+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Amint rábukkantam Gábor honlapjára, nagyon megtetszett az alapossága és az a tiszta, átlátható rendszer, ahogy a Jikiden Reikit leírta.
A tanfolyamra aztán nagy izgalommal érkeztem, ami igazán felvillanyozó élmény volt számomra, és ahogy láttam a csoport többi tagja számára is. Megtetszett a Jikiden Reiki képekkel illusztrált története, szellemisége, amit Gábor kellő részletességgel magyarozott el, hogy megértsük a reikit hátterét. Ez megfogott és arra sarkallt hogy még többet tudjak meg a japán kultúráról.
Az elméletet rengeteg gyakorlás követte, és Gábor végig türelmesen válaszolt a legnaivabb kérdéseinkre is. Az az odaadás és alázat, ami őt jellemzi tanításkor igazán meggyőzött arról, hogy a megfelelő helyen vagyok (és hogy mellesleg a tanfolyam áráért minőségi időt tölthettem el).
A tanfolyam igazán feltöltött, utána napokig éreztem a hatását. Főleg a reiju (reiki behangolás) után, a csoporton lehetett érzékelni azt a fantasztikusan erős energiát.
Hálás vagyok Gábor, köszönet a tanfolyamon szerzett tapasztalatokért. Szerettem volna megtanulni élesebben érzékelni a belső energiáimat amiről a meditációs órákon szó esik. A reiki úgy érzem segít jobban befelé figyelni és lelkes gyakorlóvá tett. Most már azt hiszem értem mit jelent, hogy a reiki valójában egy út. A gyógyítás, csupán a ‘mellékhatás’.

Cseri Szilvia 2015. október 11. vasárnap

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest