+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu
Sárosiné Szabó Tímea

Sárosiné Szabó Tímea

Gábornál az első pillanatban tudtam, hogy jó helyen vagyok. Mikor jelentkeztem, már akkor éreztem, hogy nem fogok csalódni, életem egyik meghatározó élménye volt a kezdő tanfolyam. Nagyon jó volt, hogy kis csoport volt, és minden csoporttag nyitottan állt a reikihez és egymáshoz, Gáborhoz is. Gábor maga a nyugalom. A reikiről szóló tudást határozottan közvetíti. Közvetlen és barátságos ugyan, de nem túl közvetlen. Kérdéseimre kedvesen válaszolt, nem volt „rossz” kérdés. Megtanította, hogy a reikit nem kell túlgondolni, csak csinálni kell.

Másfél hónapja, hogy elvégeztem a tanfolyamot, azóta folyamatosan gyakorlom a reikit és a meditációt is. A tanfolyamon könnyebb volt elérni azt az ellazult állapotot, amely az energiaáramláshoz kellett. Meg kellett tanulnom ugyanakkor a hétköznapokban is ellazulni. Sikerül is, egyre inkább. És egyre jobb eredményeket érek el a reikivel is. A családon belül használom egyelőre, illetve önkezelést végzek rendszeresen. Sikerült már fejfájást elmulasztanom a férjemnél, kisebb izomfájdalmakat enyhíteni a gyerekeknél. Sőt, a fiam vakbélműtét utáni felépülését is segítette a reikis kezelés.

Sárosiné Szabó Tímea 2017. október 3. kedd

Kiss Orsolya

Kiss Orsolya

Tavaly nyáron ismertem meg Gábort egy nyílt napon, amikor megláttam rögtön szimpatikusnak találtam. Megfogott a Jikiden Reiki szellemisége, tisztasága és egyszerűsége. Tudtam, hogy a Gábornál szeretném elvégezni a tanfolyamot, ő legyen az aki tanít és átadja a tudását, és a hagyományt amit képvisel. Ahogy lehetőségem volt elvégeztem a tanfolyamot és mindennap kezelem magam,amikor meg tehetem másoknak adok. Csodálatos érzés volt megtapasztalni  ahogy Gábor áramoltatja az energiát, hogy milyen hatással van az elmémre, testemre, lelkemre. Mint egy gyermek úgy rácsodálkoztam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy belépett az életembe ez a kivételes lehetőség, hogy az energiákat mozgathatom. Kínai asztrológus vagyok, érdekel minden ami a fejlődésünket támogatja, ami természetes és ami az energiákkal kapcsolatos. Fantasztikus élmény érezni ahogy a tenyeremből árad az energia, mintha egy lámpát felkapcsoltak volna, és amikor érzem mások testében a blokkokat, és a kezelés után a jóleső érzést, hogy segíthettem.

Én a megelőzésben hiszek, és abban, hogy tudatosan nap mint nap szükséges tenni Magunkért és Másokért, azért, hogy megőrizzük a Lelki Békénket, Egészségünket, Fizikai aktivitásunkat!

A Jikiden Reiki egy Önismereti Út , csak ajánlani tudom Mindenkinek!!!!

Hálás vagyok Gábornak, hogy szeretettel hittel támogatja segíti a tanítványait.

Szeretettel Kiss Orsolya

Kiss Orsolya 2017. május 15. hétfő

Ambrus Boglárka Mária

Ambrus Boglárka Mária

Ambrus Boglárka Mária

Régóta szerettem volna elvégezni egy Reiki tanfolyamot, azonban csak pár hónapja találtam rá a – mondhatni – tökéletesre. Őszintén szólva, először ami engem elbizonytalanított, az a tanfolyam ára. Azt gondoltam, hogy ez: vagy egy nagy kamu, vagy tényleg valami nagyon különleges. Most, hogy elvégeztem az 1. fokozatot, már tudom: elképesztően sok dolgot/tanulást ad át ez a fajta Jikiden Reiki tanfolyam!
Úgy gondolom, hogy az árához képest (amit esetleg sokallhatnak egyesek – ahogy én is tettem) nagyon-nagyon sok tudást ad át! Mind elméletben, mind gyakorlatban. Mondhatni: megéri a pénzét! 🙂 Sőt, most már biztosan állítom: annál is többet! Gábor lelkiismeretessége, és elkötelezettsége azt hiszem minden eddigi és leendő „tanítványának” meglepő volt/lesz! Ő tényleg a reikinek él, és szeretne minden tudást átadni, amit természetesen az első napon érezni lehetett.
A csoport, amelyben részt vettem, nagyon jó hangulatú, barátságos légkört teremtett, így a „beilleszkedés” is könnyen ment. Pár óra után úgy éreztem, mintha mindig is ismertük volna egymást. Látszott: közös a célunk! Ez a spirituális út összehozta azt a pár emberkét. Én személy szerint nagyon jól éreztem magam Velük, ami szerintem Gábor ’lazasága’ erősített. Nem érezte senki magát feszélyezve, így minden gördülékenyen ment.
Gábor a tanfolyam befejezte után, a lelkünkre kötötte, hogy mindenképp keressük Őt a jövőben is, akár sikerélmények beszámolásával, akár kérdésekkel, ha elakadnánk, vagy választ szeretnénk kapni azokra. Azt hiszem, ritka az ilyen oktató, aki ennyire emberközeli. Csak ajánlani tudom mindenkinek! (Köszönöm Gábor a lehetőséget!) Keressétek Őt bátran! Nem fogtok csalódni! És… amit én már biztosan tudok: a 2. fokozatot is Nála szeretném elvégezni. 🙂 U.I:: Nagyon tetszik az Oklevél! 🙂

Ambrus Boglárka Mária 2014. július 14. hétfő

Zentai Rudolf

Zentai Rudolf

A reikivel való kapcsolatom nagyon korán, a millennium előtti évben kezdődött. Hét évre rá jutottam el a mester szintig, amitől nagyon sokat vártam ám hiányérzettel fejeztem be. Egy belső érzet alapján sokkal többre vártam. Így hát keresni kezdtem más ösvényeken is. Több utat bejártam a vallások közül is de ami leginkább megfogott az a zen buddhizmus volt. Megismertem jobban a japánok életét és volt egy ösztönös érzésem arról, hogy a reiki se teljesen az, mint amit tanultam. Azokról a szembetűnő ellentétekről nem is beszélve, amiket felfedeztem a japán mentalitás és a nyugati “ezoterikus” reiki tanításai között. Hosszas kutatás során és számos magyar reikimester után egy “véletlen” által ismertem meg Gábort és a Jikiden Reikit.

Számomra az első fokozat első két napja már többet jelentett, mint amit addig reikiként ismertem. Megismerhettem a hiteles történetét Usui senseinek, képeket és rengeteg más információt, ami által megértettem a reiki valódi lényegét. Rengeteg képkocka állt össze és mindaz amit addig kutattam, egységes egésszé, letisztulva állt össze bennem. A tanított technikák nagyon egyszerűek de rendkívül hatékonyaknak bizonyultak. Több éve foglalkoztam már alternatív gyógymódokkal és önálló praxissal rendelkeztem, így volt némi sejtésem arról, hogy mindezek milyen értékekkel rendelkeznek. Ami viszont mindezekre felhelyezte a koronát, az maga a behangolás, vagy más szóhasználattal beavatás volt. A Jikiden Reiki avatás után kevésbé akartam már más módszert használni és a kezeléseim is hatékonyabbak lettek. Néha a klienseimen kívül én magam is meglepődtem milyen erő árad a kezemből azóta és mindennek milyen eredményei vannak. A hétköznapokban épp úgy hasznosíthatóak a tanultak mint a kezelések során. Megértettem ez nem csupán a gyógyításról szól, hanem egyben egy önismereti út, ami által jobb emberré válhatunk és a környezetünkben is békét teremthetünk.

Gábor személyében egy kiváló tanítót ismerhettem meg. Lelkesedése és tudása valamint egyszerű de határozott jelleme által olyan tanfolyamon vehettem részt, ami több szinten is rengeteget adott. Valóban figyel a hallgatóira, kitér minden részletre, türelmes és segítőkész. Érezhető rajta a reiki szellemisége! Szeretettel ajánlom azoknak akik egy hiteles tanítót keresnek és valóban a reikit szeretnék megismerni.

Zentai Rudolf 2013. november 20. szerda

Szekeres Boglárka

Szekeres Boglárka

Az biztos, hogy Gábor tanfolyamai után nem maradt kérdőjel a fejemben. Ha alapos tudásra vágysz, akkor jó szívvel ajánlom őt. A benne lévő alázat a Reiki iránt sallangmentessé teszi a tanfolyamait, és kiapadhatatlan tudásvágya révén olyan széles látókörrel rendelkezik a reikiben. Nem volt olyan kérdésem, amire ne tudott volna felelni. A gyakorlatias képzés sokat segített, hogy mindent megtanuljak. Gábor támogató jelenléte nagyban elősegítette a pozitív tapasztalataim megerősítését a reikiben.

A reiki rendszeres használata miatt szinte mindig érzem az energiaáramlást, ami természetes, hiszen ez tart életben. A Jikiden Reiki célzottan használom általános energetizálásra, lázcsillapításra, fájdalomcsillapításra a kavargó gondolatok lecsendesítésére. Régen eléggé rossz alvó voltam, de a rendszeres reiki önkezelésekkel szinte teljesen eltűntek a forgolódások és sokkal hamarabb alszom el és kipihentebben ébredek.

Szekeres Boglárka 2013. november 20. szerda

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest