+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

Stresszesek a mindennapjaid? Valamilyen fizikai problémára keresel szelíd kezelési módszert? Úgy érzed összecsaptak fejed felett a hullámok és szeretnél újra önmagaddal egyensúlyba kerülni? Mindezen témákban segítséget nyújthat számodra a Reiki kezelés, mely terápiás módszer elérhető mind Budapesten és Székesfehérváron.

A Jikiden Reiki egy japán eredetű kézrátételes módszer, mely az energia blokkok és testben felhalmozódott toxinok feloldásával természetes módon támogatja a test öngyógyító folyamatait. Vitalizál, energiával tölt fel, erősíti az immunrendszered. Sőt ennél is több! Harmonizál, kiegyensúlyoz, megszünteti a zavaró gondolatokat, elcsitítja a hullámzó érzelmeket, önmagad lényegéhez térsz vissza a Jikiden Reiki kezelés segítségével. Egyaránt igénybe veheted ezt a terápiát megelőzésre épp úgy, mint orvosi kezelések kiegészítéseként vagy ha természetes úton szeretnél gyógyulni.

Mi történik a terápia során?

Egy rövid (5 perc) beszélgetéssel kezdünk, melyben elmondod mire szeretnéd a reiki kezelést és elmondom mire számíthatsz a kezelés során, illetve megbeszéljük, ha valamilyen kérdésed lenne a terápiával kapcsolatban.

Maga a kezelés történhet masszázságyon fekve, de akár széken ülve is. A fő szempont a Te kényelmed illetve a kezelt probléma specifikussága. (pl. van, aki nem tud feküdni hason/háton)

A reiki kezelés minden esetben ruhában történik. Nem kell levetkőzni a kezeléshez, sőt igény szerint plédet alkalmazok, ha fázol vagy törölközőt a fedetlen bőrfelületek kezeléséhez.

A reiki kezelés egyfajta energia terápia melyet finom érintéssel közvetít a kezelő. Ezt azt jelenti, hogy a fejtől lefele haladva finoman megérintem vagy fölé helyezem a kezem az érintett területnek, így feloldva a toxinokat és az energetikai blokkokat és támogatva a szervezet öngyógyító folyamatait. A Jikiden Reiki egyedi jellemzője a kezelés végén történő vérfrissítő masszázs, mely tovább fokozza a kezelés hatékonyságát és segít éberré válni a kezelést követően.

Mit érezhetsz a kezelés során? A kezelés alatt erős meleg energia érzetet, bizsergést érezhetsz az érintett területeknél valamint nagyon ellazult állapotot tapasztalhatsz meg. De minden kezelés egyedi bizonyos értelemben. Érdemes ilyenkor befele figyelni. Nem kell elképzelned semmit, egyszerűen csak csukd be a szemed és lazíts.

A teljes kezelés 90 percig tart, melyet követően érdemes több tiszta vizet fogyasztani a nap folyamán támogatva, hogy a méreganyagok kiürüljenek a testből. Igény szerint megbeszélhetjük a tapasztalataid, kérdéseid a kezeléssel kapcsolatban.

Kíváncsi vagy más mit tapasztalt? >>>  Kattints a Reiki kezelés visszajelzés linkre!

Választható reiki kezelés típusok Budapest és Székesfehérvár helyszíneken

Teljes reiki kezelés

Teljes testet érintő 1,5 órás terápia kézrátéttel, melynek célja a testben felhalmozódott toxinok feloldására és a szervek energetizálásával a test öngyógyító folyamatainak támogatása. Minden reiki kezelés a ketsueki kokan ho vérfrissítő masszázzsal zárul, mely növeli a kezelés hatékonyságát.

A 90 perces teljes reiki kezelés olyan esetekben ajánlható, ha valamilyen komoly problémával küzdesz vagy a hagyományos kezelés mellé keresel kiegészítő komplementer módszert, ami támogatja a gyógyulásod. A kívánt eredmény érdekében ajánlott gyakorisága: hetente 2-3x. A teljes terápia hossza az egyéni igényétől és a kezelt problémától függően változó lehet.

Alkalmazható:
•    Fájdalomcsillapítás
•    Akut problémákra (pl. égés, zúzódás, vágás, csonttörés, ficam, krónikus kimerültség, duzzanat, tüdőgyulladás, influenza, megfázás, szédülés, köhögés, székrekedés, hasmenés, rosszullét, stb.)
•    Hosszú ideje fennálló betegségek esetén (pl. allergia, magas vérnyomás, álmatlanság, fülcsengés, sérv, fekély, elhízás, meddőség, vesegyulladás, reuma, vizeléssel kapcsolatos problémák, reggeli rosszullét a várandósság során, stb. )

kezelés hossza: 90 perc

ár: 7.000 Ft

Mentális reiki kezelés

Fejet érintő 1 órás terápia könnyed érintéssel, a japán Jikiden Reikiben használt szimbólum és mantra alkalmazásával a különböző pszichés problémák hatékony kezelésére. Ennél a reiki kezelés típusnál kiemelt szerepet kap, hogy a terapeuta segítségével közösen feltárjátok a gyökér okot, valamint szükség lesz az őszinte szándékod a kívánt változás elérésére. Válaszd ezt a kezelés típust, ha valamilyen trauma ért, érzelmi gát/tudatalatti minta akadályoz a mindennapok során vagy szeretnél megszabadulni valamilyen káros szokásodtól.

Alkalmazható:
•    Pszichoszomatikus betegségek teljes skálája (bővebb információ a linkre kattintva)
•    Pánik betegség, depresszió
•    Káros szenvedélyekről leszokás (pl. dohányzás, étkezési problémák, játékszenvedély, harag, indulatosság, szorongás, stb. kezelése)

kezelés hossza: 90 perc

ár: 7.000 Ft

Méregtelenítő reiki kezelés

Teljes testet érintő 1 órás terápia mely során a fő fókusz az immunrendszer valamint a máj, vese, emésztőrendszer és a szív kezelésén van. Ez egy általános közérzet és teljesítmény fokozó reiki kezelés, mely aktivizálja a tested méregtelenítő funkcióit. A teljes kezeléshez hasonlóan itt is japán vérfrissítő masszázzsal zárul a reiki kezelés. Válaszd ezt a kezelést, ha szeretnél tenni az egészségedért, elengedni a mindennapos stresszt, méregteleníteni a tested. Ha böjtölsz, léterápiát tartasz e kezelés ideális kiegészítője lehet tested megújulásának.

Alkalmazható:
•    Méregtelenítés
•    Stresszoldás
•    Megelőzés

kezelés hossza: 90 perc

ár: 7.000 Ft

Reiki kezelés Budapesten és Székesfehérváron

Szabó Gábor – Reiki kezelés Budapesten és Székesfehérváron

  •  2000 óta foglalkozok tradicionális reikivel, alkalmam nyílt több irányzat szemszögén keresztül megismerni ezt a japán kézrátételes gyógymódot
  • 2009-2012. Jikiden Reiki képzések, jelenleg shihan (tanár) szinten vagyok
  • Saját gyógyulásom illetve a másoknak segítés szándéka vitt a kezelés és később a reiki tanítása útjára.
  • Fontosnak tartom a betegségek holisztikus megközelítését, hogy a lélekkel épp úgy kell foglalkozni, ahogy a fizikai testtel. A reikit egy nagyszerű terápiának tartom, mivel univerzális alkalmazási területe miatt bárhol, bármilyen helyzetben alkalmazható, mellékhatások nélkül, mely mindig kéznél van.

 

Rendelési idő Budapesten, VII. ker., reiki kezelés szombat és vasárnap 11-20:00-ig, időpont egyeztetéssel

Detailed english language prospectus, if you need reiki treatment in Budapest, XI. district,

Lemondási feltétel: ha bármilyen személyes ok miatt le kell mondanod a kezelést, kérlek min. 2 nappal előtte szólj! Ellenkező esetben 3.000 Ft lemondási díjat kell fizetned. Köszönöm az együttműködésed.

Rendelési idő Székesfehérváron: reiki kezelés hétköznap 18-21 óráig

Kapcsolat: 06/70-414-0508    ;     gabor@jikidenreiki.hu

Jelenetkezés:

Adatkezelési szabályzatot elfogadom.

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom át, és azokat kizárólag csak kapcsolattartásra használom fel. Kéretlen levelet nem küldök. Részletes adatkezelési szabályzat.

 

Várlak sok szeretettel! Ha szeretnéd saját kezedbe venni az egészséged, reiki tanfolyamra az alábbi bannerre kattintva tudsz jelentkezni.

 

Tetszett a cikk? Tégy már ma a belső harmóniád megteremtéséért!

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest