+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
default image

Rendkívül örülök, hogy rég óta dédelgetett vágyam, hogy megtanuljam a Reikit teljesülhetett és ráadásul olyan a Reiki iránt elhivatott és kiváló tanártól tanulhattam mint SZABÓ GÁBOR,akitől igazán élmény volt a tanulás! Ezen a kiscsoportos kurzuson igen jól éreztem magam. Nagyon meghitt, baráti volt a légkör és úgy láttam,hogy mindegyikünk maximálisan igyekezett, hogy tökéletesen megtanulja ezt a csodálatos gyógyító technikát az eredeti japán REIKIT! A tanfolyam óta rendszeresen használom az elsajátított tudásomat mind magam, mind családom és barátaim gyógyítására, egészségének javítására! Mindenkinek őszintén és szívesen ajánlom, hogy ha módja és lehetősége van rá, tanulja meg a Jikiden Reikit,hogy egészségét a saját kezébe vegye.

Aranyos László 2013. november 7. csütörtök

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest