+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

Ha rád is kihat a szürke hétköznapok egyhangúsága, a folyamatos stressz és sietség, a különböző emberektől jövő elvárások, továbbá folytonos feszültség alatt érzed magad és úgy döntöttél, hogy változtatni szeretnél az életeden, akkor mindenképp ajánlott elsajátítanod a reiki ősi japán kézrátételes gyógymódot, mely kulcsa lehet a belső harmóniád megteremtésének. Ha Tatabányán/Tatán élsz és szeretnéd a lakóhelyeden elvégezni a reiki tanfolyamot, nem kell mást tenned, mint jelentkezni a kurzusra,  ami már 2 fővel is indul! A tatabányai reiki tanfolyamon olyan technikákat és készségeket fogsz elsajátítani, melyek hatékony eszközök lesznek a saját fizikai és lelki egészséged megteremtésében és fenntartásában.

Milyen területeken segít és kinek ajánlható a reiki?

Sokan küszködnek különféle fizikai vagy pszichés eredetű problémával. Lehet csak úgy érzed valami nincs rendben, zakatolnak a gondolataid. A reikit kezelést rendszeresen használva sikeresen előzheted meg a betegségeket, javíthatod a teljesítőképességed, ellenállóbbá válhatsz a stresszel szemben, nem fogsz kibillenni a belső egyensúlyod állapotából. Ezt a módszert alkalmazva nem kell mellékhatásokkal számolnod, ugyanakkor nagyon hatékony eszköz, mely mindig a rendelkezésedre áll. Az alábbiak a leggyakoribb alkalmazási területek:

 • prevenció
 • stresszoldás
 • fájdalom és lázcsillapítás
 • a lábadozás idejének lecsökkentése
 • a vitalitás növelése
 • a belső harmónia megteremtése
 • levertség, kimerültség hatékony kezelése
 • akut sérülések hatékony kezelése
 • különböző pszichés és fizikai megbetegedések kezelése

 

Sok ember szeretné megtalálni a belső békét, a reiki elsajátítása és gyakorlása ennek megvalósításához egy fontos lépcső.

Ennek fontos része a meditáció, melyet te is meg tudsz tanulni! Nem kell hosszú órákat meditálni, sokkal fontosabb a rendszeresség és az a szemléletmód amit a Jikiden Reiki tanfolyamon elsajátítasz.

Ez dogmamentes, nem kell feltétlen vonzódnod a spiritualitáshoz, nem kell “japánná válni” sem. Egyszerűsége és a tanítás univerzális volta révén bárki hatékonyan használhatja a tanultakat: fiatalok, idősek, különböző foglalkozást és szemléletmódot élő emberek.

Ha további információra van szükséged erről a japán módszerről, kérlek keressél elérhetőségeimen vagy olvasd el az alábbi alap kérdésekre választ adó írásai:

Mi a reiki és mit tanít a Jikiden iskola?

Mi mindenre alkalmazhatod a reikit?

Leggyakoribb kérdések a reikivel kapcsolatban

Ha már tanultál máshol reikit, de felelevenítenéd a tanultakat vagy tovább mélyítenéd a tudásod, tapasztalatod, akkor is ajánlom a Jikiden Intézet által képviselt eredeti japán reiki tanítását és technikáit, melyet ma is úgy tanítanak, ahogyan az 1930-as években Dr. Chujiro Hayashi, Usui mester közvetlen tanítványa tanította. A Jikiden szó jelentése: közvetlenül ráhagyományoz.

Tatabányai/tatai reiki kurzus tájékoztató

A 2 napos A kurzuson alapos ismeretekre és magabiztos készségekre fogsz szert tenni, így a reikit otthon is képes leszel alkalmazni önmagadon és  mások

on. Ezt támogatja, hogy az oktatói figyelem teljesen a személyed felé irányul, és egy nyugodt, oldott légtérben történik az oktatás. Amit kapsz a tanfolyammal:

 • Több mint 50 oldalas magyar nyelvű nyomtatott jegyzet
 • Látogatási bizonyítvány – a Jikiden Reikit világszerte 45 országban tanítják és elfogadják ezt a képzést
 • Angol nyelvű és eredeti rizspapírra festett tradicionális japán oklevél, melyet a a kyotói Jikiden Reiki Intézet állít ki
 • Támogatás a kurzust követően
Az első (shoden) szint anyaga az alábbi témaköröket fedi le:
 • A reiki történelmi háttere írásos források alapján
 • Usui mester életszabályai
 • Reiki japán írásjelének és számos japán kifejezés magyarázata
 • Usui mester kezelési kézikönyve és nyilvános útmutatója
 • Byosen technika – a toxinok felhalmozódása a testben és annak feloldása
 • A reiki használata: mikor, hogyan, mire számos példa ismertetésével
 • A reiki kezelés támogató folyamata a test természetes védekező rendszeréhez
practiceA gyakorlati rész lépései:
 • Segítek megtapasztalni az energia áramlását és a különböző kézérzeteket.
 • Közösen gyakoroljuk a Joshin Hatsurei-ho meditációt, valamint képes leszel az öt életszabályt japánul is kiejteni!
 • A sok gyakorlás folyamán egymáson fogtok gyakorolni, így adó és kapó félként is tapasztalatokat szereztek a Jikiden Reikivel.
 • Elsajátítod az energia szemmel, újjal, tenyérrel vagy akár ráfújással történő közvetítését ezen felül több japán kezelési technikát megismersz speciális helyzetekre
 • Megtanítom a vérfrissítő masszázst, mely egyedülálló japán reiki masszázs technika és a kliensek nagyon hálásak érte, melyet érdemes jól begyakorolni!
 • A tanfolyam során 3 behangolást (reiju) kapsz, mely jelentősen megnöveli az energia közvetítő képességed és életed végéiig képes leszel a reiki energia adására

 

A reiki tanfolyam díja 55.000 Ft (részletfizetés lehetséges)

Reiki tanfolyam Tatabányán vagy Tatán min. 2 fő esetén indul. Kérlek e-mailben regisztráld részvételi szándékod és amikor megvan a 2. jelentkező (ez pár héttől pár hónapig terjedhet), a legközelebbi mindenki számára megfelelő dátumon megtartom a tanfolyamot.

KÖVETKEZŐ IDŐPONT:

Szervezés alatt, min. 2 főtől indul!
Prána Jóga és Relaxációs Centrum

 

Ha nem szeretnél várni a kurzus elvégzésével, Budapesten minden hónapban indul képzés, melynek időpontjait megtalálod az oldalsávban vagy a Reiki tanfolyam tájékoztató menüpontban.

Jelentkezés reiki Tatabánya/Tata helyszínen induló kurzusra:

 

 

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest