+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Szia Kedves Gábor!

A tanfolyam számomra olyan volt, mint egy testi-lelki-szellemi feltöltődés. Nem is szerettem volna, hogy vége legyen. Mindkét nap úgy mentem haza, mint aki arra készül, hogy meghódítsa az egész világot. 🙂 A helyszín is nagyon rendben volt, Te is nagyon kedves voltál és felkészült, és a többieket is nagyon megkedveltem.

Nagyon tetszett az, hogy a kezelést nem lehet elrontani, nem lehet rosszul csinálni. Ez engem annyira megnyugtatott. A Nyugati reikiben mindig éreztem egyfajta katyvaszt és féltem is,hogy esetleg valamit elrontok, de most teljesen letisztult minden.

Ami a legmélyebb nyomot hagyta bennem, az a Reiju. Ha csak rá gondolok is bizsereg a kezem. Ez lehet érdekesen hangzik, de elevenen, “kézzel foghatóan” éreztem magamban az energiát és egyfajta áramlást, ami bejárta minden részemet és a helyére rakta a legfontosabb dolgokat.  Azt hiszem valami megnyílt bennem, aminek hála többé nem leszek ugyanaz.

Na nekem a Jikiden Reiki segít, hogy egyszer sikerüljön átmennem egy másik utcára, mert még a 3-as pontnál tartok.

Azzal a szándékkal jöttem a tanfolyamra, hogy megtaláljam magamban az egyensúlyt, hogy szeressem és elfogadjam önmagam, hogy ne tegyem a saját boldogságomat másoktól függővé. Nos ez a szándékom még erősebb lett a tanfolyam elvégzése után és ennek a megvalósításában a reiki nagyon sokat segít. Szeretném minden szinten, testileg és lelkileg egyaránt meggyógyítani magam, mert szerintem ezzel kezdődik minden. Persze én is rögtön a jövőbe ugrottam, hogy mennyire szeretnék másokon segíteni, másokat meggyógyítani,tanár lenni, de aztán visszarántottam magam a jelenbe azzal az önmagamnak küldött üzenettel,  hogy először önmagamat kell rendbe raknom, aztán lesz, ami lesz. A Gokai például egy hatalmas kincs ahhoz, hogy a mostban maradjak. Nem is hittem eddig, hogy ekkora ereje van. Óriási segítség, ha rám tör az aggodalom és a félelem a jövővel kapcsolatban vagy úrrá lesz rajtam a szomorúság múltbéli események miatt. Igyekszem minden nap kezelni magam, seizában meditálni és recitálni a gokait. Néha elkap a lustaság, és kihagyom  vagy a reggeli vagy az esti reikizést, de ezzel magammal babrálok ki, mert reggel nem vagyok olyan fitt, mint amilyen lehetnék, este pedig háborgó elmével fekszem. Szóval nem éri meg lustának lenni.

Őszintén szólva a byosen érzékelésében még vannak hiányosságaim. A durva byoseneket érzem, de a finomságok még nem mennek.  Önmagamon kívül két barátnőmet szoktam kb. hetente egyszer kezelni, amit szeretnék gyakoribbá tenni, mert jólesik a kezelés és szeretnék minél többet gyakorolni. Szóval minden lehetőségre nyitott vagyok.

Köszönöm!

Katona Eszter 2017. január 18. szerda

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest