+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

A reiki a legismertebb japán eredetű kézrátételes gyógymód, mely az 1980-as éveket követen néhány évtized alatt szinte futótűzként világszerte elterjedt egyszerűsége, könnyű tanulhatósága és eredményes használati lehetőségei miatt. Így a legtöbbször feltett kérdés az, hogy hogyan mire alkalmazható ez a lehívható spirituális energia? Bár számos legenda övezi a módszert, használata közel sem misztikus. A reiki mindenki számára érthető, befogadható. Hittől, világnézettől függetlenül működik, aki szeretne segíteni önmagán és másokon.

Az okok sokfélék lehetnek miért érdemes reikit tanulni, valószínűleg mindenki más-más indokot fog felsorolni, amiért érdemes elsajátítani. Azt azonban mindenki megerősítheti, hogy ez az egyik legegyszerűbben elsajátítható technika, melynek használatához nem szükséges hosszadalmas tréning, így azt fiatal, idős is megtanulhatja, különleges képességek megléte sem szükségeltetik.

Kurama_mountain_income1. A reiki energia nemcsak a fizikai testre hat, feloldja a toxinokat, az energetikai blokkokat, helyreállítja a kibillent egyensúlyi állapotot, így magát a gyökér okot szünteti meg. Mellékhatásoktól mentes, mely bárhol, bármilyen esetben eszköz használata nélkül alkalmazható.

2. A módszer elsajátításának előnye élethosszig tart. Ha életed során valaha kaptál reiki behangolást, ez a képesség életed végig veled lesz. Talán úgy gondolod, ha jó ideig nem használod a reikit, akkor “elfelejted”, de ez nincs így. Ha újra elkezded használni, működni fog.

3. Sikeresen kombinálható akár hagyományos, akár más gyógymódokkal, mely könnyen beilleszthető a mindennapos életvitelbe. Megreikizni magad nem telik nagyobb fáradtságba, mint végigfutni a napi híreket. Ráadásul az esti televízió nézéssel szemben, a reikizés nagyon jó átvezet az esti alváshoz, oldja a stresszt, feltölt energiával, nyugodtan fogsz aludni és kipihenten ébredsz.

4. A reiki hitrendszertől függetlenül működik. Mindegy, hogy hiszel vagy nem vagy hogy milyen vallás tanítását követed, nem kell a reiki használata miatt feladni a hitrendszered.

5. A reiki egy önfejlesztő gyógyító módszer. Megadja a képességet Neked, hogy hatékonyan alkalmazd magadon önbizalmat adva a használathoz. Természetes gyógymód, melyet alkalmazhatsz akár ledönt az influenza, lázat vagy fájdalmat szeretnél csillapítani, támogatni akarod a méregtelenítést, stresszt szeretnél oldani, vagy növelni a saját teljesítményed, stb. mindig kéznél lesz a reiki. Számos beszámoló szól arról, hogy emberek sikerrel kezelték ki önmagukat különböző betegségekből és gyógyultak meg a reiki segítségével.

6. A reiki támogatja a belső képességeid kibontakozását, belső blokkjaid lebontását. Mennél többet alkalmazod magadon, annál közelebb kerülsz magadhoz, ehhez fontos útmutatás Usui mester öt életszabálya, melyet követve megtisztíthatóak a gondolatok és az érzések, a reiki mindennapos használatán keresztül megvalósítható a harmónia, melyre a legtöbb ember vágyik. Lebontva korlátaid, a szeretet és pozitív látásmód lesz domináns, melyet egyre jobban képes leszel kiterjeszteni az életed minden területére.

lotus-flower7. A reiki intelligens energia, mely mindig a problémás területhez áramlik. Nem csak a tüneteket kezeli, az okot gyógyítja. A reiki tanfolyam során elsajátítod a byosen (toxinok érzékelése) technikát és megismered a természetes gyógyulási folyamatot és a kiegyensúlyozott tisztulás elméletét, mellyel megsokszorozod a kezelésed hatékonyságát.

8. A reiki kezelés egyszerűen elindítható és alkalmazható “kivételek” nélkül. Bár vannak olyan vélekedések, hogy a reikit szükséges lekérni, védelmet kérni, stb. ezeket felejtsd el! A reiki áramlása mindig egyirányú és tiszta csatornán keresztül azonnal áramlik, amikor megérinted a klienst.

9. A reiki nem zavarja a hagyományos orvosi kezeléseket. Akár gyógyszereket szedsz, vagy más kezelés alatt állsz, használhatod a reikit csökkentve a gyógyszerek mellékhatását, támogatva a gyógyulásod.

10. A reiki remek eszköz a nehéz helyzetek megoldására.

11. A kezelés csillapítja az idegfeszültséget, csökkenti a félelmet, szorongást, a reiki segít a negatív szokások megváltoztatásában is, hatékonyan használható bármilyen pszichés eredetű probléma esetén.

12. Egyaránt használható éppúgy növényeken, állatokon mint embereken.

13. A reiki az univerzum spirituális energiájából táplálkozik, így a legmagasabb formája a gyógyító energiának. Mindig biztonságos.

14. Nem szükséges hinni benne. A reiki nem egy hitrendszer, nem is a placebo hatáson alapszik. Ha nem hiszel benne, a kezelésnek akkor is lesz eredménye.

15. A nap 24 órájában rendelkezésedre áll a reiki energia, soha nem fogy ki, soha nem fáradsz ki az adásában. Sőt, mennél több energiát adsz, annál jobban feltöltődsz.

 

Neked is van jó indokod, miért javaslod a reikit? Írd meg a facebook oldalamra kommentként! Köszönöm.

Tetszett a cikk? Tégy már ma a belső harmóniád megteremtéséért!

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest