+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

A Reiki 1. Shoden tanfolyamot végeztem el Gábornál 2016.04.09-10-én. Ennél hasznosabb, és kellemesebb programot nem is választhattam volna arra a hétvégére. Már a tanfolyam során lehetőségünk volt kipróbálni a megszerzett tudást és képességet. Úgy vélem, hogy ez a tanfolyam egyik legfőbb erőssége. Főleg, hogy a gyakorlás során folyamatos figyelmet és őszinte segítséget is kaptunk. A segítőkészség mindig központi szerepben volt az életemben. A tanfolyam elvégzése óta úgy érzem, megszereztem a tudást és a képességet, amivel végre értelmesen segíthetek. Gyakran éreztem előtte, hogy eszköztelen vagyok és csak az együttérzésem önmagában nagyon kevés. Emellett a meditáció és a reiki gyakorlásával magam is gyógyulok, és szellemileg is fejlődök. A tanfolyam óta figyelmesebb, kiegyensúlyozottabb, és sikeresebb ember vagyok.

Adrienn

Karczub Adrienn 2016. április 23. szombat

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest