+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Amikor elmentem a tanfolyamra, valami olyasmi elvárással érkeztem, hogy amint elvégzem, képes leszek arra, hogy bármikor bárkit, bármilyen betegséget meggyógyítsak – persze azonnal. A tanfolyam után lelkesen mentem haza és rögtön ki is próbáltam mindent mindenkin. Elmulasztottam a mama nyakfájását, a testvérem vissza-visszatérő szüntelen fejfájását, apa három hete tartó lábzsibbadását, illetve hihetetlen “hangulatmódosítást” értem el az egyik macskámmal, aki eddig sosem maradt meg kézben tizenöt másodpercig sem, a kezelés alatt viszont majdnem egy órán keresztül nyugodtan feküdt az ölemben.
Szóval ilyesmiket értem el másokon, ugyanakkor ezek eltörpülnek amellett a lelki és gondolati transzformáció mellett, amit átéltem és amin gondolkodom, illetve hogy végre rájöttem:
A boldogság DÖNTÉS.
Nem függ senki mástól, csak tőlem. TŐLEM. Nem attól, mennyi pénzem van, nem attól, milyenek a körülményeim jelen pillanatban, nem attól, hány barátom van, milyen sok diplomát szereztem, mennyi sikeres tett van a hátam mögött, vagy hogy “mennyit érek” a társadalom szemében.
Ezeknek a gondolatoknak a folyását és a rengeteg ráeszmélést, amit azóta átéltem (és ami olyan sok, hogy egy egész könyv se lenne elég nekik) ennek a tanfolyamnak köszönhetem, mert az eddigi tétovázásaimnak véget vetett azzal, hogy adott egy olyan lelki lökést, ami kellett. Éppen most és éppen így. Ha hasonlatba kéne foglalnom, azt mondanám, hogy a reiki adta az utolsó kalapácsütést annak a repedésekkel teli falnak, ami megakadályozott eddig abban, hogy saját magam lehessek. Nem kevésbé vagyok hálás ennek, mint az eddigi kalapácsoknak, mert mind ugyanolyan erőset ütött és ugyanúgy hatott, a reiki viszont az utolsó volt, éppen ezért számít különlegesnek.
Nagyban hozzájárult ehhez az is, hogy Gábor türelmesen és tényleg szívből magyarázott, kedvesen avatott be minket a reiki világába és őszinte alázatot mutatott mesélés közben. Hálás vagyok mindenért és ajánlom bárkinek. És őszintén mondom, a gyógyítás képességének felébresztése – legyen bármilyen nagy volumenű és extrém vonzó – csak egy pozitív hozadéka ennek az egész rendnek, amit a reiki képvisel. Mert a reiki ennél sokkal-sokkal több, ezt bizton állítom.

Szanyi Dóra 2015. január 10. szombat

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest