Jikiden Reiki klub foglalkozások

A Jikiden irányzatban fontosnak tartjuk, hogy a tanfolyamot követő reiki klub során a hallgatók elmélyíthessék tapasztalataikat. Ezen foglalkozás lehetőséget biztosít szintén a tapasztatcserére és a felmerülő kérdések megválaszolására is.

Felmerülhet a kérdés, hogy kötelező-e részt venni ezeken a gyakorlásokon és miben nyújt pluszt a reiki tanfolyamhoz képest?

Amikor valaki elvégzi a kurzust biztos elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok birtokába kerülve indul el a reiki útján, melyet könnyen képes felidézni a jegyzet segítségével. De ahogy telik az idő, úgy kopik az emlékezet is. És lehetséges egy idő után nem emlékszik pontosan a hallgató egyes részekre vagy a rendszeres gyakorlás során olyan kérdései merülnek fel, amik nem hangzottak el a szeminárium során, nos ilyenkor óriási segítség a reiki klub, ahol mindezekre választ lehet kapni.

reiki kör meditáció

Ez egy teljesen magától értendő igény minden reikis számára, hisz közösségben különösen egyszerű pontosítani a technikák kivitelezését és közösségi élményt is jelent. Amiben nagy plusz egy ilyen foglalkozás, hogy segít átlendülni a kezdeti bizonytalanságon és tapasztalatlanságon, jól használható és gyakorlatias segítséget, magabiztosságot lehet szerezni, mely pozitív élményt és megerősítést ad. Ugyanis míg valaki kezdő, általában csak szűk  családjában próbálgatja a tanultakat.

reiki klub során lehetőség nyílik más gyakorlókon és vendégeken is kipróbálni a különböző elemeket, számos segítséget, javaslatot kap a türelmes oktatótól a még hatékonyabb használathoz és a technikák kicsiszolásához.

Amiben különleges a Jikiden Reiki iskola reiki klub foglalkozása, hogy időről időre ismételt behangolásban – Reiju – részesülnek a hallgatók, mely kitisztítja az energiacsatornákat és segíti az energia tisztább és nagyobb mennyiségű csatornázását.

reiki gyakorlás segít megszilárdítani mind az elméleti és gyakorlati ismereteket és magabiztossá tesz a mindennapos használatban és segít eljuttatni arra a szintre, amikor más nincs szükség támogatásra. Aki terapeutává szeretne válni, vagy tanárrá szeretne válni mindenképpen hasznos ezeken a foglalkozásokon részt vennie.

A következő programokat kínálja a hallgatóknak a Jikiden iskola:

NYITOTT REIKI KLUB ÉS BEMUTATÓ DÉLUTÁN (TAIKEN KAI)
Kiket várunk?

Jikiden gyakorlókat és érdeklődőket egyaránt sok szeretettel látunk, nyitott program bárki számára.

Reiki nyílt nap tájékoztató és aktuális időpontok: TBD.

EGÉSZ NAPOS / HOSSZÚ DÉLUTÁNOS REIKI KLUB GYAKORLÁS (REIJU KAI)
Kiket várunk?

Csak Jikiden gyakorlók számára, zárt program.

Ajándék ebook a reikiről

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről. Szerezd be most!

Jikiden Reiki 4 témakör 22 érdekes tény a reikiről borító