+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

Szeretnéd kézbe venni az egészséged, harmóniát teremteni az életebe? Akkor jó szívvel ajánlom a reikit, melyet személyesen ki is próbálhatsz Székesfehérváron, illetve el is sajátíthatod a reiki tanfolyam során, anélkül, hogy ezért a fővárosba kelljen utazni. Székesfehérvári reiki tanfolyam min. 2 fő jelentkezése esetén indul belváros közeli helyszínen, így helyben biztosítja azt a lehetőséget, hogy megtanuld ezt az igen hatékony japán tradicionális gyógymódot és önfejlesztő módszert!

Kinek előnyös a székesfehérvári reiki tanfolyam elvégzése?

 • Ha fontos számodra a saját egészséged: előzd meg a betegséget, különböző tünetek esetén segíts magadon és másoknak a reiki kezelés segítségével
 • Ha egyszerűen alkalmazható és  hatékony módszert szeretnél megtanulni, melynek nincsenek mellékhatásai
 • Ha tudatosan szeretnéd fejleszteni a spirituális életed meditáció segítségével, olyan szemléletmód elsajátításával, mely a belső harmóniához vezet el téged
 • Ha tiszta forrásból akarsz reikit tanulni, érdekel annak szellemi háttere, eredeti technikái, a japán kultúra
 • Ha fontos számodra a gyakorlatias képzés, a mély elméleti háttér, az oldott tanfolyami hangulat
 • A képzésen választ kapsz minden kérdésedre, olyan gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodsz a kurzus elvégzésével, melyet otthon is képes leszel alkalmazni a mindennapok során.
 • A kyotói székhelyű Jikiden Reiki Intézet magyar nyelvű, nyomtatott jegyzetet, angol és japán nyelvű nemzetközileg is elismert oklevelet ad számodra

 

Talán még csak most olvasol először a reikiről, így jó szívvel ajánlom számodra az alábbi írásokat, melyek a legfontosabb témákat fedik le:

Satisfied businesswomanMi a reiki?

Mire tudod a reikit használni?

A reikivel kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok

Mire számíthatsz a reiki tanfolyamon?

További kérdéseid vannak? Kérlek vedd fel e-mailben vagy telefonon a kapcsolatot és nagyon szívesen válaszolok rájuk.

Ha még csak gondolkodsz a reiki megtanulásán, örömmel veszem a megkeresésed. Akkor is érdemes Jikiden Reikit tanulni, ha már tanultál máshol, azonban érdekelnek az eredeti technikák, a reiki japán gyökerei, mélyítenéd a tapasztalataid, vagy felfrissítenéd az ismereteid.

A 2 napos reiki 1. tanfolyam biztos elméleti alapokat és kellő gyakorlatot biztosít, melyet hatékonyan fogsz tudni otthon mind magadon, mind szeretteiden alkalmazni.

A képzés elméleti tematikája az alábbi:
 • A reiki írásos forrásokon alapuló története, beleértve a Jikiden irányzat alapítójának életét és az Intézet létrejöttének körülményeit és jelentőségét.
 • Mikao Usui nevéhez köthető 5 életszabály magyarázata és Meiji császár waka stílusú versei
 • A reiki kanji (írásjel) és japán reikiben használt kifejezések magyarázata
 • Kokai-denju – Nyilvános útmutatás Usui senseitől
 • Ryoho Shishin – Usui sensei kezelési kézikönyve különböző problémák esetére
 • Byosen – a testben felhalmozódott toxinok érzékelése, fokozatai. Toxinok és energetikai blokkok feloldása szimbólum (shirushi) segítségével
 • A reiki különböző alkalmazási lehetőségei:  megelőzésre, akut esetekben, különféle problémák kezelésére
 • A szervezet öngyógyító rendszere és támogatása reiki energia segítésével. A természetes és a kiegyensúlyozott tisztulási folyamat.
Gyakorlati rész:
 • Woman receiving reiki treatment.Reiki kör gyakorlat a reiki energia áramlás és különböző érzetek megtapasztalásának gyakorlására
 • Hatsurei-ho meditáció
 • Tanuld Gokai-t japánul!
 • A reiki alkalmazása önmagadon és másokon. A reiki kezelés gyakorlati tudnivalói
 • Az energia szemmel, ráfúvással, ujjal, tenyérrel történő közvetítése
 • Byosen technika: toxinok tenyérrel érzékelése és feloldása (byosen technika). A szimbólum (shirushi) alkalmazási lehetőségei
 • A reiki különféle alkalmazási terültei: megelőzés, akut esetek (égés, vágás, horzsolás, seb gyógyítás), lázcsillapítás, fájdalomcsillapítás, régóta fennálló problémák kezelése, stb.
 • Japán gyógyító technikák és kezelési pozíciók speciális esetekre
 • Ketsueki kokan-ho – vérfrissítő masszázs gyakorlása

 

A tanfolyam elvégzéséről angol és japán nyelvű oklevelet, valamint látogatási bizonyítványt fogsz kapni, melyet a világ 45 országában elfogadnak és kurzus elvégzését regisztrálják a kyotoi Jikiden Reiki Intézetben.

A tanfolyam díja 55.000 Ft (részletfizetés lehetséges)

Reiki tanfolyam Székesfehérvár helyszínen minimum 2 fő jelentkezése esetén indul. Ha szeretnél részt venni a kurzuson, elérhetőségeimen tudsz jelentkezni és tájékoztatlak a tanfolyammal kapcsolatban. Regisztrálom a részvételi szándékod és amint megvan a második érdeklődő, a legközelebbi számotokra megfelelő időpontban megtartom a tanfolyamot.

Ha a meghirdetett időpontnál korábban szeretnél Jikiden Reikit tanulni, erre Budapesten is van lehetőséged, ahol minden hónapban indul tanfolyam, melyről az oldalsávban vagy a reiki tanfolyam oldalon tájékozódhatsz. Székesfehérváron reiki kezelésre is van lehetőség, így ha szeretnél feltöltődni vagy valamilyen problémádra keresel megoldást, kérlek egyeztess velem időpontot elérhetőségeimen!

Jelentkezés reiki Székesfehérvár helyszíni tanfolyamra:

A következő képzés időpontja és helyszíne:

Időpont:

2017. december 28-29. (csütörtök-péntek)  9-17:00-ig

Biztosan indul!

Hely: Székesfehérvár belváros

 

 

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest