+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Szeretettel ajánlom Szabó Gábort mindenkinek, aki szeretne megismerkedni az eredeti japán Reikivel és ezáltal jobbá, harmonikusabbá, egészségesebbé tenni saját és szerettei életét.
Gábor személyében egy értékes embert és egy kitűnő tanárt ismertem meg. Az elméleti anyagot alaposan érthetően magyarázza el, a gyakorlati részre bőven van idő és lehetőség a kis létszámú csoportban. A tanfolyam elvégzése után is rendelkezésre áll, nyugodtan lehet hozzá tanácsért fordulni.
Tudásának legjavát adja és mindent megtesz azért, hogy a tanuló sikeres gyógyítóvá váljon. Számomra a behangolás csodálatos élmény volt! Köszönöm Gábor!!
Fél éve végeztem el a Shoden tanfolyamot, azóta minden nap alkalmazom magamon, családomon és barátaimon. A legnagyobb siker amit elértem, az kislányom szemének gyógyulása.
Sajnos nagyon gyorsan romlott a látása. Minden éves kontrollvizsgálaton 1-1 dioptriával gyengébben látott. 🙁 Most fél év után elvittem ellenőrzésre puszta kíváncsiságból és a romlás megállt. 🙂 Remélem a jövőben javulást is sikerül elérnem nála. Pár nap alatt felépült a mandulagyulladásból, illetve sikerrel alkalmaztam még könyök, térd és hátfájásra is.
Én szerencsére egészséges vagyok, de a Reiki így is segít. Kevesebb alvásra van szükségem és sokkal energikusabbnak érzem magam.
Szívből ajánlom mindenkinek!!

Odor Judit 2015. november 11. szerda

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest