+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image
Kedves Gábor!
Nekem nagyon tetszett a tanfolyamod. Voltak aggodalmaim hogy itthon magam hogy fogom csinálni, de a reggeli gyakorlatokkal érzem az áramlást, ami nagy örömet szerez. Magamon is használom, tényleg csodálatos hogy nekem csak ott kell lennem és az energia áramlik. Ilyen esetben már bizsergést is érzékeltem a tenyeremben.
Gyerekeimnél nagy élmény hogy a lányom, aki alapvetően elutasít minden gyógyszert és csak kifogásai vannak (úgysem használ, fáj, keserű…) többször jön oda hozzám hogy öleljem meg. Amikor fájlalta valamiét a napokban, lefeküdt, én vagy a fájlalt részre vagy általam “érzett” területre tettem a kezeim. Ő teljesen kisimult, mosolyogva köszönte meg, míg régebben mindig csak a elégedetlenkedett, ragaszkodva a vélt vagy valós fájdalmaihoz.
Úgy érzem ezt a munkahelyi tanfolyamot sem tudnám ilyen higgadtan csinálni a reiki nélkül.
Szép napot!
Krisztina

Cser Krisztina 2017. február 3. péntek

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest