+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
Ambrus Boglárka Mária

Régóta szerettem volna elvégezni egy Reiki tanfolyamot, azonban csak pár hónapja találtam rá a – mondhatni – tökéletesre. Őszintén szólva, először ami engem elbizonytalanított, az a tanfolyam ára. Azt gondoltam, hogy ez: vagy egy nagy kamu, vagy tényleg valami nagyon különleges. Most, hogy elvégeztem az 1. fokozatot, már tudom: elképesztően sok dolgot/tanulást ad át ez a fajta Jikiden Reiki tanfolyam!
Úgy gondolom, hogy az árához képest (amit esetleg sokallhatnak egyesek – ahogy én is tettem) nagyon-nagyon sok tudást ad át! Mind elméletben, mind gyakorlatban. Mondhatni: megéri a pénzét! 🙂 Sőt, most már biztosan állítom: annál is többet! Gábor lelkiismeretessége, és elkötelezettsége azt hiszem minden eddigi és leendő „tanítványának” meglepő volt/lesz! Ő tényleg a reikinek él, és szeretne minden tudást átadni, amit természetesen az első napon érezni lehetett.
A csoport, amelyben részt vettem, nagyon jó hangulatú, barátságos légkört teremtett, így a „beilleszkedés” is könnyen ment. Pár óra után úgy éreztem, mintha mindig is ismertük volna egymást. Látszott: közös a célunk! Ez a spirituális út összehozta azt a pár emberkét. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam Velük, ami szerintem Gábor ’lazasága’ erősített. Nem érezte senki magát feszélyezve, így minden gördülékenyen ment.
Gábor a tanfolyam befejezte után, a lelkünkre kötötte, hogy mindenképp keressük Őt a jövőben is, akár sikerélmények beszámolásával, akár kérdésekkel, ha elakadnánk, vagy választ szeretnénk kapni azokra. Azt hiszem, ritka az ilyen oktató, aki ennyire emberközeli. Csak ajánlani tudom mindenkinek! (Köszönöm Gábor a lehetőséget!) Keressétek Őt bátran! Nem fogtok csalódni! És… amit én már biztosan tudok: a 2. fokozatot is Nála szeretném elvégezni. 🙂 U.I:: Nagyon tetszik az Oklevél! 🙂

Ambrus Boglárka Mária 2014. július 14. hétfő

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest