+36 70 414 0508 gabor@jikidenreiki.hu

Kezelés visszajelzések / feedback from reiki treatments

HUN / ENG

A reiki kezelés minden esetben egy egyedi megtapasztalása a reiki energia áramoltatásának, melyet a reiki terápia során tapasztalhatsz meg. Bár általánosan elmondható, hogy a legtöbb ember hasonló érzeteket tapasztalhat meg, úgy mint: mély ellazult állapot, energia hőérzet az érintett területen, a hullámzó gondolatok és érzelmek elcsitulása, a feszültség, stressz, merevség, fájdalom megszűnése, energikus, kisimult állapot a kezelést követően, stb.

Ennek ellenére még sincs két azonos kezelés tapasztalat. Ezért szeretném megosztani klienseim tapasztalatait és ajánlásait a reiki kezelést illetően, hogy te is könnyebben el tudd képzelni, mielőtt eljössz kipróbálni hozzám egy terápiás reiki kezelésre vagy nyílt napra.

Reiki treatment is a unique experience of receiving reiki energy, which you may experience during the reiki therapy. Generally we say, most people feel very similar sensations such as: very deep relaxed state, energy heat sensation under the therapist palm in the affected area, calming down of the wavy thoughts and emotions, releasing the accumulated tension, stress, stiffness, pain, you will be energetic, relaxed after the treatment, etc.

However there is no same therapy experience, even for the same person. Thats why I would like to share my clients experience and recommendation due to the reiki treatment, that you can imagine what can you expect from the reiki treatment. Make a try and book a reiki treatment in Budapest.

Visszajelzések / feedback from reiki treatments

Amikor először mentem Jikiden Reiki kezelésre, Gáborral találkozva közvetlen és könnyed légkör fogadott megérezve az energiáját. Az első kezelés nagyon hasznosnak bizonyult különösen azért, mert a sok szorongás számos fizikai tünetet produkált nálam és hatalmas elengedést tapasztaltam meg a kezelés alatt “kiszállva fejemből”.

A kezelések alatt Gábor megpróbál azokra a területekre fókuszálni, ahol a legnagyobb problémáid vannak, nem több és nem is kevesebb kérdéssel, hogy megértse mi történik benned, de sosem tolakodóan. A kezelés alatt érezheted a reiki energia nagyon kellemes melegét és az egész test teljes ellazult állapotát mialatt Gábor a test különböző területeit kezeli. És megérezheted az energia blokkok feloldását ezeken az érintett részeken.

Mindenkinek nagyon tudom javasolni Gábor reiki kezelését. Egy nagyon nyitott és figyelmes személy, akinek nagyon erős energiája van, ami hozzásegít, hogy sokkal jobban legyél.

Catarina Mendes, (ES)

The first time I went to Jikiden Reiki and met Gabor I felt imediately at ease and comfortable with him and his energy. The first treatment brought me lots of benefits, especially because I was struggling a lot with anxiety issues that were also affecting me physically, so I felt a tremendous release when I got out of the center.
During the sessions, Gabor tries to focus in where your biggest problems are, making the perfect amount of questions to understand what is going but not being intrusive. You feel a really good wave of heat while the treatment is getting done and also a sensation of relaxation through all your body, while Gabor keeps focusing his energy in several parts of your body – and you start to feel that energy kinda “unlocking” those same parts.
I strongly recommend Gabor’s reiki treatment to everyone, he is a very open minded and caring person, with a strong energy that will make you feel much better.
Catarina Mendes, (ES)
————————————————————————————————————————————————————-
 Gábort a kibillent érzelmi állapotom és a gyomrommal kapcsolatos diszkomfort érzetek miatt kerestem fel. A reiki kezelés alatt feszültséget éreztem az érintett területeknél, érzelmi vetületen azok eléggé felkavarodtak majd szépen elcsitultak. Gábor kezei alatt kellemes melegséget éreztem a különböző területeken. Például a lábam, ami rendszerint hideg szokott lenni meleget éreztem. A kezelést követően és azok az érzelmi dizskomfort érzetek, amik a kezelés előtt voltak, eltűntek. Azt is észrevettem, hogy a testtartásom is javult. A fájdalom a gyomromban fokozatosan megszűnt az azt követő napokban.
Amiért nagyon javaslom Gábor reiki kezelését, a következők:
– ez egy ellazító pillanat és megadja a lehetőségét, hogy befele figyelj és jobban meghalld a tested és az érzelmeid üzeneteit.
– az eredmény meggyőző és visszaadja a reményt
– a reiki kezelés szolgáltatás professzionális és kedves, tisztelettudó, aktív figyelmet kapva
 Mariella de Crouy (FR)
I contacted Gábor because I was experiencing disabling emotional peaks, and a persistent discomfort in the stomach area.
During the treatment, I felt tension in various specific areas of the body and I experienced diverse emotions, as if they were magnified smoothly, before disappearing. I also felt a sensation of warmth in different parts of the body, for example in my feet that are usually often cold.
After the treatment I felt relieved and the emotional discomfort that I was experiencing before the treatment had disappeared. I also noticed that my posture improved. The pain in the stomach area went away gradually in the days that followed.
I would highly recommend Gábor’s treatment services for several reasons:
– it is a relaxing moment and an opportunity to take time to listen better to one’s body and emotions,
– the results are compelling and bring back hope,
– the services are offered by a trained profesionnal with kindness, respect and active attention.
Mariella de Crouy (FR)

————————————————————————————————————————————————————-
Nagyon fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk testünk visszajelzéseire. Hajlamosak vagyunk beletörődni a test üzeneteibe.Leginkább a tüneteinket felszíni megoldásokkal “söpörjük a szőnyeg alá”. Miközben sokat tehetünk azzal magunkért, ha megpróbáljuk megkeresni a kiváltó okokat és változtatni. Sok esetben ezzel beindul az öngyógyítás. Valamikor ez mégsem elég, hiszen keletkeznek olyan blokkok, amiket egymagunk nem vagyunk képesek feloldani. Gábor ezt az áramlást segíti támogató energiájával,amit a végtelen energia forrásból nyer a reiki technika segítségével.
Köszönöm az odafigyelését, derűjét és lelkiismeretes munkáját.
Brauer Ildikó (HU)

I think It is very important to pay attention to our body’s feedback. We tend to bow to our body message. Especially we do not care about the surface symptoms and quite often we “sweep under the carpet.” At the same time we can do lot for ourselves if we try to find the causes and change. In many cases this make the body to start the self healing process. Sometimes this is not enough, because there are blocks which we can not solve by ourself
Gábor give support dissolving your mental and physical blocks by usuing Jikiden Reiki energy which comes from Universe sourse.
Thank you for your attention, and serenity conscientious work.
Ildikó Brauer (HU)

————————————————————————————————————————————————————-
Ezúton is szeretném megköszönni Neked a segítséged, hogy újra formába hoztad, feltöltötted pozitív, friss energiával a testem. Ahogy a vállamra tetted a kezeid rögtön éreztem hogy kezd minden testrészem, szervem ellazulni!
Megnyugodtam és engedtem hogy az energiák gyógyítsák tisztítsák a testem.Olyan erősen éreztem a kezedből áradó melegséget, hogy a szerveim elernyednek, beindulnak, dolgoznak. Ami különlegesen érdekes megfigyelés volt, hogy a gerincoszlopomba 3 helyen is energia löketett éreztem 😊. A kezelés alatt végig relaxált állapotban voltam majd nem elaludtam nagyon jól esett, a végén a vérfrissítő masszázs meg igazi vérpezsdítő volt és elképzeltem, ahogy távoznak a testemből a régi energiák, lerakódások amiknek nincs helye a szervezetemben. Óriási élmény volt és amikor távoztam kicsattanó energiát éreztem magamban! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! 😊Köszönöm Gábor🙏❤
Üdvözlettel:
Kiss Orsolya, (HU)

I would like to thanks for your help, that you brought me in good shape and you filled me positive and good energy. As you touched my shoulders in the beginning of the treatment I instantly felt that my body, all my organ started to relax. I calmed down and I just let that enegy purify, heal my body. I felt very-very such a intense heat under your palm, that my organs become very relaxed and express “growling sound” as they are working. What was very special experience for me that I felt strong energy pulse in my spine in three location. I was very relaxed during all the theraphy and I almost felt sleep. In the end the “blood circulation refresh” massage was very toning. and I imagined that old energy and toxins leaving my body. When the treatment finished I felt lots of energy inside me. I can only recommend to everyone. Thanks.

Orsolya Kiss, (HU)

————————————————————————————————————————————————————-

A reikit és Szabó Gábort egy kedves barátnőm ajánlotta figyelmembe. Régóta komoly térdproblémával küzdöttem és igyekeztem megragadni minden olyan lehetőséget, ami a segítségemre lehet és enyhítheti a fájdalmat. Az én esetemben a műtét elkerülése nem volt lehetséges, de ettől függetlenül felkerestem Gábort, akinek a rugalmassága, kedvessége és szaktudása nyugtatóan hatott rám és amikor azt tapasztaltam, hogy már a második 1.5 órás reiki kezelés után kezdtek csillapodni a fájdalmaim és a bicegésem is kezdett elmúlni, felcsillantak a szemeim és tudtam, szükségem van erre az alternatív gyógymódra is ahhoz, hogy a javulásomat elősegítse. Pár nappal a műtét után már folytattuk is a kezeléseket, hetente kétszeri majd egyszeri alkalommal, mindezt három hónapon keresztül. Jó érzés volt tudni és várni, hogy mikor lesz a következő reiki, mert minden egyes alkalommal feltöltött és érezhetően pozitív változás állt be a javulásom folyamán. Enyhültek a fájdalmaim, könnyebben tudtam mozdítani a lábamat és ettől jobban ment a gyógytorna is. Gábor mindig tudta melyik az a rész, ahova koncentrálnunk kell, nekem pedig annyi volt a dolgom, hogy élvezzem és gyógyuljak.
A térdem, ma már köszöni, jól van és hálás köszönet Gábornak is, aki végig mellettem volt és segített!
Szigl Barbara, (HU)

 

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Pin It on Pinterest