+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Kedves Gábor!

Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, mert úgy érzem komoly életminőségbeli javuláshoz segített hozzá.
A reikit a tanfolyam óta eltelt 2 hét óta minden nap gyakoroltam és nem kötelességből, inkább azt kellett szabályoznom, hogy mikor ne gyakoroljam, hiszen ez egy jól eső, relaxáló érzés, a kezem gyakran magától elkezd energiát átadni. Leginkább este lefekvés előtt kezeltem magam, ami után bár nagyon jól aludtam, de körülbelül egy héttel a tanfolyam után voltak olyan éjszakáim amikor fel kellett kelnem inni mert nagyon kiszáradt a szám és furcsa, élénk álmaim voltak. Ezt én a tisztulási folyamat részeként fogtam fel és azóta már nem jellemző ez a dolog.

Sok látványos gyógyulási tapasztalatom volt az elmúlt 2 hétben, ezekből leírok most párat:

  • Egy nap nagyon feltörte egy cipő a sarkamat, amit 10 perc kezeléssel 2 naposnak tűnő gyógyult sebbé tudtam gyógyítani. A kézben erős bizsergés, forrósodás érződött, a sarkamon pedig éreztem ahogy húzódik össze a seb. Hihetetlen élmény volt!
  • Anyukám térdében elpattant egy ér amikor rátérdelt, ezt szintén egy 10 perces kezeléssel sikerült meggyógyítani. A csúnya véraláfutás majdnem teljesen eltűnt, a duzzanat lelappadt teljesen, a fájdalom megszűnt.
  • Nagymamám egy gyógyszer mellékhatása miatt hónapok óta nagyon rosszul alszik, alig pár órát egy éjszaka. Nála kimondottan a homlok+tarkó kezelést alkalmaztam olyan 20-30 percig. Másnap felhívott, hogy 10 órát aludt a kezelést követő éjszakán!
  • Saját magamon örömmel tapasztalom, hogy a kezelések hatására kiegyensúlyozottabb vagyok, kevésbé aggódok feleslegesen, egy új, egészségesebb “fej” van kialakulóban.
    Eddig magamon kívül 6 embert kezeltem, leginkább a fő pontokon (fej, vesék, máj, tanden pont). Érdekes volt tapasztalni, hogy mindenkinél máshol és mást éreztem. Általában nekem még 10 perc kell, hogy igazán beinduljon a reiki, de szerencsére már a bal kezem is egyre érzékenyebb.

A Gokai-t azóta megtanultam japánul, kiraktam a desktopomra :), mert nagyon jó útmutatónak érzem az élethez. Bizonyos élethelyzetekben előveszem az egyik odaillő szabályt és azzal terelem magam a helyes útra.

A tanfolyam nekem tematikájában, szerkezetében és időtartamában is egyaránt tökéletes volt. Egyensúlyban volt az elmélet és a gyakorlat. Kiemelném a jegyzet hasznosságát, amit kiegészíthettünk saját jegyzeteinkkel is így még jobban elmélyítve a tanultakat. A mesterek fotóival illusztrált történeti áttekintés pedig színesebbé tette a tananyagot. Nagyon örülök, hogy 3-szor is kaptunk Reijut, és hogy sok lehetőség volt a gyakorlásra a kis csoportos tanfolyamon. Kellemes volt a hangulat és a 2 nap alatt kellően elmélyültek bennem a tanultak, és pont erre vágytam.

Gábor hozzáállása, előadásmódja nagyon tetszett, főleg az, hogy szélsőségektől mentesen, nyugodtan tartotta a tanfolyamot, nem akart győzködni. Ha kérdeztünk, mindenre normálisan válaszolt és felhívta a figyelmet arra ha valamit feltétlenül jegyezzünk le. A tananyagot érthetően magyarázta, és a gyakorlás során sok hasznos tanáccsal látott el bennünket. Nagyon kellemes és baráti volt a légkör a tanfolyamon és ez nagyban az Ő hozzáállásának, habitusának volt köszönhető.

Simó Gábor 2013. december 2. hétfő

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest