+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Azért ajánlom a Jikiden Reikit , mert ez a reiki maradt meg a legeredetibb és elérhető formában, ahogyan azt a II. világháború előtt Japánban gyakorolták..
A Jikiden Reiki tanátadási vonala jóval rövidebb mint sok más irányzatban, így sokkal tisztábbnak és hatékonyabbnak tapasztaltam. Nincsenek benne vallási dolgok, eszmék.

Könnyen megtanulható és alkalmazható. Mindenre kiterjedő tiszta választ fogsz kapni, olyan kérdésekről is, amit eddig más reiki tanfolyamon nem hallottál. A Jikiden Reiki tanfolyam nagyon színvonalas ,bőséges elméleti és gyakorlati tudást kapsz meg .

Szabó Gábort azért tudom ajánlani ,mert sok gyakorlati tapasztalattal bír és rendkívül érthetően tudja elmondani és megértetni az Jikiden Reiki elméleti és gyakorlati módszerét, megvilágítva az apró háttér információkat is. A tanfolyam után mindig készségesen és a legjobb tudása szerint segít bármit is kérdezel tőle. Gábor mindent megtesz azért ,hogy sikeres Reiki gyakorló legyél.

Ami engem az elején megfogott, Gábor honlapja a Jikiden Reikiről szól és az, hogy mindent megtesz azért, hogy akár a számodra legmegfelelőbb időpontba legyen a reiki tanfolyam.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Román Attila 2013. november 7. csütörtök

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest