+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Amikor elkezdtem a Jikiden Reiki tanfolyamot már sejtettem, de még igazán nem voltam abban biztos, hogy számomra milyen sokat fog jelenteni az a képesség, amit Szabó Gábor tanár átadott nekem. Gábor tapasztalattal, egyszerűen és érthetően fogalmazva adta át tudását úgy elméletben, mint gyakorlatban.

Igaz, hogy még csak két hónapja használom ezt a képességet, még is sok pozitív visszajelzést kapok a kezelések után. Egyik ilyen jóleső érzésem volt, hogy ismerősöm fej, torok, fülfájását kezelés után sikerült jelentősen enyhítenem. Családon belül is több alkalommal segítséget tudtam adni, pl. ízületi problémák esetében.

A tanfolyam segítséget nyújtott abban, hogy közelebb kerüljek önmagam megismeréséhez, lássak tartalmas jövőt, képes legyek elérni a céljaim megvalósítását. Egyik ilyen célom, terápiás kutyamasszázs a Jikiden Reiki használatával kiegészítve.

Sokat jelent számomra, hogy családom és ismerőseim körében számíthatnak segítségemre.

A Jikiden Reiki elsajátítása jó önismereti lehetőséget nyújthat mindenki számára, késztetést arra, hogy megismerjük mások problémáit, szem előtt tartva a segítés lehetőségét.

 

Nagy Mária 2017. január 18. szerda

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest