+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

A reiki tanfolyam tananyaga hűen követi azt a tematikát, ahogy Chujiro Hayashi tartotta a szemináriumokat az 1930-as években Japánban. A Yamaguchi család által megőrzött számos eredeti korabeli fénykép, dokumentum, források segítik a kurzus során az elméleti ismeretek elsajátítását, melyek nagyon sokáig nem voltak ismertek Nyugaton.

A gyakorlatias képzés során egyszerűen elsajátíthatóak a különféle kezelés technikák is, melyeket a szeminárium végére önállóan képes leszel alkalmazni önmagadon és másokon.

Jikiden Reiki tanfolyam - japán oklevél

A reiki tanfolyam elvégzéséről angol bizonyítványt és japán nyelvű, rizspapírra kézzel festett hagyományos oklevelet is kapnak a hallgatók, melyet kyotoi Jikiden Intézet állít ki.

A Jikiden Reiki kurzusait az egységes tananyag és követelmény rendszer mellet a magas minőség jellemezi, mely világszerte 45 országban van jelen és a tradicionális reiki hiteles és szisztematikus tanításaként tartanak számon.

Kérdéseid vannak az oktatással kapcsolatban? Kattints kérlek a reiki tanfolyam GY.I.K. linkre, hogy részletes válaszokat kapj!

Mire tudod használni a reiki tanfolyamon tanultakat?

Szellemi oldal
 • Hozzásegít a belső harmónia megteremtéséhezreiki tanfolyam jegyzet
 • Támogatja a spirituális fejlődésed, tudatosságod növekedését
 • Hozzásegít önmagad megismeréséhez, a kívánt változáshoz az életedben
 • Usui sensei tanítása pozitív gondolkodásra, önmagadon munkálkodásra inspirál
 • A reiki önmagadon és másokon segítés útja és ezzel a belső béke és boldogság megteremtésének eszköze
 • A behangolás (Reiju) megemeli rezgésszinted, mely által képessé válsz az Univerzális Energia csatornázására és e képesség életed végig veled marad
Fizikai oldal
 • Különböző fizikai és pszichés problémák hatékony kezelésére
 • Stresszoldásra, energetizálásra
 • Megelőzésre
 • Fájdalomcsillapításra
 • Lázcsillapításra
 • Szellemi, fizikális teljesítmény növelésére


Összefoglalva
: a reiki tanfolyam egy fontos kezdő lépés a fizikai-lelki egészséged megtartásában, javításában, a belső harmónia megteremtésébenAhogy gyakorolsz önmagadon és másokon, szerzel tapasztalatokat a módszerrel, úgy leszel egyre inkább képes integrálni a reikit a mindennapokba, mely olyan természetessé válik, mint a fogmosás.

Képes leszel kezelni különféle betegségeket, hatékonyan támogatni a gyógyulás folyamatát. A reiki terápia minden esetben hatékony és mellékhatásoktól mentes megoldás!

Ehhez természetesen minden segítséget, támogatást megkapsz mind a képzésen, mind az azt kövező időszakban. (telefon, e-mail, gyakorlás alkalmakon való személyes részvétel, kurzus ismétlési lehetőség)

reiki mawasi a reiki tanfolyamonMi jellemzi a Reiki tanfolyamokat?

Kis csoportos (2-6 fős) keretek között történik a képzés
>>>   Elméleti és gyakorlati részekből épül fel a kurzus
>>>   Bőséges elméleti hátteret, részletes nyomtatott jegyzetet kapsz a megértéshez
>>>   A hallgatók egymáson tanulják meg alkalmazni a különböző technikákat, így sokféle tapasztalattal gazdagodsz a reiki tanfolyamon
>>>   Mindenkire elégséges idő és figyelem jut, így van lehetőség egyéni felmerülő kérdések megbeszélésére is
>>>   Derűs, oldott hangulatban folyik az oktatás
>>>   Nem számít, hogy van-e ezoterikus tapasztalatod, vagy útkereső vagy, a Jikiden Reiki tanfolyam anyaga mindenki számára megérthető, elsajátítható tudás és technikák összessége, mely világnézettől függetlenül mindenkinél működik és sokrétűen alkalmazható.
>>>   Nincsenek “sok lépcsős fizetős kiegészítő képzések”, minden elméleti tudást és gyakorlati tudnivalót megkapsz a kurzuson a hatékony használathoz.
>>>   A szemináriumok után gyakorlás alkalmakon, személyes mentorálás keretében további lehetőség van a készségek további elmélyítésére, a kérdések megbeszélésére, felkészítve akár a terapeuta és tanár szintre.

Jikiden Reiki tanfolyam szintek

SHODEN – ELSŐ FOKOZAT (Reiki 1. tanfolyam)

Elvégzése biztos alapokat nyújt számodra a reiki megértéséhez és használatához. Önállóan képes leszel alkalmazni önmagadon és másokon a legkülönfélébb esetekben, ezekhez részletes útmutatást kapsz a képzés során. Betekintést nyersz a reiki japán gyökereibe megértve annak szellemiségét, hogyan használd azt az egészség fenntartására, helyreállítására, miként harmonizáld gondolataid és az érzéseid. Olyan hatékony technikákat tanulsz meg mint a toxinok érzékelése és feloldása, a vérfrissítő masszázs, az energia szemmel, ráfújással közvetítése… Részletes tanfolyami tematikáért  kattints ide.

időtartam: 2 nap, 9:30-17:30-ig
ár: 55.000 Ft
(részletfizetés lehetséges)

Következő reiki tanfolyam időpontok (shoden – 1. fokozat):

BUDAPEST

2018. december 1-2. (Szo-V)
2018. december 15-16. (Szo-V)

Nem találod a megfelelő időpontot? Kérlek írj emailt nekem!

Helyszín: AUM Jógaközpont PEST – Budapest, VII. ker.

Nem tudsz Budapestre jönni? Lakóhelyeden vagy annak közelében vennél részt Jikiden képzésen?

VIDÉKI REIKI TANFOLYAM HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK (Kattints a linkre!)

reiki tanfolyam okuden fokozat képe
Az OKUDEN – MÁSODIK FOKOZAT (Reiki 2. tanfolyam)

Az alap – shoden – tanfolyamot után néhány hónap rendszeres gyakorlást követően további technikák sajátíthatóak el, mellyel teljes rálátásod lesz a Jikiden Reiki terápiás rendszerére.

Kiterjesztett és haladó használatát teszi lehetővé a reikinek, megnövelve annak használati sokféleségét és hatékonyságát. Ez a kurzus mélyrehatóan foglalkozik a reikiben használt shirushi (szimbólum), jumon (mantra), kotodama (erővel feltöltött szó) jelentésével, eredetével, azok használatával. Olyan hatékony technikákat tanulsz meg mint:

 • energia távkezelés, küldj energiát bárkinek, bárhová!
 • traumák feloldása és rossz szokások megváltoztatása
 • Fizikai betegségek pszichés gyökérok kezelése

További információt itt találsz.

 

A SHIHAN-KAKU és SHIHAN – TANÁRI SZINTEK

Előfeltétele a Jikiden Intézet által előírt követelmények teljesítése. Ezen a kurzusokon a tanítással kapcsolatos ismereteket és készségeket tanulsz, hogy felkészülhess az oktatásra. Bővebben erről itt olvashatsz.

Mit mondanak, akik már elvégezték a kurzust?

Jikiden Reiki Kenkyukai

Tanítványaim a legkülönbözőbb motivációkkal jönnek el a Jikiden Reiki tanfolyamra.

Van olyan, aki azelőtt sose hallott a reikiről, de valamilyen élethelyzet kapcsán úgy érzi neki ez most segítene; van aki olvasott a reikiről, esetleg ismerőse révén vagy a nyílt nap folyamán kipróbálta (Gyere, tégy Te is egy próbát!) és ez egy meghatározó élménye révén kap kedvet e japán technika elsajátítására.

Számos hallgatómat motiválta az a cél, hogy alkalmazza a reikit a családban: láz és fájdalom csillapításra, a kiegyensúlyozottabb mindennapok megteremtésére, hogy több energiával rendelkezzen és akadálymentesebben vegye a kihívásokat.

És vannak olyanok, akik már valahol tanultak, de elmélyítenék, felfrissítenék a tanultakat. Van, aki saját magán, van, aki máson szeretne segíteni. Van, aki a japán kulturális háttér, van, akit a meditáció a gyógyítás mögött megbúvó filozófia érdekel.

Hallgatóim kivétel nélkül (akik a tanfolyam után is gyakorolnak!) sokféle pozitív tapasztalatról adnak visszajelzést a tanfolyamot követő időszakban. Mindig nagy örömmel tölt el, amikor egy tanítványomtól levelet kapok megosztva az élményét (és kérdéseiket is, amire igyekszem a válaszolni):

 • javuló fizikai, pszichés állapot, valamilyen betegség teljes megszűnése
 • egy nehéz élethelyzeten való túljutás, melyben nagy szerepet tulajdonítanak az önkezelésnek
 • javuló emberi kapcsolatok, azáltal, hogy önmaguk változnak a reiki gyakorlása segítségével
 • segítség egy rokon, ismerősön, meglepődés a reiki kezelés hatékonyságán
 • a gokai (Usui mester életszabálya), a reiki filozófia adta szemlélet változásnak
 • annak felismerése, hogy szeretnének segíteni másoknak és reiki terapeutaként dolgozni
 • meditációs tapasztalat a Hatsurei-ho meditáció gyakorlat végzésével, az energia érzékelésében, az intuíció fejlődésében tapasztalt változásról

Az alábbi linkre kattintva néhány hallgatóm gondolatát olvashatod:

Hallgatói tanfolyami tapasztalatok, élmények a Jikiden Reiki használatával

 

 

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest