+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Köszönöm, hogy megismertetted velem és beavattál a Jikiden Reiki shoden szintjére. Számomra óriási élmény volt a behangolás. Fizikai szinten éreztem a reiki energiát, amint elárasztja az egész testemet, nagyszerű élmény volt. A kétnapos tanfolyamot nagyon profin vezetted le és minden felmerülő kérdésemre kielégítő választ kaptam. Hálát adok a sorsnak, hogy egy olyan reiki mestertől tanulhattam meg a shoden szintet mint te. A tanfolyam után már eltelt pár hónap és kijelenthetem, hogy igaz a mondás a gyakorlat teszi a mestert. A javaslatodra minden nap szánok időt a reikire és minél több időt reikizek, annál szenzitívebb vagyok és hamarabb megérzem a byoseneket s azok ciklusait, csucsait. Magamon és családomon alkalmazom a tőled tanultakat. Reikivel sikeresen gyógyítottam meg kislányomat, akinek láza és középfül gyulladása volt. Jómagamat egy csúnya szemgyulladástól szintén pár kezelés után tökéletesen meggyógyítottam. A reiki számomra és családomnak egy igazi áldás, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy sajátítsa el ezt az egyedülálló és igen hatékony gyógyító technikát. Szerintem mindenkinek el kellene sajátítani ezt a csodát. Még egyszer köszönöm hogy nálad tanulhattam meg a reikit és amint készen állok jelentkezem az okuden szintre.

Román Sándor 2014. július 29. kedd

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest