem :).. – éreztem, hogy jó helyen vagyok. Jelentkeztem a soron következő nyílt napra, amelyre vittem magammal egy évek óta visszatérő derék problémát is. Gábor gyakorlatilag egy kezeléssel olyan eredményt ért el, hogy a fájdalom a nyílt nap végére érezhetően mérséklődött, és a 2. napot követően teljesen lecsökkent.

A Jikiden Reiki tanfolyam órái nagyon jó hangulatban telnek, Gábor mind az elméleti, mind a gyakorlati részét komoly precízséggel adja át. Érzed, hogy nem vagy magadra hagyva, bátran felteheted a kérdéseidet, sőt inspirál is arra, hogy Te is aktív résztvevője legyél az óráknak, mert ezáltal csoporttársaidnak, önmagadnak, és számára is visszajelzés a tapasztalataidról.

Számomra különösen pozitív, hogy a tanfolyam elvégzését követően sem hagy magadra, lehetőséget biztosít a felmerülő kérdéseidre, és az élményeid megosztására, amelyre szívesen válaszol. Továbbá biztosít afelől, hogy nyílt napokon is részt vegyél, így a gyakorlati tudásodat tovább csiszolhatod.

Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek a tanfolyamot, merje megtenni a lépést, hogy megajándékozhassa magát a következményekkel. IGAZI ÉRTÉKRE talál, és az elveszett lehetőség nem pótolható!

Szoboszlai Szilvia 2014. július 16. szerda

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest