A reiki valódi spirituális esszenciája

A reiki valódi spirituális esszenciája

Amikor a reiki valódi lényegéről esik szó számos ember fejében legtöbbször az energia gyógyítás, a kezelés fogalmak jutnak eszébe. Szintén sok szó esik a belső harmóniáról, a spirituális tudatosság, az intuíció fejlesztéséről e japán módszer kapcsán. Van azonban egy olyan esszencia és ehhez kapcsolódó technika, ami mindegyik korábban említett fogalommal kapcsolatban van és azt működteti. Ez nem más mint az elme csendje, annak fókuszált, békés, üres állapota, ami a reikit igazán működteti és hatását felerősíti. Ezt a témát járja körül ez az írás, egy kicsit más szempontból. (tovább…)

A Jikiden Reiki előnyei más irányzatot végzetteknek

A Jikiden Reiki előnyei más irányzatot végzetteknek

A legtöbb reiki gyakorló spirituális útja során legalább egyszer felteszi magának ezen kérdések valamelyikét, hogy: Biztos elég az, amit tanultam? Vajon mit tanítanak más reiki irányzatokban, mik a főbb különbségek, melyik a jobb? Magam is szembe találkoztam ezekkel a kérdésekkel. Azonban őszintén azt gondolom, hogy mindegyik reiki irányzat értékes, noha megközelítésekben, technikákban vannak különbségek. Hiszem, hogy mindenki képes megtalálni azt a tanítást, ami személyiségéhez, világképéhez legközelebb áll és ezért lesz számára a legmegfelelőbb. Ezért, ha nyitott szemmel és szívvel járod a spirituális utad, képes vagy befogadni, ami hasznodra válik, és nem térít el, amire nincs szükséged. Ebben a szellemiségben szeretném bemutatni, mit adhat számodra a japán Jikiden (kiejtve: Dzsikiden ) Reiki iskolának a tanítása, ha ezt választod.

(tovább…)

Ajándék ebook a reikiről

Töltsd le ezt az ingyenes minikönyvet, mely lerántja a titkot a reikit övező legendákról!

Íme egy érthető, a reiki témakörét lépésről-lépésre körüljáró, ugyanakkor sok exkluzív információt is tartalmazó anyag, mely garantáltan átfogó és hiteles hátteret ad erről a japán módszerről.

Szerezd be most!

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.

Töltsd le az ingyenes segítő anyagokat és az ajándék meditációt!

Ez segít Neked megelőzni és kezelni a stressz és a zavaró gondolatok okozta pszichoszomatikus panaszokat. Felismerheted a problémáid gyökerét és ha napi 5-15 percet foglalkozol Önmagaddal, életed olyan pozitív irányba mozdul el, amit eddig elképzelni sem tudtál.

 

Név:
Adatkezelési szabályzatot elfogadom.
Beleegyezem a hírlevelek fogadásába.

Köszönöm az érdeklődésed! Az ingyenes tájékoztató anyagot hamarosan megtalálod a postafiókodban.