+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

A Jikiden Reikiről elsőként Gábor nagyon színvonalas és informatív honlapja alapján szereztem tudomást, és bár megnéztem később más honlapokat is, mégis újra meg újra visszatértem ide, és végül úgy döntöttem, hogy felveszem Gáborral a kapcsolatot, és tőle magától informálódom tovább.

A tanfolyam előtt számos kérdés felmerült bennem, több levélváltásunk is volt, és rám nagyon kedvező benyomást tett, hogy Gábor rövid időn belül reagált a megkereséseimre, és minden kérdésemre kimerítő választ adott.

A tanfolyam két napja során egy lelkiismeretes, kellő gyakorlattal és jó elméleti tudással bíró tanárt ismertem meg benne, aki nemcsak arra fektetett hangsúlyt, hogy átadja nekünk az anyagot, hanem mindez egy nagyon személyes és barátságos közegben zajlott. Ezt külön nagyon köszönöm, Gábor! 🙂

Számomra rendkívül sűrű és intenzív volt a tanfolyam, és azt hiszem, egyedülálló abban a tekintetben, hogy rövid idő alatt az ember lényeges változásokat tapasztalhatott magán a finom testi energiarendszer érzékelése és a reiki-energia átadása, közlése terén.

Eleinte bármily elképzelhetetlennek is tűnt, de a gyakorlatban mégis igaznak bizonyult, hogy nem a személyes hit és meggyőződés függvénye volt a reiju (reiki behangolás) hatása és a következményes változások.

Örömömre szolgált, hogy egy egészen új, ám a jóga révén közvetve mégis ismerős rendszerrel ismerkedhettem meg, amely egyfelől produktívan befolyásolta a további jógagyakorlásomat, másrészről pedig lehetőségem nyílt arra is, hogy a családtagjaim akkori megfázásos tüneteit gyógyszerek nélkül, alternatív módon enyhítsem, és a gyógyulásukat segítsem.

Lényegében mindent hasznosnak találtam a tanfolyam során. A tematika jól megszerkesztett, lényegre törő, és lehetőséget, illetve időt ad a személyes és csoportos gyakorlásra is.

Ami legjobban megfogott, mint írtam is fentebb, talán a finom testi energiarendszer szintjén megtapasztalt változások voltak, amelyet őszintén szólva, az idő rövidsége folytán nem vártam, és nem is reméltem egy ilyen rövid képzéstől.

A jövőben szeretném megfelelően megalapozni és megszilárdítani a gyakorlásomat, és ha ez megvalósítható, és kellően elmélyíthető, akkor idővel jelentkeznék a reiki képzés következő szintjére is, hogy tovább gyarapíthassam az ismereteimet ezen a téren.

Németh György Gábor 2015. október 20. kedd

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest